Uzulme canım ya inşallah rabbim nasip edecek bizimkiler az nazlı bebis elbet bizi sevindircekler
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımAy inş yaa ben son 1 haftadan düştüm artık :) bugün -6
Canım reglin 3. ve 21. günleri hormon testlerini yaptırdın mı? Onlar normalse korkmana gerek yok. Bir de 12.gün gidip alttan ultrasoundla yumurtan normal büyüklükte mi diye baktırabilirsin. İçin rahat ederBigün olacagini bilsem dert etmiycemde her ay ya hic olmazsa korkusu oluyosuyor icimde ..
canım ikimizin bat tarihi aynı degilmiydi.kitmizilar gelmediyse üzülmek için erken.bak bende 2 yıldır bekliyorum nerdeysr.demekki zamanı gelmemiş diyorum.artik tip çok gelisti.normal olmazsa tüp le olur inşallah.umidini kaybetmeBigün olacagini bilsem dert etmiycemde her ay ya hic olmazsa korkusu oluyosuyor icimde ..
Yok canim sart deil.olmasi cok daha iyi spermlerin yasamasi acisindan ama bazen stresten veya cevresel faktorlerden hava deisimi gibi kullandigimiz ilaclardan olmaya biliyor.ben 2 ay catlatma ignesi yaptrdim sonrasinda kontroller testler catladigina emin olduk ama 2 sindede akintim olmadi hic stresten.bu ay artik olmuyor diye biraktim igne fakan yaptrmadim ama yum. Akintim oldu hemde baya uzun surdu adetime 2 gun var hala da var azda olsa.deisiyor yaniBayanlar günaydın :) benim bata 12 gün var ancak sorum başka. Çok araştırdım, cevap şudur diye bir yanıt bulamadım. Aranızda mutlaka ovülasyon dönemini hisseden yata kitlerle yakalayan vardır. Ben ağrı ve akıntı ile hissediyorum. Bu ay ağrım oldu ancak akıntım olmadı. Doktora göre kist pko gibi şeyler de yok. İlla akıntı şart mıdır var mı bilginiz :)
Biliyorum bu korku herkesde var bendede var ama ben hep şoyle dusunuyorum benim yarına sağ çıkacağım vellimiki de ben hiç olmazsa diye kendimi paralıyorum evet oyle bir ihtimal var ama benimde bu hayatta olmama ihtimalimde var diyorum elimi açiyorum duamı okuyorum sağlıkta hastalıkta rabbimden diyorum bigün bana sen kesin kısırsın dedikleri takdirde o zaman ne yapacağımı düsunurum simdi dusunmek bana zarar veriri diyorum.Bigün olacagini bilsem dert etmiycemde her ay ya hic olmazsa korkusu oluyosuyor icimde ..
Anladim canim bencede esin sperm testi seninde rahim filmi cekinmeden asilamaya gecmeniz uygun olmazdi. Bunlara gerek kalmadan gelir insallah bebisin.Esim gitmedi dr a. 2017 de goturcem artik zorla.
Doktor asilamaya gecmek istedi ben istemedim. Zaman verdim kendime biraz daha ve cok yoruldugum icin kafa dagitmam lazimdi.
Esim e bakilmasi lazim. Onda hhala sorun yoksa. Ben rahim filmi cektircem.
Annanemde gecen diyor artik adamlari dogurtuyolar sakin üzülmecanım ikimizin bat tarihi aynı degilmiydi.kitmizilar gelmediyse üzülmek için erken.bak bende 2 yıldır bekliyorum nerdeysr.demekki zamanı gelmemiş diyorum.artik tip çok gelisti.normal olmazsa tüp le olur inşallah.umidini kaybetme
Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip edecek. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Çaba gösteriyoruz. Mutlaka Allahım mükafatını verecek. Umutsuzluk yok moral bozmak yokAma cikmadi malesef canim yaa
Evet dogru diyorsun canim...nasipten oteye gecilmiyor dua edip tevekkul etmek lazim sadece basarabilsek cok daha rahat yasiycazda ben kendi adima basaramiyorum malesefBiliyorum bu korku herkesde var bendede var ama ben hep şoyle dusunuyorum benim yarına sağ çıkacağım vellimiki de ben hiç olmazsa diye kendimi paralıyorum evet oyle bir ihtimal var ama benimde bu hayatta olmama ihtimalimde var diyorum elimi açiyorum duamı okuyorum sağlıkta hastalıkta rabbimden diyorum bigün bana sen kesin kısırsın dedikleri takdirde o zaman ne yapacağımı düsunurum simdi dusunmek bana zarar veriri diyorum.
Olumlu bakalım hayata saglıkliyız allaha şukur olsılıklarla yasadıgimiz anların heycanlarını yıkmayalım canım benim
Aslinda eve gidince yapabilirim canim sagol :)Ah yazık ya ziyan olmasın bozulmadıysa yapabilirsin
5 dakkadan fazla sürmüyo:)
Bende yine geçen hafta kurdum hergün 1 defa karıştırıyorum şimdi köpüklenmeye başladı
bu iyiye işaret:)
Biliyorum canım insallah allahım bu sıkintıların karşısında yüzünü güldür sadece kendini yıpratma allahım arkadasımın yurekten duasını kabul et tabiki diger topikteki herkesin ve benimde AminEvet dogru diyorsun canim...nasipten oteye gecilmiyor dua edip tevekkul etmek lazim sadece basarabilsek cok daha rahat yasiycazda ben kendi adima basaramiyorum malesef
Insallah canim. Zaten asilamaya gecmeden istiyorlarmis ona gore asilama oluyormus. Hele bu sene bitsinde seneye ne var ne yok hepsini yapicaz insallah canim.Anladim canim bencede esin sperm testi seninde rahim filmi cekinmeden asilamaya gecmeniz uygun olmazdi. Bunlara gerek kalmadan gelir insallah bebisin.
Canim hormonlarim yumurtlamam herseyim normal.pko ama o zaten engel deil.takibimi yaptrdim 2 ay hersey guzel getti gebelik olmayinca esim test yaptrdi onda morf 0 cikti.oymus problemimiz.simdi kürlerle vitaminler le destekliyoruz.sayiz hiz falan cok iyi oCanım reglin 3. ve 21. günleri hormon testlerini yaptırdın mı? Onlar normalse korkmana gerek yok. Bir de 12.gün gidip alttan ultrasoundla yumurtan normal büyüklükte mi diye baktırabilirsin. İçin rahat eder
Eger gebelik baslamişsa(olusmussa)tarlusal bebegi besler ve zarar vermez canım olusmamiş yani daha döllenme asamasındakini düşürür diye biliyorum canim hayirlara vesile olsun inşallahKızlarr yardımm :) 21 eylül de dr sol yumurtalığımda çatlayamamış yumurta kisti olduğunu söyledi . 2 ekim bat günümdü olmadım dr gittim ve bana tarlusal verdı 13 ekin de bu ilac bitti. hala gelen giden yok . belirti de yok. Tarlusal kullanmama rağmen gebelik oluşurmu diye araştırma yaptım. gebe kalan var.. bn de umutlandım acaba böyle bir durumla karşılasan varmı ????
TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİNEger gebelik baslamişsa(olusmussa)tarlusal bebegi besler ve zarar vermez canım olusmamiş yani daha döllenme asamasındakini düşürür diye biliyorum canim hayirlara vesile olsun inşallah
Demi amaGamzecannn danda ümitliyim ben ondada oryantel yaparım artık ya benimkine ne yaparım bilmiyorum bolca ağlarım heralde sevinçten allahım sen bu kullarının kollarını boş bırakma yarabbim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?