Ben ağrılar başladığında ilişkiyi sıklaştırıyordum çünkü bilmiyorum ki ne zaman çatlıcak yumiş. Adetten önceki hafta öylesine nasıl olsa yum dönemi geçti diye ilişki oldu. O ara yumurlamışım sanırım çünkü kan değerim düşük geldi. Geç yumurlamışım galibaCanim bnde de agrilar yogun galiba yumurtlama zamani geliyor kocişi birkac gun dah oyalayayim da garanti olsun yumurtlama zamani
Bişey sorucam cnm senin akıntın adet olmadan öncede varmiydi yksa adetin gecikince mi olduCanım bende gebelik varmış ama akıntı çok değil
Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar inşallah canımGünaydin hayırlı günler canlar eşimi gönderdim onla gitmek isterdim ama gelme aklım kalır üsürsun dedi ustelemedim ayy insaAllah iyi gecer ya en son kendim universite sinavina girerken bu kadar heyecanlanmistim insaAllah hayatimiz güzel bir düzene giricek önce kendi yuvamiz sonra bebisimiz ask meyvemiz gelicek Allahım büyüksun hikmetinden merhametinden sual olunmaz ben dahil sana el acmis yalvaran dua eden kullarinin duasini geri cevirme kabul eyle hakkimizda hayırlı olani nasip gonlumuze de razı et doğruyu yanlısı şüphesiz yalniz sen bilirsin Allahım dogrudan ayırma dualarımızı kabul eyle.Amin.
Bende hiç lekelenme olmadı canımHamiş melekler adet gününüz geçtikten sonra yada öncesinde kahverengi lekeniz oldu mu? 1-2 damla
Canım benim akıntım adete doğru çok azaldı sadece arada bir çok yoğun olmamakla birlikte adet olmuş hissi veren bir akıntı oluyordu. Şu anda ise çok az oluyor. Çok az su içiyorum belki bununla alakalı olabilir tatlımBişey sorucam cnm senin akıntın adet olmadan öncede varmiydi yksa adetin gecikince mi oldu
3 gun daha bekle canim insallah bu defa cizgi yaniltmaz seni de hamilesindirEvet canım hemen çıktı ama geçen ay da aynısı oldu doktora da gittim gebelik gerçekleşmemiş dedi bilemiyorum yani hastalığım salı gününe denk geliyo biraz daha bekleyip kan testi yapayım diyorum
Kac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.Hayırlı sabahlar kızlar ateşim 37.0 derece olmuş şuan hiç bu kadar yükselmemişti hayrolsun inşaAllah bu ay sabırlı hareket ediyorum
rölantideyim :)
Daha gelmedi ama gelecek gibiDur
nasıl oldun canım gelmedi inşallah kırmızılar
Allah yardımcınız olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah dua ileCanlar duaniza ihtiyacım var bende ediyorum sizden de destek sınav günü geldi çattı insaAllah eşim kazanirda hayırlısıyla kendi evimize geceriz şuan bebek falan geride kaldı önceligm bu oldu insaAllah bir çıkalım ayri eve bebege odaklanicam lütfen dua edin kimin duası kabul olur bilinmez olur da tutar şimdiden Allah razı olsun ve bugün yazamadim bir ara girdm yazilari okudm ciktim bugün epey yogundm kvyle temizlik yaptk kasiklarim sirtm agridi birde uzunca bir seffaf akintm oldu uzayan cinsinden sanirm yumurtlama donemim geldi olsun iliski denk gelirse hic üstüne dusemicem bu ay gelicekse Rabbim elbet nasip eder ve rahmime düşer bebegim hakkimizda hayirlisi iyi geceler Allah razı olsun iyi ki varsınız
Kac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.
tebrik ederim canimCanım 3 gün oldu geçeli. Değerim düşük gibi geldi. Doktoruma gönderdim bakalım o ne dicek. Belirtilere gelince aslında adete çok benziyor. Bu adetime yakın başım çok ağrıdı. Batma çok fazlaydı. Aşağı doğru baskı çok oldu. Bi de ilaç içiyordum adeti düzenleyen Progestan diye bi ilaç. Onu içmeyi bırakınca adet olurdum. Bu sefer olmadı ondan şüphelendim. Doktor da yaptır deyince yaptırdım. Bi de göğüs uçlarım üşümüşüm gibi hep sivriydi
canim 8 gunmu geciktin...o zaman hamis olma ihtimalin cok yuksek.ne zaman test yapacaksinEvet kuzum benimde normal vücut ısım 36 ile 36.5 arası oluyordu takip ettim hergün dün 36.7 idi bugün 37.0 olmuş bugün gecikmemin 8.günü yani bat çoktan geçti
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum olmazsam öyle yaptırırım
Şuan kasıklarım taş gibi oldu ama tabi adetten de olabilir bilmiyorum
3 gündür bıçaklar saplanıyodu kasıklarıma bugün kesildi çok şükür
Hayrolsun İnşaaAllah
canim 8 gunmu geciktin...o zaman hamis olma ihtimalin cok yuksek.ne zaman test yapacaksin
Insallah hamilesindir canim. Belki gec dollenmedir ondan cikmamistir.Evet kuzum yaa inşaAllah öyleyimdir korkumdan yaptıramadım :-( adetimden 4-5 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti o yüzden bekliyorum bide 2 ay önce yine gecikmişti ama 10.günümde adet olmuştum:-( o yüzden 10 günün geçmesini istiyorum çarşamba yaptırırım belki eğer o güne kadar olmazsam ama anlamadığım bişey var ben hep adet olacağım gün kasık ağrısı yaşardım ama bu sefer 3 gün boyunca yaşadım böyle tuhaf şeyler oldu
Bugün yok çok şükür ay ALLAH ım hayır etsin 1 senedir bekliyorum
Gelmez inşallah günün gecikti miEger hamileyse
Daha gelmedi ama gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?