2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Insallah hamilesindir canim. Belki gec dollenmedir ondan cikmamistir.

Ay İnşaaAllah canım yaa Allah razı olsun ama bişey daha var ben gecikmemin 4.günü erken gebelik testi yapmıştım onda da negatif çıktı o yüzden şevkim kırıldı ama 3 gün süren kasık ağrılarımın ardından hala olamamak beni düşündürmeye başladı

Hep olurmu gecikmelerin boyle yarin bi doktora git istersen? Benimde 6 gunum var test yapmamak kan vermemek icin zor tutuym kendmi bugnde ishal gibiyim vucudumda olan her degisikligi gebelik sanmaya basladm artik sanirim.

En iyisi ben ovulasyon testi alayim bari boyle belirtilerde yaparim testi ona gore de girerim iliskiye

Hep olurmu gecikmelerin boyle yarin bi doktora git istersen? Benimde 6 gunum var test yapmamak kan vermemek icin zor tutuym kendmi bugnde ishal gibiyim vucudumda olan her degisikligi gebelik sanmaya basladm artik sanirim.

Hep olmaz hatta uzun zamandır olmuyordu normalde 32 günde bir olurum ama 2 ay önce 9 günlük bi gecikmem olmuştu çocuğu eskisinden daha çok istediğim için adetlerim sapıtıyo bazen.... 1 yıldır istiyorum çünkü o yüzden daha çok istiyorum bu yüzden bedenimiz bizimle oyun oynuyor sanki psikolojik hep.... gerçi bu ay çok kafaya takmadım sadece gecikmemin başladığı gün düşünmeye başladım bide adetimden 4 gün önce yaptırdığım kan testimi gebelik niyetiyle yaptırmamıştım ben sadece d vitaminime baktırmak istiyordum çünkü aylardır düşüktü... ben demeden doktor beta hcg'me de baktırmış o gün
Sende sabret bence çünkü çıkmayınca insan daha çok üzülüyor
onu görmemek daha iyi....
Sen ne kadar süredir istiyorsun?

Canım inşallah hamilesindir. İnsan çok stres yapıyor haklısın. Adetten sonra inşallah yükselmiştir yüreğini ferah tut

@FM_ist maasalah sabrına canımm neden test yapmiyosun ates basta olmak üzere belirtilerinde var neden ogrenip mutlulugu sonuna kadar yasamak varken erteliyosun. Insallah hamilesindir bi test yapta yuzumuz gülsün Allahin izniyle:)

Canim 5 aylik evliyim 2 ay korundm ben 3 aydir falan istiyoruz. Ama ben sabirsizim biraz hemen olsun istiyorum herseyi ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo iste. Bide esim isi nedeniyle farkli sehirde duzenli bi hayatta yok bizde henuz birazda ona bagliyorum. Ama bu aydan bazen cok umutluyum bazen diyorum yok bisey kendi kendini heveslendiriyon.. Hayirlisi artik.

İşte ben onu yapamadım yumurtlama günlerimi falan hep söylüyorum. 2 günde bir ilişki diyorum. Zevk almam lazım diyorum. Geçen ben zevk almadan boşaldı kızdım. Dünde adam beni zevk aldırmak için uğraştı tam heh oluyor diye düşündüm bi baktım dışıma boşaldı tam yumurtlama dönemim çocuğa odaklandığım için çok moralim bozuldu. 2 gün ilişkiye girmedik bu 3. Gün olacaktı en kaliteli spermlerdi yani. Ama çocuk olsun diye ben çok yönlendiriyorum farkındayım. Biraz akışına bırakmam lazım.

Son düzenleme:
Cnm benim adetimden 1 hafta sonra bile çıkmamıştı söktürücü kullandim 1 hafta yine olmayinca kanda cikti gec döllenme adet günüm yumurtlamisim...inss seninde öyledir

Dünkü sonuçunuz 0.1çıkmış ya, onu neyle ölçuyorsunuz.0,1cıkan şey nedir

Canım inşallah hamilesindir. İnsan çok stres yapıyor haklısın. Adetten sonra inşallah yükselmiştir yüreğini ferah tut

İnşallah canım ya Allah razı olsun sende şuan hamilesin dimi? Bazı msjlar gözümden kaçıyor İnşaaAllah seninkide sağlıklı yükselir Allah hayırlı etsin

Ay İnşaaAllah kuzu ya sağolasın
Gecikmemin 4.günü erken gebelik testi yaptım zaten negatifi görünce moralim düştü zaten erken test sonuçta yok yine dedim ama hala olmayınca beynimi düşünceler kemirmeye başladı eğer inşaAllah hamileysem size burda belirtilerimi bir bir yazıcam bende bazı farklı şeyler oldu çünkü bilinenin dışında.... ama inşaAllah gebeliktendir bilemiyorum belkide adet olurum ama kasıklarıma acayip şeyler oluyo inşaAllah yanılmamda size mutlu haberi veririm;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…