29 günde bir adet oluyorum canım düzenlidir adetim 5 ila 6 gün sürüyor.Canım sat kaçıydı? Döngün kaç gün sürüyor?
Günaydın kızlar
Bata son 13 gün ve biz çalışmalara hala devam ediyoruzbat 3 ekimde bitti 8-11-12-13-14 günleri değerlendirdik. Nasıl sizce günler doğru mu sünen akıntım 6-7-8 günlerinde oldu ne diyorsunuz
29 günde bir adet oluyorum canım düzenlidir adetim 5 ila 6 gün sürüyor.
MasAllah hicbir gun pas gecilmemis ama keske 1 gun iliski yasayip 1 gunu atlasaydin sperm sayisi ve kalitesi icin bunu soyluyorum.Günaydın kızlar
Bata son 13 gün ve biz çalışmalara hala devam ediyoruzbat 3 ekimde bitti 8-11-12-13-14 günleri değerlendirdik. Nasıl sizce günler doğru mu sünen akıntım 6-7-8 günlerinde oldu ne diyorsunuz
İnşaallah canım hepimize dua ediyorum. Bu ay ikinci denememiz olmazsa çok üzülmem ama cok istiyorum. Ben hiç araştırmamıştım hemen olur sanmıştım geçen ay herşeyi bırdan öğrendim ama benden bir tavsiye şuandada hep araştırıyorum doktorada gittim sadece o günleri değerlendirmeyin adete son beş gün dört gün kalana kadar ilişki olmalı. Hem görev gibi olmaz hemde şansı artırır çünkü ovu dönemleri sadece yüksek ihtimal diğer günlerde olabilir. Bu şekilde erken gebelik testide yapmayız sabırsızlanmayız da benden kızçeleremize tavsiyeYani anladığım kadarıyla sat 28 eylül, verdiğin tarihlerde gayet güzel bence, inşallah bebişin yoldadırşimdi bat ı beklemekten başka yolu yok bu işin, rabbim hayırlısını nasip etsin. Benimde 9 gün var insan meraklanmadan duramıyor bol bol dua ve tevekkül
Canım rüyan hakikaten güzelmiş. Hem ikizler hem altın bilezikler her kadının hayaliAmin canim insallah.bu ay bi ruya gormustum.kolum altin bikezikle doluydu ve ikiz oglum varmis onlari emziriyordum.ilk defa boyle bi ruya gordum ama...ruyasi bile guzeldi gercegi nasildir kim bilir ne zaman tadariz o duyguyu ...tadabilirsek tabi
İnşallah canım. Teşekkürler güzel dileklerin için :)Canım allahım yuzunu guldursun insallah hamilesindir çok zor allahım çektiğin sıkıntıları ödullendirir inşallah allahım buyuk dualarımızi eksik etmeyelim
Canım doktorum eskişehirin en iyi doktoru ve ultrason uzmanı bu yumurtlama dönemlerinde her gün diye tavsiyede bulundu ben ovu testi kullanmadığım için kaçırmak istemedim eşim kuru yemiş yiyor hergünMasAllah hicbir gun pas gecilmemis ama keske 1 gun iliski yasayip 1 gunu atlasaydin sperm sayisi ve kalitesi icin bunu soyluyorum.ama insAllah tutmusturta gebesindir
Canım bu arada sat 28 eylül evetYani anladığım kadarıyla sat 28 eylül, verdiğin tarihlerde gayet güzel bence, inşallah bebişin yoldadırşimdi bat ı beklemekten başka yolu yok bu işin, rabbim hayırlısını nasip etsin. Benimde 9 gün var insan meraklanmadan duramıyor bol bol dua ve tevekkül
Doktor dediyse birsey diyememCanım doktorum eskişehirin en iyi doktoru ve ultrason uzmanı bu yumurtlama dönemlerinde her gün diye tavsiyede bulundu ben ovu testi kullanmadığım için kaçırmak istemedim eşim kuru yemiş yiyor hergünve türk kahvesi içiyoruz yemekten sonra es geçmeyelim dedik adete 4 gün kalana kadar bir gün arayla devam edeceğiz
Evet canım öyle tavsiyede bulundu hatta gençsin yumurtalıkların sağlıklı adetinden on gün say ve on gün ilişki olsun dedi diğer günlerdede oluyor ama en yüksek zamanlarda daha cok olmalı dediDoktor dediyse birsey diyememo zaman ayni hizla devam
SLM :)Selam kızlar :)
değil canim.bir arkadaş hiç akıntı olmadığı halde hamile kaldi.ovu testi kullandı ama.Bayanlar günaydın :) benim bata 12 gün var ancak sorum başka. Çok araştırdım, cevap şudur diye bir yanıt bulamadım. Aranızda mutlaka ovülasyon dönemini hisseden yata kitlerle yakalayan vardır. Ben ağrı ve akıntı ile hissediyorum. Bu ay ağrım oldu ancak akıntım olmadı. Doktora göre kist pko gibi şeyler de yok. İlla akıntı şart mıdır var mı bilginiz :)
Demi ama @Gamzecannn danda ümitliyim ben ondada oryantelyaparım artık ya benimkine ne yaparım bilmiyorum bolca ağlarım heralde sevinçten allahım sen bu kullarının kollarını boş bırakma yarabbim amin
Ama cikmadi malesef canim yaaCanım rüyan hakikaten güzelmiş. Hem ikizler hem altın bilezikler her kadının hayali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?