- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Tatlım benim de 3 gündür o dediğin gibi akıntım var benim günüm salı. İnşallah bebek belirtisidirBilgilendirme için teşekkür ederim canım ama İnan ki gebelik testi görmek istemiyorum artık o tek çizgi ömrümü yedi birde sabah ateşimi ölçücem zaten adet belirtisiyse ateşim düşük çıkacak muhtemelen pfff bu ay için çok umudumuz vardı herşeyin hayırlısı tekrar sağol tatlım :)
Canim buna biz cevap veremeyizki dediklerinin ikiside ihtimaller arasinda.biraz daha bekle lekelenmeni takip et adete mi donuyor yoksa bitiyor muMrb kizlar yumurtlama donemim 9 gun gecti ve leke seklinde kan geliyo cok cok az szce hamilemiyim yoksa adet mi oluyom anlayamadim bi turlu
Kan şeklinde mi yoksa pembe kahve gibi mi? Benim geçen ay ve önceki ay lekenlenmem olmuştu ama hamile değilmişim. İnşallah bu ay hamileyizdirMrb kizlar yumurtlama donemim 9 gun gecti ve leke seklinde kan geliyo cok cok az szce hamilemiyim yoksa adet mi oluyom anlayamadim bi turlu
İmpilantasyon kanaması olabilir bazı sitelerde adetten 1 hafta önce olabilir diyor bazılarında 9/10 gün önce yada adetle aynı güne denk gelebilir diyor burada akış miktarı kıvamı ve rengi önemli eğer yerleşme kanaması ise pembe yada kahverengi olup bir iki gün gelip kesilmesi lazım bazı istisnai durumlarda bu kanama gebeliğin ilk 3 ayında devam ettiğinde görülmüş umarım gebelik vardır eğer koyu kırmızıları devam ederse adettir anlarsın zaten canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)Mrb kizlar yumurtlama donemim 9 gun gecti ve leke seklinde kan geliyo cok cok az szce hamilemiyim yoksa adet mi oluyom anlayamadim bi turlu
Aminnnnnnnnnnn Ya RabbimAllahım artık hayırlısıyla bi hamile kalalım... Aminnn
Canım tebrik ederimKızlar 61.16 çıktı sonuç
Bu komşuyu ben boğarımHala komşum diyosun yaabi de sana kızanlara çemkirme hakları var yani
Ben şu komşuyu merak ettim yalnız Allah için
En güzeli laf vermeBenim de kayınvalidem hala korunuyoruz sanıyo söylemiyorum çünkü bilse her gün soracak yani bunaltacak
BeeennnKizlar bi cvp verirmisin erken gebelik testi negatif cikip hamile olan oldumuuuuuuu
Canım kusura bakma girmedim yazamadım.O onurumbenim canım bende böyle katı bir akıntı var çok hafif sarılık var içinde beyaz ama sende de oluyor mu
TebrikleerrrKızlar sonuç pozitif hamileyim
Cook sagol bİmpilantasyon kanaması olabilir bazı sitelerde adetten 1 hafta önce olabilir diyor bazılarında 9/10 gün önce yada adetle aynı güne denk gelebilir diyor burada akış miktarı kıvamı ve rengi önemli eğer yerleşme kanaması ise pembe yada kahverengi olup bir iki gün gelip kesilmesi lazım bazı istisnai durumlarda bu kanama gebeliğin ilk 3 ayında devam ettiğinde görülmüş umarım gebelik vardır eğer koyu kırmızıları devam ederse adettir anlarsın zaten canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Amin canim insallah.Gercekten mi ya cook uzuldum. Sebebi arastirildi mi dusuklerin. Insallah Rabbim hayirlisiyla sagliklisiyla nasip eder. Bu sefer sag saglim kucagina alirsin. icimden boyle dua etmek geldi.
Ben 1 kez dahi hamilelik gecirmedim. Korkmaya basladim. Bir yandanda zamani vardir diyorum.
B betulanil kac gun var bat a? Gogus onemli belirti bence. Benim gebeliklerimde de gogus ucu degil gogusun tamamı acirdi ustune yatamazdim.Kizlar acaip gogus ucu sizlamasi yasiyorum daha onceki aylarda hic yasamadgm sekilde hemde.Ben yine adet olucam diye bekliyorum ama bel agrisi gogus agrisi ve gaz belirti olduklari icin belkide olmustur diyorum..Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Ben sirkeyi sormustum ama denemedim hala. Firsat bulamadim :) aslinda evde bir suru elma var cope gitcek .Sende öylesinçok düşüncelisin canım benim sağolasın...
aynen ben üstüme düşeni yaptım zaten bu arada verdiğim tarifleri denedinmi? :) sanada vermiştim heralde öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?