2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar duaniza ihtiyacım var bende ediyorum sizden de destek sınav günü geldi çattı insaAllah eşim kazanirda hayırlısıyla kendi evimize geceriz şuan bebek falan geride kaldı önceligm bu oldu insaAllah bir çıkalım ayri eve bebege odaklanicam lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez olur da tutar şimdiden Allah razı olsun ve bugün yazamadim bir ara girdm yazilari okudm ciktim bugün epey yogundm kvyle temizlik yaptk kasiklarim sirtm agridi birde uzunca bir seffaf akintm oldu uzayan cinsinden sanirm yumurtlama donemim geldi olsun iliski denk gelirse hic üstüne dusemicem bu ay gelicekse Rabbim elbet nasip eder ve rahmime düşer bebegim hakkimizda hayirlisi iyi geceler Allah razı olsun iyi ki varsınız

Kiz oyle deme vardir hayirli zamani rabbim istemedikten sonra her gece iliskiye girsen ne fayda. Her duanda hayirli zamaninda ver diye dua et canim uzme kendinide bu kadar iliskiyide oyle dusunme yani bak simdi mesela benim işim oyle yumurtlama gununu falan pek sevmez ama suan acayip fena kasik agrilarim var resmen bacaklarima vurdu cok agriyor yani. Bnde kac gundur esime yaklasip yaklasip kaciyorum simdi mesela bu gunlerde bi iliski daha fazla isime yarar gecmis gune gore. Hem esime hissettirmedigim icin gorev gibi gormuyo hemde heveslendirip kactigim icin istegi arzusu artiyo ki daha saglikli istekli spermler olsun anladin sen canim anlatmak istedigimi kadinsal yontemlerle takip edin biraz erkege bisey hissettirmeyin ki gorev gibi dusunmesin saglikli iliski olsun

Canim bnde de agrilar yogun galiba yumurtlama zamani geliyor kocişi birkac gun dah oyalayayim da garanti olsun yumurtlama zamani

S selifor insallah esin sinavi kazanir kendi ayri evinize cikarsiniz. Hayirli ne ise o olsun rabbim gönlüne göre versin canim Amin.

Günaydin hayırlı günler canlar eşimi gönderdim onla gitmek isterdim ama gelme aklım kalır üsürsun dedi ustelemedim ayy insaAllah iyi gecer ya en son kendim universite sinavina girerken bu kadar heyecanlanmistim insaAllah hayatimiz güzel bir düzene giricek önce kendi yuvamiz sonra bebisimiz ask meyvemiz gelicek Allahım büyüksun hikmetinden merhametinden sual olunmaz ben dahil sana el acmis yalvaran dua eden kullarinin duasini geri cevirme kabul eyle hakkimizda hayırlı olani nasip gonlumuze de razı et doğruyu yanlısı şüphesiz yalniz sen bilirsin Allahım dogrudan ayırma dualarımızı kabul eyle.Amin.

Canım inşallah eşin sınavı kazanır abdest al fetih suresi oku sınav bitene kadar inşallah Rabbim sınavı eşine zorlastirmaz kolaylaştırır ve esin kazanır gerçekten ev ev üstüne olmuyor benim kv ler kötüyüm diye 10 günlüğüne geldi kafayı yiyecem

Günaydın canlar,

Sabah sırt ve karın agrısıyla uyandım. Göğüslerimse dimdik ve acayip şiş sert. Benim göğüslerim adet zamanı böyle olurdu. Karnım da agrır adet zamanı... Dünkü sonuç da 0.1 cıktıgına göre, adet belirtilerini erken yaşıyorum. Belkide erken adet olcam.

Yaaa işte böyle hanımlar. Adet gecikmesi olmadan umutlanmamak gerekiyormuş. Yoksa beynimiz oyun oynuyo bize. Vücudumuzun fizyolojisini bozmaya hakkımız yok.

Silik cizgi idrari damlatir damlatmaz ciktiysa umut var canim..
Evet canım hemen çıktı ama geçen ay da aynısı oldu doktora da gittim gebelik gerçekleşmemiş dedi bilemiyorum yani hastalığım salı gününe denk geliyo biraz daha bekleyip kan testi yapayım diyorum

Canım ben de o testlerde iki ay hiç çift çizgiyi tutturamadım. Meğer yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon çok düşükmüş. Reglin 21.günü yapılan kan testinde ortaya çıkmıştı.
Benim değerler normaldi ama yine de yakalayamadım. Sonra doktora da sordum yapana öyle şeyler daha çok strese giriyorsunuz dedi bende vazgeçtim. Zaten becerememişim

Canım benim ALLAH gönlünüze göre versin bunu gönülden diliyorum İnşaaAllah eşine hayırlı kapılar açsın amin

uzulme canim insallah aklindan cikarinca hemen gelicek bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…