2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hoş geldinnn..:)
Dr gittin mi ? ve gittiysen ne dedi? ne kadarlık evlisin?

Hoşbulduk cnm. Kac doktora gittim. Herkez farklı dedi hep söktürücü verdi. En son gttigim doktor denilla diye hem adet düzenleyici hem doğum hapı verdi. Gecen ay 25 gördüm bu ay görcekmiyim bakalım. 4 senelik evliyim. 1 bucuk yasında kızım var ama ben istiyorum olmuyor bu sefer cok üzülüyorum buna

Kızlar biseyim yokmus 150 tl yi bunu öğrenmek icin harcadim rahatladim.anlamadigim doktorun israr ile havada bıraktığı sorular
E adetime 5 gün mü kaldi.22 ekim de mi adet olcam
Mevsimsel mi dedim
Havada kaldi antitpo haric troid hormonlarimda normal.hamile degilim insulin de normal cikti. Vajinalden değil karindan usg bakti bisey yok dedi.
22 ekim sayarsak kanda da bhcg gün geçince mi cikar.valla bilseydim.22ekimden sonra giderdim.

bende bisey çıkmadı.bakalım hayırlısı olsun senin icin

Sağolasın canım. Seninki olumlu mu cıkmadı. Yoksa test mi kesin sonuç vermedi..

inşallah çıkar canım ama geç dollenemyse çıkmaz canim.kasinti oluyor bazı gebelerde :)

Heryerim kaşınıyo. Dr mevsimsel olabilir dedi:) gebelik sordu. Evet bekliyoz dedim. İşte oda tahlile yolladı bakalım:)

Kızlar malesef ben
Yeni bat 15 Kasım. Tam 30.günde geldi. Ah ah sabah bide baya kahverengi lekenmem oldu birazda olsa umutlandım ama akşam üstü bana boşuna ümitlenme al sana kırmızılar dedi .
Rabbim burdaki isteyen tüm arkadaşlara ve bana tez zamanda hayırlı bebişler ver Allahım. seviliyorsunuz.

Gözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…