- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Cnm cikmadimi dahaAy amin inş sağolasın:)
Eger esinle mutluysan hepsi bos. Ne ciftler var kv sanki melek ama esi umursamaz deger vermez o zaman koca bi sıfır..
O yuzden esinle mutluluguna bak bide Allah nasip edip bi bebegimiz olursa daha ne isterim..
Maşallah canımmPerşembe günü degerim 190 di 587 olmuş bugün kızlarrr
Gözünüz aydın canım. Allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :)Kızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Reglin kaçıncı günü test yaptırdın canım?Kızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
3 gün geçmişti canımReglin kaçıncı günü test yaptırdın canım?
Amin canım. Darısı başına inşallahGözünüz aydın canım. Allah sağılıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :)
Ciddi misin
Teşekkür ediyorum canım Allah razi olsun S seliforIkna etmeye calisicam canım ama bakalım hayırlısıyla bir cikalim ayri eve o zaman daha fazla düşücem bebek dusuncesinn üstüne
Haklisin canım erkekler biraz daha rahat ve anlayissiz bu konuda istisnalar dışında tabi hakkimizda hayirlisi olsun
önce testere dişli aslan pencesi deniym onuda denerim canım teşekkür ederim
benimkide beni sinir ediyor bende sorun varmis gibi davraniyor tembel çıktı bu dedi benim icin ya hala icimde bu lafi sinir oluyorum sanki bizim elimizde veren Allah
Canım benim ne yormasi insaAllah güzel haberler gelsin sizden ben yorulaym bu kadarcik nolacak
canim varsin zaten listede baktm eklemek icin ama yaziliymissn zaten
Sogan kuru kullaniyosan ondan olabilir canımbayangezenti canımmmmmmmmmmm benden çok koyu kahve leke geldi pembe renkte var lavaboya sabah girdiğimde bişey yoktu gün içinde gitmemiştim bi saat önce bi girim dedim çok sıkıştım bide baktım günlük ped leke olmuş ben şok oldum daha 9 gün var bata kasığım halen ağrıyor
Henuz adetine varmis canm eger gec dollenme oldysa cikmaz testte adetin gecene kadar beklemelisinKizlarr ben test yaptim gene dayanamyip negatif suan adetme 3 gün var
Hadi canim 1 hafta sonra iyi haberi ver insallah7 gun var henuz:)Hayirlisi olsun artik canim
S seydarella ben labquick markayla adetime 4-5gun kala 4 gebeligimde de cift cizgi gordum.Biri bnada cevap verebilir mi hep yazdiklarim havada kalio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?