2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlım benim de 3 gündür o dediğin gibi akıntım var benim günüm salı. İnşallah bebek belirtisidir

Mrb kizlar yumurtlama donemim 9 gun gecti ve leke seklinde kan geliyo cok cok az szce hamilemiyim yoksa adet mi oluyom anlayamadim bi turlu
Canim buna biz cevap veremeyizki dediklerinin ikiside ihtimaller arasinda.biraz daha bekle lekelenmeni takip et adete mi donuyor yoksa bitiyor mu

Mrb kizlar yumurtlama donemim 9 gun gecti ve leke seklinde kan geliyo cok cok az szce hamilemiyim yoksa adet mi oluyom anlayamadim bi turlu
Kan şeklinde mi yoksa pembe kahve gibi mi? Benim geçen ay ve önceki ay lekenlenmem olmuştu ama hamile değilmişim. İnşallah bu ay hamileyizdir

İmpilantasyon kanaması olabilir bazı sitelerde adetten 1 hafta önce olabilir diyor bazılarında 9/10 gün önce yada adetle aynı güne denk gelebilir diyor burada akış miktarı kıvamı ve rengi önemli eğer yerleşme kanaması ise pembe yada kahverengi olup bir iki gün gelip kesilmesi lazım bazı istisnai durumlarda bu kanama gebeliğin ilk 3 ayında devam ettiğinde görülmüş umarım gebelik vardır eğer koyu kırmızıları devam ederse adettir anlarsın zaten canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

O onurumbenim canım bende böyle katı bir akıntı var çok hafif sarılık var içinde beyaz ama sende de oluyor mu
Canım kusura bakma girmedim yazamadım.
Nadir oluyor kuzum. Tek seferlik ama sürekli değil.
Kahverengileşmiyor ama sarımtırak. Özellikle uzun süre ayakta kalırsam çok yorulursam ve tuvaletimi çok tutarsam..
Kahverengie dönerse hemen doktora danış. Hamile topiğinde de yazışıyoruz bir arkadaşın kese dışında kanaması oldu mesela dikkate almak lazım muhakkak tatlım

Cook sagol b
Adet kani degil koyuu kahverengi bi de kan olaran degil akinti olarak geliyo cook az ins hamileyimdirr Rabbim k8msenin kucagini bos birakmasin

Amin canim insallah.

Arastirildi pihtilasma genetik hormon esimin sperm sayisi hareketliligi morfolojisi bebegin patolojisi genetigi vs hepsi unv hastanesinde arastirildi hepsi normal. Sadece son kurtajdan sonra sperm dna hasar testi yaptirdik bu normal sperm testinden farkli hasar %30 cikti ve esim 2 aylik ilac tedavisi gordu testi tekrarladik hasar %20ye dusmus. Hasar hamile kalamamaya kalinirsada dusuge sebep olur diyor dr. Tedavinin ardindan bu ay korunmayi biraktik.

Histeroskopi yaptirdinmi? Esine normal sperm testi disinda sperm dna hasar testi de yapilmasini oneririm. Eminim 4 yilda her seye baktırmıssinizdir ama bu iki detay onemli bence. Dr ne diyor peki durumuna?

B betulanil kac gun var bat a? Gogus onemli belirti bence. Benim gebeliklerimde de gogus ucu degil gogusun tamamı acirdi ustune yatamazdim.

Sende öylesin çok düşüncelisin canım benim sağolasın...
aynen ben üstüme düşeni yaptım zaten bu arada verdiğim tarifleri denedinmi? :) sanada vermiştim heralde öyle hatırlıyorum
Ben sirkeyi sormustum ama denemedim hala. Firsat bulamadim :) aslinda evde bir suru elma var cope gitcek .

günaydın kızlar yataktan çıkasım yok yağmırda ne güzel yağıyo bu arada leke kesildi bende 9 gün vardı dün adete çok koyu kahve leke geldi bu sabah yok daha bakalım bide gece göğsüme değince acıdı biraz idrarım sarı renk baya az önce baktım hayırlısı olsun Allahtan bekliom bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…