- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bence gozunaydin :) sabah ilk idrarla tekrarla. Silik cizgi hemen cikiyosa hamilelik vardir buyuk ihtimal.kızlar kimse cevap yazmadılaboquick ultra hassas erken gebelik testini yaptım silik ama görünen bir çizgi var 5 dakika içinde çıktı. sabah mı tekrarlıyım yoksa 2 gün sonramı heycandan bayılcam foto atamıyorum telefon bozuk olduğu için
Sabah degil de bir gun daha beklersen daha koyu cikar canim cizgikızlar kimse cevap yazmadılaboquick ultra hassas erken gebelik testini yaptım silik ama görünen bir çizgi var 5 dakika içinde çıktı. sabah mı tekrarlıyım yoksa 2 gün sonramı heycandan bayılcam foto atamıyorum telefon bozuk olduğu için
korkuyorum yanıltır tekrar çıkmaz diye.gene erken olanı mı yapayım adetime 5 gün var normal test çıkarmaz sanırımBence gozunaydin :) sabah ilk idrarla tekrarla. Silik cizgi hemen cikiyosa hamilelik vardir buyuk ihtimal.
Canım Allah sabrını artırsın. İnşallah üzüntünü unutturacak dünya tatlısı bir bebiş versin :) Genetik sebep araştırıldı mı canımAmin canim.
3 tanesi kurtaj 1 tanesi kimyasal gebelikten düsük. Kurtajlarim 7.haftada kalp atisi olmamasindan dolayi. Hicbiri kendinden dusmedi hatta kesede bozulma olmadi kanama olmadi hatta haftasiyla uyumlu buyumeye devam etti ama kalp atisi yoktu.
inşallah canım ya napçağımı şaşırdımSabah degil de bir gun daha beklersen daha koyu cikar canim cizgi
Canim sen yine silikte olsa gormuşun bak ben ikinciye niyetlendim hala tek cizgiinşallah canım ya napçağımı şaşırdım
olsun canım sabırla herşey olur inşallah.benimde bir sonrakinde çıkmayabilir kötüye hazırlıyorum kendimiCanim sen yine silikte olsa gormuşun bak ben ikinciye niyetlendim hala tek cizgiilkinde bile goremedim
Ben erken olani hic kullanmadim ama normal testi 4-5 gun varken silik cikti. İçim rahat etsin dersen bikac gun daha bekle ilk idrarla yap canim.korkuyorum yanıltır tekrar çıkmaz diye.gene erken olanı mı yapayım adetime 5 gün var normal test çıkarmaz sanırım
şuan hamilemisin yani silik çıktı dediğine göreeeBen erken olani hic kullanmadim ama normal testi 4-5 gun varken silik cikti. İçim rahat etsin dersen bikac gun daha bekle ilk idrarla yap canim.
Amin canim.
3 tanesi kurtaj 1 tanesi kimyasal gebelikten düsük. Kurtajlarim 7.haftada kalp atisi olmamasindan dolayi. Hicbiri kendinden dusmedi hatta kesede bozulma olmadi kanama olmadi hatta haftasiyla uyumlu buyumeye devam etti ama kalp atisi yoktu.
Insallah canim olacak Allah nasip edecek inaniyorum. Saglikla olsun yeterki..Canım Allah sabrını artırsın. İnşallah üzüntünü unutturacak dünya tatlısı bir bebiş versin :) Genetik sebep araştırıldı mı canım
Haziranda kurtaj oldum. 4 kaybim var canim.şuan hamilemisin yani silik çıktı dediğine göreee
çok geçmiş olsun canımmHaziranda kurtaj oldum. 4 kaybim var canim.
Ayyy canım maşallah.İlaçla tedavi olan bir şeymiş demek ki. Buna da şükür. En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle :)Insallah canim olacak Allah nasip edecek inaniyorum. Saglikla olsun yeterki..
Genetik pihtilasma hormon sperm sayi hareket morfoloji hepsi arastirildi temiz cok sükür.
Son hazirandaki kurtajdan sonra sperm DNA hasar testi diye bisey varmis o testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti. 2 ay ilac tedavisi oldu ve hasar dustu. Bunun ustune bu ay korunmayi biraktik. Simdi tedavinin ardindan sanki 4 kaybi ben yasamamis gibi sil bastan hevesle denemeye basliyorum. Dr a gore kayiplarimin sebebi hasar ve insallah bu tedavi vesilem olur.
nasıl oldun canım gelmedi inşallah kırmızılarKızlar bugün adet günüm
Henüz kirmiziyi görmedim ama adet belirtilerim de yok değil. Akintim var adet oldum saniyorum gidip bakıyorum sadece su gibi bit akinti var. Yani islaklik var. Bakalim nolcak
canim sayfalari okuyodum hiziniza yetisilmiyo vallaKizlar nerdesiniz ya S seliformelegini_bekliyor Dontsay myzt @Selinokay A angelina 34 ve sayamadigim diger canisilar..
insallah canim.cok uzuldum gercekten.rabbim sana ikiz bebis versin hayirlisiylaInsallah canim olacak Allah nasip edecek inaniyorum. Saglikla olsun yeterki..
Genetik pihtilasma hormon sperm sayi hareket morfoloji hepsi arastirildi temiz cok sükür.
Son hazirandaki kurtajdan sonra sperm DNA hasar testi diye bisey varmis o testi yaptirdi esim hasar yuksek cikti. 2 ay ilac tedavisi oldu ve hasar dustu. Bunun ustune bu ay korunmayi biraktik. Simdi tedavinin ardindan sanki 4 kaybi ben yasamamis gibi sil bastan hevesle denemeye basliyorum. Dr a gore kayiplarimin sebebi hasar ve insallah bu tedavi vesilem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?