yok canım bizim morfoloji de sıkıntı vardı tam da doktor öyle istedi giymesini.
aslında sanal ortamda çok bilgi kirliliği var bunlar ondan kaynaklanıyor.
doktorlara itimat etmek lazım sadece.
Bende bu markayi aldim eczaneden canim. Esim su an sabahlari bunu kullaniyo aksamlarida keciboynuzu tozu yiyor.Babies16 bacım ben geçen gün eczaneden şu keçiboynuzu özünü aldım . Bugüne kadar hep aktardan alırdım aslında ama üstündekileri okuyunca ve fiyatı da indirimli olunca cazip geldi ben bugüne kadar bi çok marka kullandım bu katı kıvamlı ve hafif acımsı böyle olması daha makbul bide üstünde glikoz içermez diye yazıyor ve soğuk press yani düşük sıcaklıkta yapılmış bu da önemli
O yüzden aldım tadı da gayet iyi markası hünnap tavsiye ederim eşine de faydası olur İnşaaAllah
500 ml bu normal fiyatı 19 tl ama indirim varmış 15'e aldım
Eki Görüntüle 1898272
Bata 1 hafta kala kanda çıkar mı ? Ciddi kAşıntım vardı doktora geldik şimdi... Beta hcg'ne de bakalım dedi:) test sonucunu bekliyos :)
Ne zaman çıkacak kız inşallah bebiş vardır canımm şaşırtırsın bizi inşallah
Amaaan umudum kalmadı valla nebiliyim.. Cıkar mı sence ? Adete bi hafta kalıp da sonuc alanları biliyonmu hiç?
Kız çok duydum çok kişide hemde çıkabilir belirtin vardı inşallah beklediğin gibi çıkar bitanem dua et bol bol :) inşallah inşallah çıkar
Amin inş canım. Yazarım buraya.
Senin kanama ne alemde ?
Aynı durumda leke seklinde devam ediyor kasığıma iğne batıyor sanki sağ kasığıma ümidim kırıldı benim ya canım
Sancıların, bir güzelliğin habercisi olsun inş canım üzülme nolur
Amin inş canım. Yazarım buraya.
Senin kanama ne alemde ?
Gamzecannn sende benim gibi cok sabirsizsin cok içlendirmişiz bu durumu.. 3 yildan beri her şeyim bebek olmus halde şu an. Allah buyuk..
Sen ne kadardir istiyosun bebek? Kv ilemi oturuyosun?
bayangezenti benim bat a 5 kala idrar testi silik cikinca kana gitmistim 39 cikmisti kan sonucum. Gönlünce olsun.
Canim biraz sabir inan zamanla kv ile aranda da bisey kalmaz bebegin de gelir insallah. Herkes biseyler yasiyor hepimiz.. bizde anne olucaz nasipse; iyi olalim alttan alalim Allah görendir bilendir..Aynen kuzum ben 4 aydır evliyim ama KV tek derdi biz olmuşuz çocugumuz olmuo diye kocamla beni birbirine düşürdü bide Allah korusun onunla aynı evde oturmak delirmiş olmam lazım bizden uzak dursunlar bebeğim benim tek dileğim kendi ailemden akrabamdan çok uzakta gelinim yalnızım hiç kimsem yok ark. Bile yok bi bebeğim olsun o bana yeter zaten
Tibbi tedavinin yaninda incir kürü ve bal tarcin corek otu kurunude yap canim.internette detaylari yaziyor yankis bilgi vermeyim.yumurtlamaya cok iyi geliyormusMerhaba. Bende hamile kalmak istiyorum. Ama adet düzenzligi var haplarla oluyorum bu ay hap kullanmadım gecen ay ayın 25 adet gördüm. Banada yardım edin ne gibi yol izleyebilirim
Canim biraz sabir inan zamanla kv ile aranda da bisey kalmaz bebegin de gelir insallah. Herkes biseyler yasiyor hepimiz.. bizde anne olucaz nasipse; iyi olalim alttan alalim Allah görendir bilendir..
Canım benim arkadasım ilk denediği ay merakından yaptırmıştı. 4 küsür çıkmıştı. Sonra yükseldi 7. Ayında. Ümidini sakın kaybetme1 saate cıkar inş.
Amaaan umudum kalmadı valla nebiliyim.. Cıkar mı sence ? Adete bi hafta kalıp da sonuc alanları biliyonmu hiç?
Araştırcam teşekkür ederim cnmTibbi tedavinin yaninda incir kürü ve bal tarcin corek otu kurunude yap canim.internette detaylari yaziyor yankis bilgi vermeyim.yumurtlamaya cok iyi geliyormus
Eger esinle mutluysan hepsi bos. Ne ciftler var kv sanki melek ama esi umursamaz deger vermez o zaman koca bi sıfır..Doğru diyon zaten kocamın hatrı için sesimi çıkarmıom ama samimide olmuyorum fazla samimiyet iyi olmuyor Allaha sığındım ben zaten ona havalettim öyle insanlardan korusun beni inşallah bebeğim çok bekletmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?