2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende aynı senin gbiym cnm hiç ümidim yok ama yinede belki supriz olur diye azda olsa aklıma geliyor yani hiç bi belirtin varmı cnm benm akintim bile yok kupkuruym yani bu ayda hüsran sanirim

hiçç geriye bakma hep ileri bak geride kaçırmışsınız bundan sonra kaçmaz inşallah.
morelini yüksek tut.
ben inanıyorum yakın zamanda senden güzel haber alırız.
Canim benim cok saol hepimizden aliriz insallah hep buradaki arkadaslarimada dua ediyorum..ovulasyon testi siparisi verdim biraz once 20 tane.ins kasim aralikta daha sıkı calismalarla devam edicez.bu ay artik adetimi bekliyrm

Bende aynı senin gbiym cnm hiç ümidim yok ama yinede belki supriz olur diye azda olsa aklıma geliyor yani hiç bi belirtin varmı cnm benm akintim bile yok kupkuruym yani bu ayda hüsran sanirim
benimde belirtim yok.akıntı da cok az var ama normal heralde.ama adet agrım da baslamadı.belkide gecikmeli gelecek adet bilemiyorum.bu 2 yılda cok yıprandım sanırsam.hakkımızda hayırlısı.

Canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah hayırlısıyla tez zamanda. Sonuçları eşime aldırdım. İlk o öğrendi

Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah hayırlısı ile bi hamilelik geçirip hayırlısı ile bir doğum nasip eder Allahım sana amin inşallah inşallah canım darısıda bize inşallah gerçi benim pek umudum kalmadı artık

Benim de hiç umudum yoktu. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık. Hsg çektirmiştim. Onun sayesinde mi oldu bilmiyorum. Ama Allahım her zaman yanımızda. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Benim de hiç umudum yoktu. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık. Hsg çektirmiştim. Onun sayesinde mi oldu bilmiyorum. Ama Allahım her zaman yanımızda. Rabbim dualarımızı kabul etsin

Amin canım amin dayanamadım çalışıodum eve geldim sancım çok üşüom yataga girdim inşallah doğum günümde alırım bu güzel haberi bende yani bu ay inşallah Rabbim beni burda yalnız bırakmasın

İnşallah hepinize nasip etsin Allahım. Gerçekten rahat olmak önemli

Canim tebrik ederim :) benimde 5 gun gecti daha test yapmadim belirtilerin nelerdi.
Canım benim adet olacakmışım gibi karnıma sancı giriyordu. Belim çok ağrıyordu. Başım çok ağrıyordu. Çok aşırı yorgunluk vardı. Bir de benim adet düzenleyici ilacım var onu 7 gün içip bıraktığımda adet olmam gerekiyordu olmayınca şüphelendim. Doktor da kan testi istedi. 2 gün sonra tekrarla dedi

benimde belirtim yok.akıntı da cok az var ama normal heralde.ama adet agrım da baslamadı.belkide gecikmeli gelecek adet bilemiyorum.bu 2 yılda cok yıprandım sanırsam.hakkımızda hayırlısı.
Benmde iki yılı geçti çok zor cnm Rabbim acısın halimize inş mucizemiz gelir en yakında zamanda

Merhaba. Bende hamile kalmak istiyorum. Ama adet düzenzligi var haplarla oluyorum bu ay hap kullanmadım gecen ay ayın 25 adet gördüm. Banada yardım edin ne gibi yol izleyebilirim

Kızlar bugün adet günüm
Henüz kirmiziyi görmedim ama adet belirtilerim de yok değil. Akintim var adet oldum saniyorum gidip bakıyorum sadece su gibi bit akinti var. Yani islaklik var. Bakalim nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…