- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
Cok tesekkurler canim cevap verdgin icinHenuz adetine varmis canm eger gec dollenme oldysa cikmaz testte adetin gecene kadar beklemelisin
Ben gormedim olmadi herhalde bu ayda nasip bakalim cuma gunune kadar beklicem olmazsa kan testi yaptirirmS seydarella ben labquick markayla adetime 4-5gun kala 4 gebeligimde de cift cizgi gordum.
Ama gec dollenme olduysa daha cikmaz canim. Bikac gun daha bekle.
S seydarella ben labquick markayla adetime 4-5gun kala 4 gebeligimde de cift cizgi gordum.
S seydarella ben labquick markayla adetime 4-5gun kala 4 gebeligimde de cift cizgi gordum.
Cıktı cıktı :) 0.1 sonuc
Canim maalesef biraz sabir gerekiyo bende cok sabirsizim. Kurtajimdan sonra bu ay korunmayi biraktik. Kendimi bildigim icin simdiden 25li gebelik testi siparisi verdim. Ne de komik haldeyim ama iste şu umut.Ben gormedim olmadi herhalde bu ayda nasip bakalim cuma gunune kadar beklicem olmazsa kan testi yaptirirm
Canım günün geçsin bekle. Değer düşükse çıkmazBen gormedim olmadi herhalde bu ayda nasip bakalim cuma gunune kadar beklicem olmazsa kan testi yaptirirm
Hayırlısı olsun canım sıkma canını bende boş kuruntu yapıom bana öyle geliyo geçen ayda böyle önce leke geldi 4-5 gün önce sonra adet oldum bu sefer dahada öne geldi 9 gün önce leke geldi hemen hamile hayalini kuruom yine boş biliom
Allah akıl fikir versin bize :)
Labquick in normal ucuz testlerinden. Hic erken gebelik testi kulanmadim. Adete 4-5 gun kala idrari damlattigim an cikti hep silik cift cizgi ve 3 yillik deneyimimde gordumki bu test beni hic yaniltmadi.normal testmiydi onlar erken gebelik testimi bende o markanın normal testi varda ama bata 9 gün var daha
Amin canim.Kucağına almayi nasip etsin Allahim 4u demi dusukle sonuçlandı canim
elimde labquik normal testi birde predictorun üzerinde 6 gün önce belli olan erken gebelik testi var sabırsızla bekliyrm simdi çarsamba persembe gibi birini yapmayı düsünüyorum :)Labquick in normal ucuz testlerinden. Hic erken gebelik testi kulanmadim. Adete 4-5 gun kala idrari damlattigim an cikti hep silik cift cizgi ve 3 yillik deneyimimde gordumki bu test beni hic yaniltmadi.
9 gun erken daha canim 1 hafta daha bekle yap bence testi.
10dk sonradan cikan cizgi gercekligi yansitmaz yazar genelde testlerin ustunde ama nasip kismet bence sabah ilk idrarinla yap ve kac dk icinde silik cizgi ciktigini takip et. Insallah hamilesindir.Kizlarrrrr ben test yaptim demistim ya size smdi teste baktim cok ince bir cizgi varr hayal goruorm sandmm amaaa varrr
Predictor hic kullanmadim ama laboquick e kefilim:) bence cuma sabah ilk idrarla yap.elimde labquik normal testi birde predictorun üzerinde 6 gün önce belli olan erken gebelik testi var sabırsızla bekliyrm simdi çarsamba persembe gibi birini yapmayı düsünüyorum :)
Silik cizgi idrari damlatir damlatmaz ciktiysa umut var canim..Ya resim çektim de gösteremiyorum kızlar test yaptım ikinci çizgi çok silik geçen ay da aynısı oldu 1 gün sonra hasta oldum şuan hastalığıma 3 gün var acaba kan testini yapsam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?