- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Kizlar merhaba nasilsinizz
Iyiyim canim bende cok sukur..Sağol canım elhamdulillah sen nasılsın?
Insallah hamilesindir canim. Belki gec dollenmedir ondan cikmamistir.
Hep olurmu gecikmelerin boyle yarin bi doktora git istersen? Benimde 6 gunum var test yapmamak kan vermemek icin zor tutuym kendmi bugnde ishal gibiyim vucudumda olan her degisikligi gebelik sanmaya basladm artik sanirim.Ay İnşaaAllah canım yaa Allah razı olsun ama bişey daha var ben gecikmemin 4.günü erken gebelik testi yapmıştım onda da negatif çıktı o yüzden şevkim kırıldı ama 3 gün süren kasık ağrılarımın ardından hala olamamak beni düşündürmeye başladı
En iyisi ben ovulasyon testi alayim bari boyle belirtilerde yaparim testi ona gore de girerim iliskiyeBen ağrılar başladığında ilişkiyi sıklaştırıyordum çünkü bilmiyorum ki ne zaman çatlıcak yumiş. Adetten önceki hafta öylesine nasıl olsa yum dönemi geçti diye ilişki oldu. O ara yumurlamışım sanırım çünkü kan değerim düşük geldi. Geç yumurlamışım galiba
Hep olurmu gecikmelerin boyle yarin bi doktora git istersen? Benimde 6 gunum var test yapmamak kan vermemek icin zor tutuym kendmi bugnde ishal gibiyim vucudumda olan her degisikligi gebelik sanmaya basladm artik sanirim.
Canım inşallah hamilesindir. İnsan çok stres yapıyor haklısın. Adetten sonra inşallah yükselmiştir yüreğini ferah tutEvet kuzum yaa inşaAllah öyleyimdir korkumdan yaptıramadım :-( adetimden 4-5 gün önce kan testi yaptırmıştım negatifti o yüzden bekliyorum bide 2 ay önce yine gecikmişti ama 10.günümde adet olmuştum:-( o yüzden 10 günün geçmesini istiyorum çarşamba yaptırırım belki eğer o güne kadar olmazsam ama anlamadığım bişey var ben hep adet olacağım gün kasık ağrısı yaşardım ama bu sefer 3 gün boyunca yaşadım böyle tuhaf şeyler oldu
Bugün yok çok şükür ay ALLAH ım hayır etsin 1 senedir bekliyorum
@FM_ist maasalah sabrına canımm neden test yapmiyosun ates basta olmak üzere belirtilerinde var neden ogrenip mutlulugu sonuna kadar yasamak varken erteliyosun. Insallah hamilesindir bi test yapta yuzumuz gülsün Allahin izniyle:)Evet kuzum benimde normal vücut ısım 36 ile 36.5 arası oluyordu takip ettim hergün dün 36.7 idi bugün 37.0 olmuş bugün gecikmemin 8.günü yani bat çoktan geçti
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum olmazsam öyle yaptırırım
Şuan kasıklarım taş gibi oldu ama tabi adetten de olabilir bilmiyorum
3 gündür bıçaklar saplanıyodu kasıklarıma bugün kesildi çok şükür
Hayrolsun İnşaaAllah
Olabilir canım sabah akşam düzenli yapmak lazım sanırım. İnşallah tutar hayırlısıylaEn iyisi ben ovulasyon testi alayim bari boyle belirtilerde yaparim testi ona gore de girerim iliskiye
Canim 5 aylik evliyim 2 ay korundm ben 3 aydir falan istiyoruz. Ama ben sabirsizim biraz hemen olsun istiyorum herseyi ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo iste. Bide esim isi nedeniyle farkli sehirde duzenli bi hayatta yok bizde henuz birazda ona bagliyorum. Ama bu aydan bazen cok umutluyum bazen diyorum yok bisey kendi kendini heveslendiriyon.. Hayirlisi artik.Hep olmaz hatta uzun zamandır olmuyordu normalde 32 günde bir olurum ama 2 ay önce 9 günlük bi gecikmem olmuştu çocuğu eskisinden daha çok istediğim için adetlerim sapıtıyo bazen.... 1 yıldır istiyorum çünkü o yüzden daha çok istiyorum bu yüzden bedenimiz bizimle oyun oynuyor sanki psikolojik hep.... gerçi bu ay çok kafaya takmadım sadece gecikmemin başladığı gün düşünmeye başladım bide adetimden 4 gün önce yaptırdığım kan testimi gebelik niyetiyle yaptırmamıştım ben sadece d vitaminime baktırmak istiyordum çünkü aylardır düşüktü... ben demeden doktor beta hcg'me de baktırmış o gün
Sende sabret bence çünkü çıkmayınca insan daha çok üzülüyor
onu görmemek daha iyi....
