2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yo bizede doktorumuz dar giymiycek dedi.cok oturmiycak yuksek isiya maruz kalmiycak falan birsuru oneri vermisti demekki probleme gore oneri veriyolar canim
yok canım bizim morfoloji de sıkıntı vardı tam da doktor öyle istedi giymesini.
aslında sanal ortamda çok bilgi kirliliği var bunlar ondan kaynaklanıyor.
doktorlara itimat etmek lazım sadece.

Bende bu markayi aldim eczaneden canim. Esim su an sabahlari bunu kullaniyo aksamlarida keciboynuzu tozu yiyor.

Amaaan umudum kalmadı valla nebiliyim.. Cıkar mı sence ? Adete bi hafta kalıp da sonuc alanları biliyonmu hiç?

Kız çok duydum çok kişide hemde çıkabilir belirtin vardı inşallah beklediğin gibi çıkar bitanem dua et bol bol :) inşallah inşallah çıkar

Sancıların, bir güzelliğin habercisi olsun inş canım üzülme nolur

Üzülmeyecem napim Allahın takdiri artık veren o sonuçta isyan etmicem sabredecem Allahtan kocam destekçim üzülme ben Dr a gitcem diyo kontrole diyo bidaha ki aya olur belki diyo ben üzülünce oda üzülüyor onu üzmek istemem o yüzden üzülmeyecem bekleyecek vardır herşeyde bi hayır

Gamzecannn sende benim gibi cok sabirsizsin cok içlendirmişiz bu durumu.. 3 yildan beri her şeyim bebek olmus halde şu an. Allah buyuk..

Sen ne kadardir istiyosun bebek? Kv ilemi oturuyosun?

Aynen kuzum ben 4 aydır evliyim ama KV tek derdi biz olmuşuz çocugumuz olmuo diye kocamla beni birbirine düşürdü bide Allah korusun onunla aynı evde oturmak delirmiş olmam lazım bizden uzak dursunlar bebeğim benim tek dileğim kendi ailemden akrabamdan çok uzakta gelinim yalnızım hiç kimsem yok ark. Bile yok bi bebeğim olsun o bana yeter zaten

Canim biraz sabir inan zamanla kv ile aranda da bisey kalmaz bebegin de gelir insallah. Herkes biseyler yasiyor hepimiz.. bizde anne olucaz nasipse; iyi olalim alttan alalim Allah görendir bilendir..

Merhaba. Bende hamile kalmak istiyorum. Ama adet düzenzligi var haplarla oluyorum bu ay hap kullanmadım gecen ay ayın 25 adet gördüm. Banada yardım edin ne gibi yol izleyebilirim
Tibbi tedavinin yaninda incir kürü ve bal tarcin corek otu kurunude yap canim.internette detaylari yaziyor yankis bilgi vermeyim.yumurtlamaya cok iyi geliyormus

Canim biraz sabir inan zamanla kv ile aranda da bisey kalmaz bebegin de gelir insallah. Herkes biseyler yasiyor hepimiz.. bizde anne olucaz nasipse; iyi olalim alttan alalim Allah görendir bilendir..

Doğru diyon zaten kocamın hatrı için sesimi çıkarmıom ama samimide olmuyorum fazla samimiyet iyi olmuyor Allaha sığındım ben zaten ona havalettim öyle insanlardan korusun beni inşallah bebeğim çok bekletmez beni

1 saate cıkar inş.
Amaaan umudum kalmadı valla nebiliyim.. Cıkar mı sence ? Adete bi hafta kalıp da sonuc alanları biliyonmu hiç?
Canım benim arkadasım ilk denediği ay merakından yaptırmıştı. 4 küsür çıkmıştı. Sonra yükseldi 7. Ayında. Ümidini sakın kaybetme

Eger esinle mutluysan hepsi bos. Ne ciftler var kv sanki melek ama esi umursamaz deger vermez o zaman koca bi sıfır..

O yuzden esinle mutluluguna bak bide Allah nasip edip bi bebegimiz olursa daha ne isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…