- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Anladım canım sağolasın
amin İnşaaAllah....
benim eşimdede hafif varikosel çıktı bu hastalık ilerler mi?Doktor ilaca gerek yok demişti ama İnşaaAllah ilerlemez
Bende suan keciboynuzu kurü yapiyorum kendim kaynatip.o daha iyi dediler.ondan sıkılinca soguk prese gecerim diye dusunuyordum.bidahaki ayda bunu deneriz olmadi.cok saol canim
İnş canım ya sen hamilesindir die düşünüyor ve inanıyorum ben..
Bende test yaptım. Sonuc tek çizgi:)
Szde duzelme oldu mu canim.hic gebelik gecirdin mi
benim eşiminki sonuncu evresiydi bayaa ilerlemişti canım.
sayı 3 milyona kadar düşmüştü morfoloji 2 idi hız da iyi değildi.
çok üzüldük tabi.
ameliyat oldu hemen.
biz faydasını gördük ameliyatın çok şükür.
doktorumuza çok güveniyorduk çünkü.
hatta doktorumuz eşim için varikosel o kadar kötüydü ki bunca yıldır yaptığım ameliyatların ilk 5ine girer demişti.
evet ilerlediğini söylüyorlar çünkü evre evre bu hastalık. 1 evre 2 evre 3 evre gibi.
değerlerinizi bilmeden bir şey demek yanlış olur tatlım.
İnşallah eve gidip duş alıp dua edecem bi akşam olsun istiyorum yarında sınavım varbide ben dün değil evvelsi gün çok üzüldüm ağladım hatta sinir miğdeme vurdu kustum o derece kötüydüm ondanda erken adet olabilirim diye düşünmeye başladım inşallah olmam KV yüzüne hep Allah ıslah etsin onu nefret ediyorum ondan kocamla aramı bozdu beni o kadar ağlattı Allah'ta onu ağlatsın bişey demiyorum konuşmuyacamda onla artık
Of yaaa inşallah ilerlemez
Doktor şuan sorun olmaz dediğine göre 1.evrede şuan sanırım
bunu durdurmanın yolu yokmudur acaba faydası olan bişey
Düşünme böyle şeyler. Bebegin varsa olumsuz etkilenir Allah muhafaza... Kendine dikkat et. Kv için de Allah ıslah etsin de dua et. Uzak durmaya çalış öyle kötü insanlardan. Takma kafana. Milleti değil bebeğini düşün sadece. O dünyadaki en güzel şey unutma :)
Bebeğim var mı?? Onu da daha varmı yokmu oldugunu bile bilmiyorum inşallah vardır yaa bana en büyük ilaç olur bide gribim Allaha dua ediom durup durup inşallah gönlümdeki olur KV Uzak duracam zaten
çok ileri safhada olmadığı sürece varikosele rağmen hamile kalan çook kişi var canım benim.
bitkisel viteminler çinko işte keçiboynuzu pekmezi bunlar yarar sağlıyor düzenli kullanımda.
bir de bizim doktorumuz eşimden çok afedersin alt tarafını tutacak sıkı slip çamaşır giymesini istemişti.
Yani dar giymesi daha mı iyi?
Ben bundan sonra gıdasına biraz daha ağırlık vereyim o zaman
ALLAH razı olsun canım yardımın için
evet çünkü bu hastalık hangi taraftaysa çok afedersin biraz aşağı doğru sarkma yapar onun için dar ve tutan iç çamaşırı giyilmesi gerekmiş. eğer istersen bizim doktorun verip kullandığımız bitkisel kapsül vitamin ve çinko adı veririm sana.
ne demek canım benim ya Allah hepimizden razı olsun. ben tüp tedavisindeyim benim de isteyen herkesin de yüzünü güldürsün inşallah.
Ay çok makbule geçer valla canım sağolasın kardeşim eczaneden alayım o zaman
Bide benim eşim kabak çekirdeğini çok sever yiyor bazen onun içindede çinko varmış
Amin canim hep birlikte gorelim.listedeki herkes hamile kalsin insallah yilbasina kadarBişey değil canım bigün alırsan bu marka iyidir
Şifa görsün İnşaaAllah
Ya ben kaan aydosa mail attim bana cevap geldi.bizim sperm sayimiz 80 milyon.ileri hız% 86... a snifi hiz 20 a+b sinifi hiz 35. Sadece morf. 0 cikti...kaan aydos cevabinda degerleriniz normal yolla gebe kalmak icin yeterli yazmis.morfolojiyi pek fazla onemsemiyolar aslinda dier brimler iyi durumdaysa.ki esimin kendi doktoru ve benim calistigim hastanedeki doktorda yeterli demistimsadece en son gittigim dr fakulteye gidin 1 test daha yaptrin daha ayrintili dedi.carsamba vercez yeni bi test.bakalim artik neolcak hayirlisieşimin değerlerinde sayıda ve hızda düzelme oldu en son 5 ay önceki testinde hala morfoloji 2 idi canım tek yükselme göstermeyen oydu. hiç hamile kalmadım. çünkü sonradan öğrendim ki benim de tüpümde genişleme varmış.
Bende zinko cinko kapsulle evicap kapsul aldim iciyor esim her aksam.insallah faydasini goruruz hepimizevet evet bak çekirdeği iyi yesin onu.
yatmadan önce bir fincan türk kahvesi de hareketliliğe iyiymiş.
ligone vemax zinc marka çinko.
çook sağ ol canımm benim.
Ya ben kaan aydosa mail attim bana cevap geldi.bizim sperm sayimiz 80 milyon.ileri hız% 86... a snifi hiz 20 a+b sinifi hiz 35. Sadece morf. 0 cikti...kaan aydos cevabinda degerleriniz normal yolla gebe kalmak icin yeterli yazmis.morfolojiyi pek fazla onemsemiyolar aslinda dier brimler iyi durumdaysa.ki esimin kendi doktoru ve benim calistigim hastanedeki doktorda yeterli demistimsadece en son gittigim dr fakulteye gidin 1 test daha yaptrin daha ayrintili dedi.carsamba vercez yeni bi test.bakalim artik neolcak hayirlisi
evet evet bak çekirdeği iyi yesin onu.
yatmadan önce bir fincan türk kahvesi de hareketliliğe iyiymiş.
ligone vemax zinc marka çinko.
çook sağ ol canımm benim.
Bende zinko cinko kapsulle evicap kapsul aldim iciyor esim her aksam.insallah faydasini goruruz hepimiz
Sende sağol kardeşimm
çekirdeğini yemiyoduk hiç tamam öyle yediririm o zaman madem onunda faydası var ama çok tuzlu ya sudan geçirsem o şekilde yesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?