- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
canım hayalet çizgi var.yarin tekrarla gelmezse kirmizilar :)
Cnm benim adetimden 1 hafta sonra bile çıkmamıştı söktürücü kullandim 1 hafta yine olmayinca kanda cikti gec döllenme adet günüm yumurtlamisim...inss seninde öyledir
Benimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.Kız benimkisinin de 23 kasim.insallah ikimiz de veririz :) gerçi ben hiiic umutlu değilim ama olsa güzel olurdu :)
Canisi olmaz iste oyle dur bunlari ozelden konusalim bi ara. Ben bu konuda arastirmalarim sayesinde mastir yaptim sayilirİşte ben onu yapamadımyumurtlama günlerimi falan hep söylüyorum. 2 günde bir ilişki diyorum. Zevk almam lazım diyorum. Geçen ben zevk almadan boşaldı kızdım. Dünde adam beni zevk aldırmak için uğraştı tam heh oluyor diye düşündüm bi baktım dışıma boşaldı tam yumurtlama dönemim çocuğa odaklandığım için çok moralim bozuldu. 2 gün ilişkiye girmedik bu 3. Gün olacaktı en kaliteli spermlerdi yani. Ama çocuk olsun diye ben çok yönlendiriyorum farkındayım. Biraz akışına bırakmam lazım.
Canim 5 aylik evliyim 2 ay korundm ben 3 aydir falan istiyoruz. Ama ben sabirsizim biraz hemen olsun istiyorum herseyi ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo iste. Bide esim isi nedeniyle farkli sehirde duzenli bi hayatta yok bizde henuz birazda ona bagliyorum. Ama bu aydan bazen cok umutluyum bazen diyorum yok bisey kendi kendini heveslendiriyon.. Hayirlisi artik.
okadar haklısınki okuyunca cevab yazmadan edemedim ya millet ilk geceden bile hamile kalıyor biz niye bukadar bahtsızızBenimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.
Banada bişey söyler misiniz
Bende bilemiyorm Biz secildik bu konuda sinanmak icin demekki herseyde vardir bi hayir.insallah daha cok beklemeyiz canim yaaokadar haklısınki okuyunca cevab yazmadan edemedim ya millet ilk geceden bile hamile kalıyor biz niye bukadar bahtsızız
Canim biliyosun hep diyorum 4 gebelik yasadim birinde tirtir titriyodum birinde 2 adim atsam kalbim yerinden cikacak gibi atiyodu kendimi zor atiyodum koltuga birinde oturup yarim kilo zeytin yiyodum acaip tuzlu cekiyodu canim birinde hic midem bulanmazken digerinde lavaboya yetisemeden halının üstüne kusuyodum afedersin. Demem o ki hepsi baska baskaydi ama hepsinde ortak özellik göğüs ucu degilde gogusumun tamaminin el degmiycek kadar acimasiydi. Bu acida yumurtlamadan 3 4 gün sonra baslardi.Ay İnşaaAllah kuzu ya sağolasın
Gecikmemin 4.günü erken gebelik testi yaptım zaten negatifi görünce moralim düştü zaten erken test sonuçta yok yine dedim ama hala olmayınca beynimi düşünceler kemirmeye başladı eğer inşaAllah hamileysem size burda belirtilerimi bir bir yazıcam bende bazı farklı şeyler oldu çünkü bilinenin dışında.... ama inşaAllah gebeliktendir bilemiyorum belkide adet olurum ama kasıklarıma acayip şeyler oluyo inşaAllah yanılmamda size mutlu haberi veririm;(
Canim seni uzmek istemem ama test bozuk gibi gozukuyo testi tekrarlamanda fayda var. Insallah hamilesindir.Kızlar neden böyle oldu anlamadım ama bi bakın hamile miyim sizce
Evet canım hamileyim yarın tekrar ölçtürcem. İnşallah yükselmiştir. Baş dönmesi ve mide bulantısı biraz daha arttı. Sanırım yükseliyorİnşallah canım ya Allah razı olsun sende şuan hamilesin dimi? Bazı msjlar gözümden kaçıyor İnşaaAllah seninkide sağlıklı yükselir Allah hayırlı etsin
Canım testi tekrarla bence çünkü geçersiz gibi duruyorKızlar neden böyle oldu anlamadım ama bi bakın hamile miyim sizce
Yaz bana canım o zamanCanisi olmaz iste oyle dur bunlari ozelden konusalim bi ara. Ben bu konuda arastirmalarim sayesinde mastir yaptim sayilir
Canim biliyosun hep diyorum 4 gebelik yasadim birinde tirtir titriyodum birinde 2 adim atsam kalbim yerinden cikacak gibi atiyodu kendimi zor atiyodum koltuga birinde oturup yarim kilo zeytin yiyodum acaip tuzlu cekiyodu canim birinde hic midem bulanmazken digerinde lavaboya yetisemeden halının üstüne kusuyodum afedersin. Demem o ki hepsi baska baskaydi ama hepsinde ortak özellik göğüs ucu degilde gogusumun tamaminin el degmiycek kadar acimasiydi. Bu acida yumurtlamadan 3 4 gün sonra baslardi.
Insallah burdaki arkadaslar herseyi biliyomus tavrina giriyo demezler benim icin o yuzden bazen yazarkende cekiniyorum; amacim benim kadar bebek isteyen varı yoğu çocuk olmus sizlere herkese ufakta olsa bilgi vermek yasadiklarimi anlatmak yardimci olmak.
Hep birlikte bu duyguyu yasamayi anne olmayi saglikla bebegimize kavusmayi nasip etsin rabbim Amin.
Hayirlisiyla olur insallah gerek kalmaz hsg ye canim. Allah hayirlisini versin vakti zamani elbette vardir ama sabirsizlik cok kotu bi huy. Insallah meleginin haberini alirsin bu Allah isteyen herkese nasip etsinAyyy çiçeği burnundaHayırlı olsun canım öncelikle inan telaş etmene gerek yok daha başındasın biliyosun ama gerçekten bu iş nasip meselesi ister korun ister korunma Allah nasip etmişse o an o dakika oluyor.... bende 26 aylık evliyim ve 14 ay bebek düşünmedim şuan korunmayı bırakalı tam 1 yıl oldu şuan 30 yaşıma girdim
Ve anladımki biz isteyince değil ALLAH ne zaman isterse o zaman olacak.... hayırlısını dileyelim sabredelim şuanda tek yapmamız gereken tevekkül etmek.... inancımızı asla yitirmicez ben eğer regl olursam bu ay hsg çektiricem kendime öyle söz vermiştim hatta geçen ay çektirecektim randevu bile almıştım ama iptal ettirdim 1 yılım tam dolsun dedim şimdi bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşaaAllah
Hayirlisiyla olur insallah gerek kalmaz hsg ye canim. Allah hayirlisini versin vakti zamani elbette vardir ama sabirsizlik cok kotu bi huy. Insallah meleginin haberini alirsin bu Allah isteyen herkese nasip etsin
Korkacak hiçbir şey yok canım. Klomen hap içiyorsun, 12.gün kontrole gidiyorsun, yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. İğneden 36 saat sonra da ilişki oluyor. İğne de karından vuruluyor. Küçücük bir iğne yani. Ama bu hapı bana boşuna vermiş doktor. Bir ay 8, diğer ay 10 yumurtam oluştu. Normalde 1-2 yumurta olması gerekiyor. Yani PKO değilmişimKızlar yarın doktora gitcem adetin 3.günü gel dedi,klomen tedavisiyle ilgili bilgi verir misiniz lütfen nasıl bişey ?Hafiften bi endişemde var açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?