AyGamzecannn ben adetimi yanlış hesaplamışım. Önceki aylar 26 günde bi oluyodum. Gecen ay stresten 3 gün erteledim 29. Günde oldu.. Benim bu ay 29. günüm ekimin 21'ine geliyomuş :)
Bu ay da 29. Günde olursam Bat'ım 21 ekim olcak....
Ama inş olmayız yaaa :) senin batında ben hamişliğimi kesinleştirsem :) sonra sen öğrediğinde de halay çeksek. bak @MelekDiliyorum halay başı olcakmışonunkinde de ben halay başı olcam
BirAsilAnnesi canım sabah ateşimi ölçtüm ama üstüm açık uyumuşum :) Uyandığımda üşümüştüm. 36.6 çıktı. Kaç olması gerekiyor ki?
Babies16 bacım ben geçen gün eczaneden şu keçiboynuzu özünü aldım . Bugüne kadar hep aktardan alırdım aslında ama üstündekileri okuyunca ve fiyatı da indirimli olunca cazip geldi ben bugüne kadar bi çok marka kullandım bu katı kıvamlı ve hafif acımsı böyle olması daha makbul bide üstünde glikoz içermez diye yazıyor ve soğuk press yani düşük sıcaklıkta yapılmış bu da önemli
O yüzden aldım tadı da gayet iyi markası hünnap tavsiye ederim eşine de faydası olur İnşaaAllah
500 ml bu normal fiyatı 19 tl ama indirim varmış 15'e aldım
Eki Görüntüle 1898272
Canim hormonlarim yumurtlamam herseyim normal.pko ama o zaten engel deil.takibimi yaptrdim 2 ay hersey guzel getti gebelik olmayinca esim test yaptrdi onda morf 0 cikti.oymus problemimiz.simdi kürlerle vitaminler le destekliyoruz.sayiz hiz falan cok iyi o
benim eşim varikosel ameliyatından sonra bunu kullandık Allah ın izniyle faydasını gördü canım. bu hepsinden çok daha iyi. alarak çok iyi yapmışsın. eşlerinize sabah akşam tahta kaşığıyla bir kaşık içirin derim.
Off ne oluyor ya kesildi zannettim kahverengi leke gelmiş yine pembe renkle karışırik anlayamıyorum moralim bozuldu offadetmi olacam ya daha 8 gün var adetim bu kadar erken olabilir mi ki
Hemen üzülme. Adet değildir inş. Dur bakalım .
Dimi canım bu markayı mı kullandınız sizde? Bende bu markayı ilk defa alıyorum sizede geçmiş olsun canım
sadece sabahları aç karnına içirsem olmazmı? aç olmak önemli dimi kandan daha iyi emiliyormuş
İnşaaAllah faydasını görürüz bizde
bende sabahları 1 kaşık yiyorum
Çok vitaminli diye:) sen kendin için kullandınmı peki?
inşallah canım yüzümdeki tebessüm kayboldu resmen inşallah bebeğimdir
BirAsilAnnesi kahvaltıdan yarım saat önce daha iyi dimi aç karnına hani diyorum kahvaltıdan hemen sonra tok oluyo çünkü
ben sabah akşam veriyordum canım.
akşamları yatmadan önce de veriyordum ki bebek çalışması yaparken işe yarar diye
önce Allah sonra bunun vesilesi ile eşimin son değerleri iyi canım.
zaten ameliyatımızda vardı sonrasında birkaç bitkisel vitaminle bunu vermişti doktorumuz.
ben hiç yemedim canım.
internette bir araştır kadınların keçi boynuzu pekmezi tüketmesi diye öyle ye bence ne olur ne olmaz.
şifa olur inşallah.
Amin canim hepimizin insallahh cok saol ...Biliyorum canım insallah allahım bu sıkintıların karşısında yüzünü güldür sadece kendini yıpratma allahım arkadasımın yurekten duasını kabul et tabiki diger topikteki herkesin ve benimde Amin
Bende suan keciboynuzu kurü yapiyorum kendim kaynatip.o daha iyi dediler.ondan sıkılinca soguk prese gecerim diye dusunuyordum.bidahaki ayda bunu deneriz olmadi.cok saol canimBabies16 bacım ben geçen gün eczaneden şu keçiboynuzu özünü aldım . Bugüne kadar hep aktardan alırdım aslında ama üstündekileri okuyunca ve fiyatı da indirimli olunca cazip geldi ben bugüne kadar bi çok marka kullandım bu katı kıvamlı ve hafif acımsı böyle olması daha makbul bide üstünde glikoz içermez diye yazıyor ve soğuk press yani düşük sıcaklıkta yapılmış bu da önemli
O yüzden aldım tadı da gayet iyi markası hünnap tavsiye ederim eşine de faydası olur İnşaaAllah
500 ml bu normal fiyatı 19 tl ama indirim varmış 15'e aldım
Eki Görüntüle 1898272
morfolojisi düzelmeden zaten hamile kalma da.
çünkü genelde 0 morfolojiyle hamile kalanların düşükle sonuçlanıyor.
çünkü sağlıksız spermlerle döllenmiş oluyor yumurta.
kürleri vitaminleri deneyin inşallah düzelir canım.
benim eşiminki 2 idi bende çok sıkılıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?