2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

valla yumurtlama olabilir canim.belirtiler onu gosteriyo

Kizlar dunki testim buydu umudumu kesip bugun 20 tane ovu testi siparisi verdim ama goguslerime bisey oldu cok fena sizliyor uclari ilk defa boyle oluyor.bal tarcin corek otu kürü yapmistim ondann olabilir mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-15-00-58-24.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar bat'a son 3 gün,son 6-7 saattir akıntım var iç çamaşırımı ıslatır derecede bir gün önce de süt kesiği gibiydi çok hatırlayamadığım için size sormak istedim sizce adet belirtisi mi

Su gibi islatan akinti genel olarak hamilelikte olabiliyormus.ama gecen burfa bi arkadas cok umitlenmis adet olmus.genellemeler herkestr ayni olmuyor insallah sende vardir canim

Su gibi islatan akinti genel olarak hamilelikte olabiliyormus.ama gecen burfa bi arkadas cok umitlenmis adet olmus.genellemeler herkestr ayni olmuyor insallah sende vardir canim
Bu ay çok ümidim yok ama yine de kendimi belirti ararken buluyorum istemsiz olarak umarım genellemeye girerim :)))

Canım ben de o testlerde iki ay hiç çift çizgiyi tutturamadım. Meğer yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon çok düşükmüş. Reglin 21.günü yapılan kan testinde ortaya çıkmıştı.

4 gün gecikme çok kayda değer bi gecikme değil mi canım test yaptın mı ? Benim daha bu güne kadar 1 saat bile gecikmedi de :)))))
Aynen ben 4 gun kala testlere basliyorum guya her ay bu ay belirti aramiycam desemde :) gecikmeli bi durum olsa heralde direk kana kosarim

Ya kizlar benim adetim yeni bitti 3 gun oluyor ama devam ediyor gbi hissediyorum hala kasiklarim cok agriyo belim falan. Yumurtalama donemi mi basliyo ki acaba desem cok erken kist olmasin bu

Ya kizlar benim adetim yeni bitti 3 gun oluyor ama devam ediyor gbi hissediyorum hala kasiklarim cok agriyo belim falan. Yumurtalama donemi mi basliyo ki acaba desem cok erken kist olmasin bu
Gezmekten dermisim iyi geziyorsunuz üsütmus olmayasin.bazen benimde adet bitsede agrilar devam ediyor ama zaten pko var. Azcik usutsem cok siddetli agri oluyor bazen

Bence takma yani havalar sogudu illa usutyorz.sen bu aya odaklan
Olabilir valla :)) kafami dagitmaya calisiyorum iste ben de yoksa çok düşünüyorum: ) bu ay cok istiyorum Pko ben de var 28 ekim tanisma yil dönümümuz 22 kasim düğün bu aylarda olursa en guzel hediye olucak esime

Olabilir valla :)) kafami dagitmaya calisiyorum iste ben de yoksa çok düşünüyorum: ) bu ay cok istiyorum Pko ben de var 28 ekim tanisma yil dönümümuz 22 kasim düğün bu aylarda olursa en guzel hediye olucak esime
Ozaman usutmekten olabilir canim.pko hic soguga gelmiyor cunku..Benimde esimin 20 kasim dogum gunu keske oyle bi hediye verrbilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…