hoş geldinnn..:)
Dr gittin mi ? ve gittiysen ne dedi? ne kadarlık evlisin?
Tebrik ederim hayırla gelir insaalah küçük meleğinKızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün Rabbim kolay doğum nasip etsin.Tebrik ederim hayırla gelir insaalah küçük meleğin
bende bisey çıkmadı.bakalım hayırlısı olsun senin icinBata 1 hafta kala kanda çıkar mı ? Ciddi kAşıntım vardı doktora geldik şimdi... Beta hcg'ne de bakalım dedi:) test sonucunu bekliyos :)
inşallah çıkar canım ama geç dollenemyse çıkmaz canim.kasinti oluyor bazı gebelerde :)Bata 1 hafta kala kanda çıkar mı ? Ciddi kAşıntım vardı doktora geldik şimdi... Beta hcg'ne de bakalım dedi:) test sonucunu bekliyos :)
bende bisey çıkmadı.bakalım hayırlısı olsun senin icin
inşallah çıkar canım ama geç dollenemyse çıkmaz canim.kasinti oluyor bazı gebelerde :)
Canım benim adet olacakmışım gibi karnıma sancı giriyordu. Belim çok ağrıyordu. Başım çok ağrıyordu. Çok aşırı yorgunluk vardı. Bir de benim adet düzenleyici ilacım var onu 7 gün içip bıraktığımda adet olmam gerekiyordu olmayınca şüphelendim. Doktor da kan testi istedi. 2 gün sonra tekrarla dedi
Benim cikmamisti cnm adet gunu 58 cikmistiBata 1 hafta kala kanda çıkar mı ? Ciddi kAşıntım vardı doktora geldik şimdi... Beta hcg'ne de bakalım dedi:) test sonucunu bekliyos :)
Benim cikmamisti cnm adet gunu 58 cikmisti
Blli olmaz cnm her bunye bir degil ama varsa bile cikmama ihtimali var icin rahtlatmk icin soyledim.negatif cikarsa uzulme diyeYaa cok mu erkentüh yaa boşa beklemiyoruzdur inş
@Selinokay 2017ye hamile girersin insallahInsallah canim. Zaten asilamaya gecmeden istiyorlarmis ona gore asilama oluyormus. Hele bu sene bitsinde seneye ne var ne yok hepsini yapicaz insallah canim.
Canım çıkar tabii ama değer düşük bile olsa üzülme bat ı bekle. Geç döllenme olabilirBata 1 hafta kala kanda çıkar mı ? Ciddi kAşıntım vardı doktora geldik şimdi... Beta hcg'ne de bakalım dedi:) test sonucunu bekliyos :)
Canım çıkar tabii ama değer düşük bile olsa üzülme bat ı bekle. Geç döllenme olabilir
Sağol canım inşallah darısı senin (sizlerin) başınaGözün aydın canım. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
Blli olmaz cnm her bunye bir degil ama varsa bile cikmama ihtimali var icin rahtlatmk icin soyledim.negatif cikarsa uzulme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?