Benimde bata 7 gun var goguslerimi yokluyorm yok acimiyor ama siskinlik hissi var. Afedersin cok gazim var ara ara batmalarim oldu dun falan ama psikolojik biliyorum.. Bu ay reglde gidip hormon testi yaptirmayi dusunuyorum..
Amin canim insallah.. Rabbim hepimizin gonlune gore versin..İnşallah hepsi bebişin habercisidir de öğrendiğinde meğer bu yüzden oluyormuş dersin inşallahrabbim gönlüne göre versin canım
Sadece baş ağrısı var canım yoran kafam kazan gibi su da icsem bol bol pek bana misnbdemiyr birde parfm deodorant gbi yogn koklr mahvedyr şekli agzm brnm bogzlrm kuru. Çok uyku oluyor. Ama bunların hepsi szi korkutmsn dynlmck gbi değil öyle çok sukur
Bugün 21. gün canım yani bir hafta var
çok sevindim canım bak ne güzel artmış annesi.bebisin buyuyor .maşallah.darisi bize ins.Perşembe günü degerim 190 di 587 olmuş bugün kızlarrr
Amin canim..Bizim bu 10. Aymiz ama aslinda korunmayi biraktiktan sonra kistim olusmus 4 ay adet olmadim 1 ayda dr adet sokturucu verdi o korudu..1 aydada yumurtlama zamani esimle 1 hafta ayriydik..yumurtlama donemi iliskiye giripte tutturamadigimiz 3 ay oldu bu 4. Ay bu ayda tutmadi buyuk ihtimalle dun test yaptim negatif cikti.bat 17 olsa yuksek ihtimalle cikardi. Yani 10 ayi dolu dolu geciremedik biz.nasip olmayinca olmuyor iste
ayyy ne guzelll.hadi hayırlı olsunKızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
adetine kaç gün var canımKızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Ama dar ic camasirida morfolojiyi bozuyor canim erkekler dar camasir dar kotu falan asla giymemesi gerekiyor.nasil olcak oyle
Canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah hayırlısıyla tez zamanda. Sonuçları eşime aldırdım. İlk o öğrendiayyy ne guzelll.hadi hayırlı olsuntebriklerr.
3 gün oldu geçeliadetine kaç gün var canım
senin bat geçmişti dimi canim?belirtilerini yazmıştım galiba önceki sayfalarda ama unuttum :) neydi?Canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah hayırlısıyla tez zamanda. Sonuçları eşime aldırdım. İlk o öğrendi
Süperrr tebrik ederim darısı biz isteyenlere inşallahhhPerşembe günü degerim 190 di 587 olmuş bugün kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?