2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy inşallah canımm 3 ümüz halay çekerizzz

Off ne oluyor ya kesildi zannettim kahverengi leke gelmiş yine pembe renkle karışırik anlayamıyorum moralim bozuldu off adetmi olacam ya daha 8 gün var adetim bu kadar erken olabilir mi ki

Babies16 bacım ben geçen gün eczaneden şu keçiboynuzu özünü aldım . Bugüne kadar hep aktardan alırdım aslında ama üstündekileri okuyunca ve fiyatı da indirimli olunca cazip geldi ben bugüne kadar bi çok marka kullandım bu katı kıvamlı ve hafif acımsı böyle olması daha makbul bide üstünde glikoz içermez diye yazıyor ve soğuk press yani düşük sıcaklıkta yapılmış bu da önemli
O yüzden aldım tadı da gayet iyi markası hünnap tavsiye ederim eşine de faydası olur İnşaaAllah
500 ml bu normal fiyatı 19 tl ama indirim varmış 15'e aldım

Kizlar bi arkadasim vardi 3 yildir bebek istiyodu bugun ogrendim hamileymis insallah darisi bizim başımıza neler yaptigini sordum ben de Pko vardi onda da ve 4 ayda bir adet oluyodu nerdeyse. Her şeyi biraktigim ay hamile kaldim dedi. Kafaya cok takmamamiz gerek aslında cok zor ama bunu basarmamjz gerek sanirum

benim eşim varikosel ameliyatından sonra bunu kullandık Allah ın izniyle faydasını gördü canım. bu hepsinden çok daha iyi. alarak çok iyi yapmışsın. eşlerinize sabah akşam tahta kaşığıyla bir kaşık içirin derim.

morfolojisi düzelmeden zaten hamile kalma da.
çünkü genelde 0 morfolojiyle hamile kalanların düşükle sonuçlanıyor.
çünkü sağlıksız spermlerle döllenmiş oluyor yumurta.
kürleri vitaminleri deneyin inşallah düzelir canım.
benim eşiminki 2 idi bende çok sıkılıyordum.

Dimi canım bu markayı mı kullandınız sizde? Bende bu markayı ilk defa alıyorum sizede geçmiş olsun canım
sadece sabahları aç karnına içirsem olmazmı? aç olmak önemli dimi kandan daha iyi emiliyormuş
İnşaaAllah faydasını görürüz bizde
bende sabahları 1 kaşık yiyorum
Çok vitaminli diye:) sen kendin için kullandınmı peki?

Test yaptım sonuç negatif. Erken gebelik testi değil, normal test aldım ama olsun. Tek cizgiyi görünce, işte bi hfta sonra bunu görürsün sen kesin dedim.. 1 hafta sonra hayal kırıklığına uğramayayım diye.

Hayırlısı olsun.

ben sabah akşam veriyordum canım.
akşamları yatmadan önce de veriyordum ki bebek çalışması yaparken işe yarar diye
önce Allah sonra bunun vesilesi ile eşimin son değerleri iyi canım.
zaten ameliyatımızda vardı sonrasında birkaç bitkisel vitaminle bunu vermişti doktorumuz.
ben hiç yemedim canım.
internette bir araştır kadınların keçi boynuzu pekmezi tüketmesi diye öyle ye bence ne olur ne olmaz.
şifa olur inşallah.

BirAsilAnnesi kahvaltıdan yarım saat önce daha iyi dimi aç karnına hani diyorum kahvaltıdan hemen sonra tok oluyo çünkü

aç içir tatlım.
sabah kalktığı gibi bir kaşık içsin.
tahta kaşığı var onun onla yesin.
içine metal kaşık sokmayın.

Anladım canım sağolasın
amin İnşaaAllah....
benim eşimdede hafif varikosel çıktı bu hastalık ilerler mi? Doktor ilaca gerek yok demişti ama İnşaaAllah ilerlemez

Bende suan keciboynuzu kurü yapiyorum kendim kaynatip.o daha iyi dediler.ondan sıkılinca soguk prese gecerim diye dusunuyordum.bidahaki ayda bunu deneriz olmadi.cok saol canim

Szde duzelme oldu mu canim.hic gebelik gecirdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…