- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bende aynı senin gbiym cnm hiç ümidim yok ama yinede belki supriz olur diye azda olsa aklıma geliyor yani17 kasimcilar ne alemdesiniz?ben bu ay bilerek test almadım ama kendimi zor tutuyorum.gerci çokta umitlenmek istemiyorum ama ister istemez her ay ümit oluyor icinmde.haftaya eşimin doğum günü ona hediye olarak test sonucumu vermeyi çok isterdim
Canim benim cok saol hepimizden aliriz insallah hep buradaki arkadaslarimada dua ediyorum..ovulasyon testi siparisi verdim biraz once 20 tane.ins kasim aralikta daha sıkı calismalarla devam edicez.bu ay artik adetimi bekliyrmhiçç geriye bakma hep ileri bak geride kaçırmışsınız bundan sonra kaçmaz inşallah.
morelini yüksek tut.
ben inanıyorum yakın zamanda senden güzel haber alırız.
benimde belirtim yok.akıntı da cok az var ama normal heralde.ama adet agrım da baslamadı.belkide gecikmeli gelecek adet bilemiyorum.bu 2 yılda cok yıprandım sanırsam.hakkımızda hayırlısı.Bende aynı senin gbiym cnm hiç ümidim yok ama yinede belki supriz olur diye azda olsa aklıma geliyor yanihiç bi belirtin varmı cnm benm akintim bile yok kupkuruym yani bu ayda hüsran sanirim
çok sevindim canım bak ne güzel artmış annesi.bebisin buyuyor .maşallah.darisi bize ins.
Canım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah hayırlısıyla tez zamanda. Sonuçları eşime aldırdım. İlk o öğrendi
Benim de hiç umudum yoktu. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık. Hsg çektirmiştim. Onun sayesinde mi oldu bilmiyorum. Ama Allahım her zaman yanımızda. Rabbim dualarımızı kabul etsinCanım hayırlı olsun çok sevindim inşallah hayırlısı ile bi hamilelik geçirip hayırlısı ile bir doğum nasip eder Allahım sana amin inşallah inşallah canım darısıda bize inşallah gerçi benim pek umudum kalmadı artık
Benim de hiç umudum yoktu. Önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktık. Hsg çektirmiştim. Onun sayesinde mi oldu bilmiyorum. Ama Allahım her zaman yanımızda. Rabbim dualarımızı kabul etsin
Canim tebrik ederim :) benimde 5 gun gecti daha test yapmadim belirtilerin nelerdi.3 gün oldu geçeli
İnşallah hepinize nasip etsin Allahım. Gerçekten rahat olmak önemliAmin canım amin dayanamadım çalışıodum eve geldim sancım çok üşüom yataga girdim inşallah doğum günümde alırım bu güzel haberi bende yani bu ay inşallah Rabbim beni burda yalnız bırakmasın
Kızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Canım benim adet olacakmışım gibi karnıma sancı giriyordu. Belim çok ağrıyordu. Başım çok ağrıyordu. Çok aşırı yorgunluk vardı. Bir de benim adet düzenleyici ilacım var onu 7 gün içip bıraktığımda adet olmam gerekiyordu olmayınca şüphelendim. Doktor da kan testi istedi. 2 gün sonra tekrarla dediCanim tebrik ederim :) benimde 5 gun gecti daha test yapmadim belirtilerin nelerdi.
Benmde iki yılı geçti çok zor cnm Rabbim acısın halimize inş mucizemiz gelir en yakında zamandabenimde belirtim yok.akıntı da cok az var ama normal heralde.ama adet agrım da baslamadı.belkide gecikmeli gelecek adet bilemiyorum.bu 2 yılda cok yıprandım sanırsam.hakkımızda hayırlısı.
Canım tez zamanda Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah.cgdmkrks hayirlisi olsun cnm saglicakla al bebegini kucagina
Merhaba. Bende hamile kalmak istiyorum. Ama adet düzenzligi var haplarla oluyorum bu ay hap kullanmadım gecen ay ayın 25 adet gördüm. Banada yardım edin ne gibi yol izleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?