2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bnde de agrilar yogun galiba yumurtlama zamani geliyor kocişi birkac gun dah oyalayayim da garanti olsun yumurtlama zamani
Ben ağrılar başladığında ilişkiyi sıklaştırıyordum çünkü bilmiyorum ki ne zaman çatlıcak yumiş. Adetten önceki hafta öylesine nasıl olsa yum dönemi geçti diye ilişki oldu. O ara yumurlamışım sanırım çünkü kan değerim düşük geldi. Geç yumurlamışım galiba

Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar inşallah canım

Bişey sorucam cnm senin akıntın adet olmadan öncede varmiydi yksa adetin gecikince mi oldu
Canım benim akıntım adete doğru çok azaldı sadece arada bir çok yoğun olmamakla birlikte adet olmuş hissi veren bir akıntı oluyordu. Şu anda ise çok az oluyor. Çok az su içiyorum belki bununla alakalı olabilir tatlım

Kızlar yarın doktora gitcem adetin 3.günü gel dedi,klomen tedavisiyle ilgili bilgi verir misiniz lütfen nasıl bişey ? Hafiften bi endişemde var açıkçası

Evet canım hemen çıktı ama geçen ay da aynısı oldu doktora da gittim gebelik gerçekleşmemiş dedi bilemiyorum yani hastalığım salı gününe denk geliyo biraz daha bekleyip kan testi yapayım diyorum
3 gun daha bekle canim insallah bu defa cizgi yaniltmaz seni de hamilesindir

Hayırlı sabahlar kızlar ateşim 37.0 derece olmuş şuan hiç bu kadar yükselmemişti hayrolsun inşaAllah bu ay sabırlı hareket ediyorum
rölantideyim :)
Kac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.

Allah yardımcınız olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah dua ile

Kac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.

Evet kuzum benimde normal vücut ısım 36 ile 36.5 arası oluyordu takip ettim hergün dün 36.7 idi bugün 37.0 olmuş bugün gecikmemin 8.günü yani bat çoktan geçti
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum olmazsam öyle yaptırırım
Şuan kasıklarım taş gibi oldu ama tabi adetten de olabilir bilmiyorum
3 gündür bıçaklar saplanıyodu kasıklarıma bugün kesildi çok şükür
Hayrolsun İnşaaAllah

tebrik ederim canim

canim 8 gunmu geciktin...o zaman hamis olma ihtimalin cok yuksek.ne zaman test yapacaksin

canim 8 gunmu geciktin...o zaman hamis olma ihtimalin cok yuksek.ne zaman test yapacaksin

Evet kuzum yaa inşaAllah öyleyimdir korkumdan yaptıramadım :-( adetimden 4-5 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti o yüzden bekliyorum bide 2 ay önce yine gecikmişti ama 10.günümde adet olmuştum:-( o yüzden 10 günün geçmesini istiyorum çarşamba yaptırırım belki eğer o güne kadar olmazsam ama anlamadığım bişey var ben hep adet olacağım gün kasık ağrısı yaşardım ama bu sefer 3 gün boyunca yaşadım böyle tuhaf şeyler oldu
Bugün yok çok şükür ay ALLAH ım hayır etsin 1 senedir bekliyorum

Insallah hamilesindir canim. Belki gec dollenmedir ondan cikmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…