Yok kiz bn yeni girdim netim azcanim sayfalari okuyodum hiziniza yetisilmiyo valla
valla yumurtlama olabilir canim.belirtiler onu gosteriyoEvettttt ovulasyon ustasi kankilerimm simdi yumurtlama belirtilerim var mi hadi bakalm karar verelimkasiklarimda ve belimde hafif agrilar var birde ic camasirim artik hafiften islanmaya basladi yani akintilar basliyo gibi. Ama adet 10 unda bitti daha erken degil mi ki ? Biliyorsunuz ki ben 30-35 gun arasi adet oluyorum
Insallah @nisandeniz umudum var insallah bu defa saglikla gelecek bebegim.Ayyy canım maşallah.İlaçla tedavi olan bir şeymiş demek ki. Buna da şükür. En yakın zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle :)
Amin A angelina 34 bugunume şükür insallah sizlere de bana da bebislerimizi saglikla gondersin rabbim.insallah canim.cok uzuldum gercekten.rabbim sana ikiz bebis versin hayirlisiyla
Canım ben yumurtladığımı ovulasyon testiyle hiç yakalayamadım kullanmayı beceremedimKizlar nerdesiniz ya S selifor @melegini_bekliyor @Dontsay @myzt @Selinokay A angelina 34 ve sayamadigim diger canisilar..
Su gibi islatan akinti genel olarak hamilelikte olabiliyormus.ama gecen burfa bi arkadas cok umitlenmis adet olmus.genellemeler herkestr ayni olmuyor insallah sende vardir canimSelam kızlar bat'a son 3 gün,son 6-7 saattir akıntım var iç çamaşırımı ıslatır derecede bir gün önce de süt kesiği gibiydi çok hatırlayamadığım için size sormak istedim sizce adet belirtisi mi
Bu ay çok ümidim yok ama yine de kendimi belirti ararken buluyorum istemsiz olarak umarım genellemeye girerim :)))Su gibi islatan akinti genel olarak hamilelikte olabiliyormus.ama gecen burfa bi arkadas cok umitlenmis adet olmus.genellemeler herkestr ayni olmuyor insallah sende vardir canim
Canım ben de o testlerde iki ay hiç çift çizgiyi tutturamadım. Meğer yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon çok düşükmüş. Reglin 21.günü yapılan kan testinde ortaya çıkmıştı.Canım ben yumurtladığımı ovulasyon testiyle hiç yakalayamadım kullanmayı beceremedimadetin 10-12-14-16-18. Günleri ilikşi oldu. Zaten adet düzenliyse denk geliyor. Ama kendimde fark ettiğim adet olacakmışım gibi yumurtalıklarımın ağrıması. Çünkü akıntı bende genelde olduğu için çok anlamıyordum
Bende de aynı sey var 4 gün geciktimBu ay çok ümidim yok ama yine de kendimi belirti ararken buluyorum istemsiz olarak umarım genellemeye girerim :)))
4 gün gecikme çok kayda değer bi gecikme değil mi canım test yaptın mı ? Benim daha bu güne kadar 1 saat bile gecikmedi de :)))))Bende de aynı sey var 4 gün geciktim
Aynen ben 4 gun kala testlere basliyorum guya her ay bu ay belirti aramiycam desemde :) gecikmeli bi durum olsa heralde direk kana kosarim4 gün gecikme çok kayda değer bi gecikme değil mi canım test yaptın mı ? Benim daha bu güne kadar 1 saat bile gecikmedi de :)))))
Ya benim 1 saat gecikmiyor yaaaaa kafalarııı yicemmmmmmAynen ben 4 gun kala testlere basliyorum guya her ay bu ay belirti aramiycam desemde :) gecikmeli bi durum olsa heralde direk kana kosarim
Gezmekten dermisimYa kizlar benim adetim yeni bitti 3 gun oluyor ama devam ediyor gbi hissediyorum hala kasiklarim cok agriyo belim falan. Yumurtalama donemi mi basliyo ki acaba desem cok erken kist olmasin bu
Bence takma yani havalar sogudu illa usutyorz.sen bu aya odaklanGezmekten dermisimiyi geziyorsunuz üsütmus olmayasin.bazen benimde adet bitsede agrilar devam ediyor ama zaten pko var. Azcik usutsem cok siddetli agri oluyor bazen
Olabilir valla :)) kafami dagitmaya calisiyorum iste ben de yoksa çok düşünüyorum: ) bu ay cok istiyorum Pko ben de var 28 ekim tanisma yil dönümümuz 22 kasim düğün bu aylarda olursa en guzel hediye olucak esimeBence takma yani havalar sogudu illa usutyorz.sen bu aya odaklan
Tebrikler canım allahım bağişlasın çok sevindimKızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Ozaman usutmekten olabilir canim.pko hic soguga gelmiyor cunku..Benimde esimin 20 kasim dogum gunu keske oyle bi hediye verrbilsemOlabilir valla :)) kafami dagitmaya calisiyorum iste ben de yoksa çok düşünüyorum: ) bu ay cok istiyorum Pko ben de var 28 ekim tanisma yil dönümümuz 22 kasim düğün bu aylarda olursa en guzel hediye olucak esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?