2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Cıktı cıktı :) 0.1 sonuc

Hayırlısı olsun canım sıkma canını bende boş kuruntu yapıom bana öyle geliyo geçen ayda böyle önce leke geldi 4-5 gün önce sonra adet oldum bu sefer dahada öne geldi 9 gün önce leke geldi hemen hamile hayalini kuruom yine boş biliom

Ben gormedim olmadi herhalde bu ayda nasip bakalim cuma gunune kadar beklicem olmazsa kan testi yaptirirm
Canim maalesef biraz sabir gerekiyo bende cok sabirsizim. Kurtajimdan sonra bu ay korunmayi biraktik. Kendimi bildigim icin simdiden 25li gebelik testi siparisi verdim. Ne de komik haldeyim ama iste şu umut.

Yoksa eczaneden almaya yüzüm olmuyo artik en iyisi çoklu siparis vermek:) yatagin basindaki cekmeceye koyup adete bikac gun kala sabah gozumu actigimda aa bugun test yapicaktim deyip esim uyanmasin diye sessizce cekmeceyi acip testi alip wc ye parmak uclarimda giderken testin basinda cift cizgiyi beklemek o kadar heyecanlı ki.. Gebeliklerimin sonu gelmese bu duyguyu yasamak bile bi mucize bi lütuf yaşatan rabbime hamdolsun.. tarifsiz duygular.. kim bilir kalp atisini duymak nasildir..

Son düzenleme:

Allah akıl fikir versin bize :)

normal testmiydi onlar erken gebelik testimi bende o markanın normal testi varda ama bata 9 gün var daha
Labquick in normal ucuz testlerinden. Hic erken gebelik testi kulanmadim. Adete 4-5 gun kala idrari damlattigim an cikti hep silik cift cizgi ve 3 yillik deneyimimde gordumki bu test beni hic yaniltmadi.

9 gun erken daha canim 1 hafta daha bekle yap bence testi.

Kucağına almayi nasip etsin Allahim 4u demi dusukle sonuçlandı canim
Amin canim.

3 tanesi kurtaj 1 tanesi kimyasal gebelikten düsük. Kurtajlarim 7.haftada kalp atisi olmamasindan dolayi. Hicbiri kendinden dusmedi hatta kesede bozulma olmadi kanama olmadi hatta haftasiyla uyumlu buyumeye devam etti ama kalp atisi yoktu.

elimde labquik normal testi birde predictorun üzerinde 6 gün önce belli olan erken gebelik testi var sabırsızla bekliyrm simdi çarsamba persembe gibi birini yapmayı düsünüyorum :)

Kizlarrrrr ben test yaptim demistim ya size smdi teste baktim cok ince bir cizgi varr hayal goruorm sandmm amaaa varrr
10dk sonradan cikan cizgi gercekligi yansitmaz yazar genelde testlerin ustunde ama nasip kismet bence sabah ilk idrarinla yap ve kac dk icinde silik cizgi ciktigini takip et. Insallah hamilesindir.

Fotografini yuklesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…