2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bence gozunaydin :) sabah ilk idrarla tekrarla. Silik cizgi hemen cikiyosa hamilelik vardir buyuk ihtimal.

Sabah degil de bir gun daha beklersen daha koyu cikar canim cizgi

Evettttt ovulasyon ustasi kankilerimm simdi yumurtlama belirtilerim var mi hadi bakalm karar verelim kasiklarimda ve belimde hafif agrilar var birde ic camasirim artik hafiften islanmaya basladi yani akintilar basliyo gibi. Ama adet 10 unda bitti daha erken degil mi ki ? Biliyorsunuz ki ben 30-35 gun arasi adet oluyorum

Canım Allah sabrını artırsın. İnşallah üzüntünü unutturacak dünya tatlısı bir bebiş versin :) Genetik sebep araştırıldı mı canım

Anladım canım insallah Bi sonrakinde her şey çok güzel olur...

Canım Allah sabrını artırsın. İnşallah üzüntünü unutturacak dünya tatlısı bir bebiş versin :) Genetik sebep araştırıldı mı canım
Insallah canim olacak Allah nasip edecek inaniyorum. Saglikla olsun yeterki..
Genetik pihtilasma hormon sperm sayi hareket morfoloji hepsi arastirildi temiz cok sükür.

Son hazirandaki kurtajdan sonra sperm DNA hasar testi diye bisey varmis o testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti. 2 ay ilac tedavisi oldu ve hasar dustu. Bunun ustune bu ay korunmayi biraktik. Simdi tedavinin ardindan sanki 4 kaybi ben yasamamis gibi sil bastan hevesle denemeye basliyorum. Dr a gore kayiplarimin sebebi hasar ve insallah bu tedavi vesilem olur.

Ayyy canım maşallah.İlaçla tedavi olan bir şeymiş demek ki. Buna da şükür. En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle :)

insallah canim.cok uzuldum gercekten.rabbim sana ikiz bebis versin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…