Ama dar ic camasirida morfolojiyi bozuyor canim erkekler dar camasir dar kotu falan asla giymemesi gerekiyor.nasil olcak oyleevet çünkü bu hastalık hangi taraftaysa çok afedersin biraz aşağı doğru sarkma yapar onun için dar ve tutan iç çamaşırı giyilmesi gerekmiş. eğer istersen bizim doktorun verip kullandığımız bitkisel kapsül vitamin ve çinko adı veririm sana.
ne demek canım benim ya Allah hepimizden razı olsun. ben tüp tedavisindeyim benim de isteyen herkesin de yüzünü güldürsün inşallah.
yok ben eksik yazmışım kabak çekirdeği diyecektim ya kusura bakma canım.
Amin canim..Bizim bu 10. Aymiz ama aslinda korunmayi biraktiktan sonra kistim olusmus 4 ay adet olmadim 1 ayda dr adet sokturucu verdi o korudu..1 aydada yumurtlama zamani esimle 1 hafta ayriydik..yumurtlama donemi iliskiye giripte tutturamadigimiz 3 ay oldu bu 4. Ay bu ayda tutmadi buyuk ihtimalle dun test yaptim negatif cikti.bat 17 olsa yuksek ihtimalle cikardi. Yani 10 ayi dolu dolu geciremedik biz.nasip olmayinca olmuyor isteooo tabiki sayı da hız da mükemmelmiş Allah nazarlardan sakınsın.
bende diyorum 1 yıl deneyip şans vermek lazım kesinlikle.
Bugün 21. gün canım yani bir hafta varadetine kaç gün var canım?
Olabilir canım ya ben de on gün erken olmuştum bebiş çalışmalarına başlayıncaOff ne oluyor ya kesildi zannettim kahverengi leke gelmiş yine pembe renkle karışırik anlayamıyorum moralim bozuldu offadetmi olacam ya daha 8 gün var adetim bu kadar erken olabilir mi ki
Amin canim oyle tabiBabies16 daha yeni sayılırsınız sıkma canını
burda önemli olan ne kadar süre geçtiğinden ziyade ne kadar süre düzenli olduğu.....
doktorlar 1 yıl boyunca düzenli denedikten sonra tedaviyi öneriyor zaten. Mesela bizde 1 yıldır korunmuyoruz bende mayıs ayında enfeksiyon geçirmiştim o 1 ay öyle gitti mesela ama biz sizden daha uzun süre denedik tabi nasip artık diyecek bişey yok Allah ın takdiri diyorum
yinede halimize şükürler olsun her daim...
Olabilir canım ya ben de on gün erken olmuştum bebiş çalışmalarına başlayınca
Kesin bir şey söyleyemem ki canım. Bir sürü ihtimal var. erken regl olabilir, bir kist patlamış olabilir, miyomun varsa ara kanama yapıyor olabilirAdet mi yani bu
Kesin bir şey söyleyemem ki canım. Bir sürü ihtimal var. erken regl olabilir, bir kist patlamış olabilir, miyomun varsa ara kanama yapıyor olabilir
Biraz daha sabret canim hayal kirikligi olmasin sonunda.. Insallah bebis vardir .. Sabretmek zor biliyorum ama.. Baska belirtilerin varmi?Kızlar kendimi dinlemiyorum ben ama ilginç bi ağrı olunca yazmak istedim.
Bugün sat 20.gün
Bat a 8gün var
Dün kasıklarımda batma oldu, onu pek takmam insan üşütünce direk oluyo genelde zaten
Ama şimdi çok şiddetli olmasada bildiğin regl ağrısı hissediyorum. Hani bata yakın olsam regl in ayak sesleri diycem ama 8günde az değil niye şimdiden olsunki
Ben ne güzel kendimi şartlamıştım bat gelmeden bebiş merakı yok diye
Şimdi bu ağrının ne olduğunu düşünmeden nasıl durucam
Al benden de o kadarBigün olacagini bilsem dert etmiycemde her ay ya hic olmazsa korkusu oluyosuyor icimde ..
Kist değidiğim folikül kisti canım. Her kadında oluyor. Atılmayan bir yumurta sonradan atılıyorAllaha çok şükür kist yok miyomda yok ya adet ya implastyon ikisinden biri yani
Biraz daha sabret canim hayal kirikligi olmasin sonunda.. Insallah bebis vardir .. Sabretmek zor biliyorum ama.. Baska belirtilerin varmi?
Canım kusura bakma girmedim yazamadım.
Nadir oluyor kuzum. Tek seferlik ama sürekli değil.
Kahverengileşmiyor ama sarımtırak. Özellikle uzun süre ayakta kalırsam çok yorulursam ve tuvaletimi çok tutarsam..
Kahverengie dönerse hemen doktora danış. Hamile topiğinde de yazışıyoruz bir arkadaşın kese dışında kanaması oldu mesela dikkate almak lazım muhakkak tatlım
Islerin duzene girmesine sevindim canım. Bebis nasıl yoruyomu anneyi
Nasıl aşılır bu nasil alisilir yaaAl benden de o kadar
Benimde bata 7 gun var goguslerimi yokluyorm yok acimiyor ama siskinlik hissi var. Afedersin cok gazim var ara ara batmalarim oldu dun falan ama psikolojik biliyorum.. Bu ay reglde gidip hormon testi yaptirmayi dusunuyorum..Yok canım zaten çok dinlemediğim için kendimi pekte farkında değilim açıkçası herşeyi ona yormak istemiyorum. Ama bu farkettitecek kadar olunca baya garipsedim doğrusu, regl ağrısını hissetmem normal değil bu tarihte. Bakalım hayırlısı inşallah çok sağol
Bide daha önceki gebeliğimde bat öncesi tek bi farklılık olmuştu oda çok şiş ve sert bir karın. Regl olucam diye sanmıştım ama bat bi gün geçince testte silik çizgiyi görmüştüm. Belkide bebiştendi sertlik şişlik bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?