2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benimde bata 7 gun var goguslerimi yokluyorm yok acimiyor ama siskinlik hissi var. Afedersin cok gazim var ara ara batmalarim oldu dun falan ama psikolojik biliyorum.. Bu ay reglde gidip hormon testi yaptirmayi dusunuyorum..

İnşallah hepsi bebişin habercisidir de öğrendiğinde meğer bu yüzden oluyormuş dersin inşallah rabbim gönlüne göre versin canım

Canlar bişey sormak istiyorum ben düşük sonrası Dr. Bana gyno Progynova verdi dün bitti şimdi regli olucam sanırım hemen regli olmam normal mi?
Bilgisi olan var mı acaba

Selam kıZlar bugün nasılsınız kırmızıları gören olmamıştır inşallah benim 4 günüm kaldı hiç belirtim yok siZde durumlar nedir???

İnşaAllah hayırlısıyla başımıza gelsede çekmeye razıyız

hiçç geriye bakma hep ileri bak geride kaçırmışsınız bundan sonra kaçmaz inşallah.
morelini yüksek tut.
ben inanıyorum yakın zamanda senden güzel haber alırız.

Ama dar ic camasirida morfolojiyi bozuyor canim erkekler dar camasir dar kotu falan asla giymemesi gerekiyor.nasil olcak oyle

yok canım bizim morfoloji de sıkıntı vardı tam da doktor öyle istedi giymesini.
aslında sanal ortamda çok bilgi kirliliği var bunlar ondan kaynaklanıyor.
doktorlara itimat etmek lazım sadece.

17 kasimcilar ne alemdesiniz?ben bu ay bilerek test almadım ama kendimi zor tutuyorum.gerci çokta umitlenmek istemiyorum ama ister istemez her ay ümit oluyor icinmde.haftaya eşimin doğum günü ona hediye olarak test sonucumu vermeyi çok isterdim

Canım 3 gün oldu geçeli. Değerim düşük gibi geldi. Doktoruma gönderdim bakalım o ne dicek. Belirtilere gelince aslında adete çok benziyor. Bu adetime yakın başım çok ağrıdı. Batma çok fazlaydı. Aşağı doğru baskı çok oldu. Bi de ilaç içiyordum adeti düzenleyen Progestan diye bi ilaç. Onu içmeyi bırakınca adet olurdum. Bu sefer olmadı ondan şüphelendim. Doktor da yaptır deyince yaptırdım. Bi de göğüs uçlarım üşümüşüm gibi hep sivriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…