2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 6 aylım evliyim polikistik över hastasıyım 25 yaşındayım 2 ay Doğum kontrol hapı ile korundum 4 aydın da cyclo ğrogniova diye bir hap kullanıyorum ancak doktor bu hap seni korumaz dedi 23 Eylül'de adet oldum yumurtlama günlerimi hesaplayarak eşimle birlikte olduk adetime 4 gün var ama 3 gündür acayip kasık ağrısı çekiyorum ümitlenmek istemiyorum ama dua edin inşallah hamileymişim inşallah hepimiz allahın izni ile bu yıl çıkmadan güzel haberlerimiz alırız

29 günde bir adet oluyorum canım düzenlidir adetim 5 ila 6 gün sürüyor.

Yani anladığım kadarıyla sat 28 eylül, verdiğin tarihlerde gayet güzel bence, inşallah bebişin yoldadır şimdi bat ı beklemekten başka yolu yok bu işin, rabbim hayırlısını nasip etsin. Benimde 9 gün var insan meraklanmadan duramıyor bol bol dua ve tevekkül

MasAllah hicbir gun pas gecilmemis ama keske 1 gun iliski yasayip 1 gunu atlasaydin sperm sayisi ve kalitesi icin bunu soyluyorum.ama insAllah tutmusturta gebesindir

İnşaallah canım hepimize dua ediyorum. Bu ay ikinci denememiz olmazsa çok üzülmem ama cok istiyorum. Ben hiç araştırmamıştım hemen olur sanmıştım geçen ay herşeyi bırdan öğrendim ama benden bir tavsiye şuandada hep araştırıyorum doktorada gittim sadece o günleri değerlendirmeyin adete son beş gün dört gün kalana kadar ilişki olmalı. Hem görev gibi olmaz hemde şansı artırır çünkü ovu dönemleri sadece yüksek ihtimal diğer günlerde olabilir. Bu şekilde erken gebelik testide yapmayız sabırsızlanmayız da benden kızçeleremize tavsiye

Amin canim insallah.bu ay bi ruya gormustum.kolum altin bikezikle doluydu ve ikiz oglum varmis onlari emziriyordum.ilk defa boyle bi ruya gordum ama...ruyasi bile guzeldi gercegi nasildir kim bilir ne zaman tadariz o duyguyu ...tadabilirsek tabi
Canım rüyan hakikaten güzelmiş. Hem ikizler hem altın bilezikler her kadının hayali

MasAllah hicbir gun pas gecilmemis ama keske 1 gun iliski yasayip 1 gunu atlasaydin sperm sayisi ve kalitesi icin bunu soyluyorum.ama insAllah tutmusturta gebesindir
Canım doktorum eskişehirin en iyi doktoru ve ultrason uzmanı bu yumurtlama dönemlerinde her gün diye tavsiyede bulundu ben ovu testi kullanmadığım için kaçırmak istemedim eşim kuru yemiş yiyor hergünve türk kahvesi içiyoruz yemekten sonra es geçmeyelim dedik adete 4 gün kalana kadar bir gün arayla devam edeceğiz

Canım bu arada sat 28 eylül evet

Doktor dediyse birsey diyemem o zaman ayni hizla devam

Kızlar bugün de temiz başladım. Batmalar, adet sancısına ek olarak yorgunluk, uyuma isteği de geldi. Mide bulantısı çok yok bazen kalkıyor ama geçiyo hemen. Ama batmalar çok sık oluyor. Gaz ve kabızlık da devam ediyor. Bugün kan vercem ama bir tarafım hiç istemiyor. Bi yandan da nasıl olsa negatifse tedaviye başlıcaz bi an önce öğreniyim gitsin diyorum.

değil canim.bir arkadaş hiç akıntı olmadığı halde hamile kaldi.ovu testi kullandı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…