Sen ne kadar süredir istiyorsun?
canım hayalet çizgi var.yarin tekrarla gelmezse kirmizilar :)Kizlar dunki testim buydu umudumu kesip bugun 20 tane ovu testi siparisi verdim ama goguslerime bisey oldu cok fena sizliyor uclari ilk defa boyle oluyor.bal tarcin corek otu kürü yapmistim ondann olabilir mi acaba
İşte ben onu yapamadımKiz oyle deme vardir hayirli zamani rabbim istemedikten sonra her gece iliskiye girsen ne fayda. Her duanda hayirli zamaninda ver diye dua et canim uzme kendinide bu kadar iliskiyide oyle dusunme yani bak simdi mesela benim işim oyle yumurtlama gununu falan pek sevmez ama suan acayip fena kasik agrilarim var resmen bacaklarima vurdu cok agriyor yani. Bnde kac gundur esime yaklasip yaklasip kaciyorum simdi mesela bu gunlerde bi iliski daha fazla isime yarar gecmis gune gore. Hem esime hissettirmedigim icin gorev gibi gormuyo hemde heveslendirip kactigim icin istegi arzusu artiyo ki daha saglikli istekli spermler olsun anladin sen canim anlatmak istedigimikadinsal yontemlerle takip edin biraz erkege bisey hissettirmeyin ki gorev gibi dusunmesin saglikli iliski olsun
Cnm benim adetimden 1 hafta sonra bile çıkmamıştı söktürücü kullandim 1 hafta yine olmayinca kanda cikti gec döllenme adet günüm yumurtlamisim...inss seninde öyledirAy İnşaaAllah canım yaa Allah razı olsun ama bişey daha var ben gecikmemin 4.günü erken gebelik testi yapmıştım onda da negatif çıktı o yüzden şevkim kırıldı ama 3 gün süren kasık ağrılarımın ardından hala olamamak beni düşündürmeye başladı
Kız benimkisinin de 23 kasim.insallah ikimiz de veririz :) gerçi ben hiiic umutlu değilim ama olsa güzel olurdu :)Ozaman usutmekten olabilir canim.pko hic soguga gelmiyor cunku..Benimde esimin 20 kasim dogum gunu keske oyle bi hediye verrbilsem
Günaydın canlar,
Sabah sırt ve karın agrısıyla uyandım. Göğüslerimse dimdik ve acayip şiş sert. Benim göğüslerim adet zamanı böyle olurdu. Karnım da agrır adet zamanı... Dünkü sonuç da 0.1 cıktıgına göre, adet belirtilerini erken yaşıyorum. Belkide erken adet olcam.
Yaaa işte böyle hanımlar. Adet gecikmesi olmadan umutlanmamak gerekiyormuş. Yoksa beynimiz oyun oynuyo bize. Vücudumuzun fizyolojisini bozmaya hakkımız yok.
İnşallah canımuzulme canim insallah aklindan cikarinca hemen gelicek bebisin
Canım inşallah hamilesindir. İnsan çok stres yapıyor haklısın. Adetten sonra inşallah yükselmiştir yüreğini ferah tut
Mavi Boncugumm maasalah sabrına canımm neden test yapmiyosun ates basta olmak üzere belirtilerinde var neden ogrenip mutlulugu sonuna kadar yasamak varken erteliyosun. Insallah hamilesindir bi test yapta yuzumuz gülsün Allahin izniyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?