2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Esim gitmedi dr a. 2017 de goturcem artik zorla.
Doktor asilamaya gecmek istedi ben istemedim. Zaman verdim kendime biraz daha ve cok yoruldugum icin kafa dagitmam lazimdi.
Esim e bakilmasi lazim. Onda hhala sorun yoksa. Ben rahim filmi cektircem.

Göğüs ucundaki kahverengilik geniş alana yayılır mı?.. Dün farkettim. bugün de baktım belki göz yanılmasıdır diye ama yok değil... O kahverengi bölgenin etrafı aynı renk benek benek olmuş. Sanki yayılcakmış gibi ?

Bu da mı psikolojik bea

Yanlız, sonuç negatif cıkarsa büyük rezil olcam

Bi kere neyin rezilligi niye rezil olasın canım benim saçmalama belirti hissedigosun ve bizle paylasıyosun evet psikolojikte olabilir ama viz zaten bunun icin burda degilmiyiz konusalım dertleselim psikolojik şeyler hissetsekde yargılamadan birbirimize destek olmak icin
Bu soyledigin guzel bi belirti insallah olumlu sonuç alır halay cekeriz birlikte

Ya sen beni evde görcen. Herşeyi gebeliğe yoruyom cok komik oluyo

Şaka maka bi yana. Dedigim gibi o kahverengi alanın etrafı ( yani dışarısı ) benek benek olmuş kahverengi aynı şekilde.. Sanki orasıda kahverengi olcakmışda yavaş yavaş oluyomuş gibi.

Ay belkide o hep vardı :) ben şimdi bişiler arıyom ya ille enteresan şeyler görecem

Ben sirkeyi sormustum ama denemedim hala. Firsat bulamadim :) aslinda evde bir suru elma var cope gitcek .

Ah yazık ya ziyan olmasın bozulmadıysa yapabilirsin
5 dakkadan fazla sürmüyo:)
Bende yine geçen hafta kurdum hergün 1 defa karıştırıyorum şimdi köpüklenmeye başladı
bu iyiye işaret:)

Canım allahım yuzunu guldursun insallah hamilesindir çok zor allahım çektiğin sıkıntıları ödullendirir inşallah allahım buyuk dualarımızi eksik etmeyelim

Oluyor canım hepimiz oyleyiz herseyi hamileliğe yoruyoruz ama goğusteki degisimler hamileligin en belirgin belirtisi tabi dedigin gibi daha once boyle bi durum yoksa canım

Bayanlar günaydın :) benim bata 12 gün var ancak sorum başka. Çok araştırdım, cevap şudur diye bir yanıt bulamadım. Aranızda mutlaka ovülasyon dönemini hisseden yata kitlerle yakalayan vardır. Ben ağrı ve akıntı ile hissediyorum. Bu ay ağrım oldu ancak akıntım olmadı. Doktora göre kist pko gibi şeyler de yok. İlla akıntı şart mıdır var mı bilginiz :)

Bk gelmemis devami iste gelmesin hic gelmesin insallah kalbimizden gecenlerdir

Canım şart diye bi durum yok benim bildiğim kadarıyla, ama çok geniş bir genelleme, çoğu kadında oluyor.
Yada şöyle söyliyim bazı bayanlar çamaşırda hissettikleri için farkediyorlar
bazıları ise (bende öyle yapıyorum)
yum döneminde wc de iken izliyor
akışını görmek,
peçeteyle yakalamak
ve kıvamını rengini incemek için.
Ben bugüne kadar hep yakaladım.
Ve bu ay yakaladığım gün silik çizgi ama sonraki gün çok koyu çizgiyi gördüm ovu testinde. Yani sümüksü akıntıdan ortalama 2 gün içinde yum çatlamş oldu. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Canım benim nasıl güzel anlatmışsın :) ben normalde akıntıyla anlıyordum ovü testiyle netleştiriyordum. Bu ay ağrısı oldu ama akıntısı gelmedi bende meraklandım :) kötü bişi mi var diyerekten

Allah korusun canım sanmıyorum farklı bi durum olabileceğini, wc de idrarınla bi anda kayıp gitmişte olabilir, ağrıyı hissetmişsin en azından boşver takılma akıntıya bence. Ağrıdan sonra ovu ile teyit etseydin bari

Ay Gamzecannn ben adetimi yanlış hesaplamışım. Önceki aylar 26 günde bi oluyodum. Gecen ay stresten 3 gün erteledim 29. Günde oldu.. Benim bu ay 29. günüm ekimin 21'ine geliyomuş :)

Bu ay da 29. Günde olursam Bat'ım 21 ekim olcak....
Ama inş olmayız yaaa :) senin batında ben hamişliğimi kesinleştirsem :) sonra sen öğrediğinde de halay çeksek. bak M MelekDiliyorum halay başı olcakmış onunkinde de ben halay başı olcam

Canım sat kaçıydı? Döngün kaç gün sürüyor?

Demi ama Gamzecannn danda ümitliyim ben ondada oryantel yaparım artık ya benimkine ne yaparım bilmiyorum bolca ağlarım heralde sevinçten allahım sen bu kullarının kollarını boş bırakma yarabbim amin

Busabah oyle siddetli sanci vardiki kasiklarimda kesin oldum diye wcye kostum ama beyazsari gibi akinti var bu akinti 1 haftadir var beyaz ama gunluk pedde sari gibi kafam katisti ya adet olamadim ya ondandr dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…