- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Insallah guzel haberler aliriz bu ay Rabbim mucizesini esirgemez bizlerdenOzaman usutmekten olabilir canim.pko hic soguga gelmiyor cunku..Benimde esimin 20 kasim dogum gunu keske oyle bi hediye verrbilsem
Hayırlısı olsun canım biraz erken yaptirdin kırmızıları gorene kadar umudunu yitirme yinede canım allahım buyuktur.Cıktı cıktı :) 0.1 sonuc
Valla canım moralim çok bozuk. Ağlamakla meşguldumKizlar nerdesiniz ya S seliformelegini_bekliyor @Dontsay @myzt @Selinokay A angelina 34 ve sayamadigim diger canisilar..
Kiz oyle deme vardir hayirli zamani rabbim istemedikten sonra her gece iliskiye girsen ne fayda. Her duanda hayirli zamaninda ver diye dua et canim uzme kendinide bu kadar iliskiyide oyle dusunme yani bak simdi mesela benim işim oyle yumurtlama gununu falan pek sevmez ama suan acayip fena kasik agrilarim var resmen bacaklarima vurdu cok agriyor yani. Bnde kac gundur esime yaklasip yaklasip kaciyorum simdi mesela bu gunlerde bi iliski daha fazla isime yarar gecmis gune gore. Hem esime hissettirmedigim icin gorev gibi gormuyo hemde heveslendirip kactigim icin istegi arzusu artiyo ki daha saglikli istekli spermler olsun anladin sen canim anlatmak istedigimiValla canım moralim çok bozuk. Ağlamakla meşguldumbenim bu ay çocuk hayallerim suya düştü galiba artık düşünmücem çocuk falan. 2 günde bir ilişki olsun diye de bakmıcam. Tutarsa tutar artık nabayım
Canim bnde de agrilar yogun galiba yumurtlama zamani geliyor kocişi birkac gun dah oyalayayim da garanti olsun yumurtlama zamaniCanım ben yumurtladığımı ovulasyon testiyle hiç yakalayamadım kullanmayı beceremedimadetin 10-12-14-16-18. Günleri ilikşi oldu. Zaten adet düzenliyse denk geliyor. Ama kendimde fark ettiğim adet olacakmışım gibi yumurtalıklarımın ağrıması. Çünkü akıntı bende genelde olduğu için çok anlamıyordum
S selifor insallah esin sinavi kazanir kendi ayri evinize cikarsiniz. Hayirli ne ise o olsun rabbim gönlüne göre versin canim Amin.Canlar duaniza ihtiyacım var bende ediyorum sizden de destek sınav günü geldi çattı insaAllah eşim kazanirda hayırlısıyla kendi evimize geceriz şuan bebek falan geride kaldı önceligm bu oldu insaAllah bir çıkalım ayri eve bebege odaklanicam lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez olur da tutar şimdiden Allah razı olsun ve bugün yazamadim bir ara girdm yazilari okudm ciktim bugün epey yogundm kvyle temizlik yaptk kasiklarim sirtm agridi birde uzunca bir seffaf akintm oldu uzayan cinsinden sanirm yumurtlama donemim geldi olsun iliski denk gelirse hic üstüne dusemicem bu ay gelicekse Rabbim elbet nasip eder ve rahmime düşer bebegim hakkimizda hayirlisi iyi geceler Allah razı olsun iyi ki varsınız
Canım inşallah eşin sınavı kazanır abdest al fetih suresi oku sınav bitene kadar inşallah Rabbim sınavı eşine zorlastirmaz kolaylaştırır ve esin kazanır gerçekten ev ev üstüne olmuyor benim kv ler kötüyüm diye 10 günlüğüne geldi kafayı yiyecemGünaydin hayırlı günler canlar eşimi gönderdim onla gitmek isterdim ama gelme aklım kalır üsürsun dedi ustelemedim ayy insaAllah iyi gecer ya en son kendim universite sinavina girerken bu kadar heyecanlanmistim insaAllah hayatimiz güzel bir düzene giricek önce kendi yuvamiz sonra bebisimiz ask meyvemiz gelicek Allahım büyüksun hikmetinden merhametinden sual olunmaz ben dahil sana el acmis yalvaran dua eden kullarinin duasini geri cevirme kabul eyle hakkimizda hayırlı olani nasip gonlumuze de razı et doğruyu yanlısı şüphesiz yalniz sen bilirsin Allahım dogrudan ayırma dualarımızı kabul eyle.Amin.
Benimde saatinde hep gelirdi. Pazartesiyi bekliyorum bende.4 gün gecikme çok kayda değer bi gecikme değil mi canım test yaptın mı ? Benim daha bu güne kadar 1 saat bile gecikmedi de :)))))
Evet canım hemen çıktı ama geçen ay da aynısı oldu doktora da gittim gebelik gerçekleşmemiş dedi bilemiyorum yani hastalığım salı gününe denk geliyo biraz daha bekleyip kan testi yapayım diyorumSilik cizgi idrari damlatir damlatmaz ciktiysa umut var canim..
Canım bende gebelik varmış ama akıntı çok değilSelam kızlar bat'a son 3 gün,son 6-7 saattir akıntım var iç çamaşırımı ıslatır derecede bir gün önce de süt kesiği gibiydi çok hatırlayamadığım için size sormak istedim sizce adet belirtisi mi
Benim değerler normaldi ama yine de yakalayamadım. Sonra doktora da sordum yapana öyle şeyler daha çok strese giriyorsunuz dedi bende vazgeçtim. Zaten becerememişimCanım ben de o testlerde iki ay hiç çift çizgiyi tutturamadım. Meğer yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon çok düşükmüş. Reglin 21.günü yapılan kan testinde ortaya çıkmıştı.
Ben dün değerime baktırdım. Çok da yüksek değil idrar yapsam çıkmazdı. Yani bence idrar testi yapınca üzülmemek lazımAynen ben 4 gun kala testlere basliyorum guya her ay bu ay belirti aramiycam desemde :) gecikmeli bi durum olsa heralde direk kana kosarim
Canlar duaniza ihtiyacım var bende ediyorum sizden de destek sınav günü geldi çattı insaAllah eşim kazanirda hayırlısıyla kendi evimize geceriz şuan bebek falan geride kaldı önceligm bu oldu insaAllah bir çıkalım ayri eve bebege odaklanicam lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez olur da tutar şimdiden Allah razı olsun ve bugün yazamadim bir ara girdm yazilari okudm ciktim bugün epey yogundm kvyle temizlik yaptk kasiklarim sirtm agridi birde uzunca bir seffaf akintm oldu uzayan cinsinden sanirm yumurtlama donemim geldi olsun iliski denk gelirse hic üstüne dusemicem bu ay gelicekse Rabbim elbet nasip eder ve rahmime düşer bebegim hakkimizda hayirlisi iyi geceler Allah razı olsun iyi ki varsınız
uzulme canim insallah aklindan cikarinca hemen gelicek bebisinValla canım moralim çok bozuk. Ağlamakla meşguldumbenim bu ay çocuk hayallerim suya düştü galiba artık düşünmücem çocuk falan. 2 günde bir ilişki olsun diye de bakmıcam. Tutarsa tutar artık nabayım
doktora gittiginde doktor kist gordumu canimYa kizlar benim adetim yeni bitti 3 gun oluyor ama devam ediyor gbi hissediyorum hala kasiklarim cok agriyo belim falan. Yumurtalama donemi mi basliyo ki acaba desem cok erken kist olmasin bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?