2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar neden böyle oldu anlamadım ama bi bakın hamile miyim sizce

Eklentiler

• IMG_1327.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 56
Cnm benim adetimden 1 hafta sonra bile çıkmamıştı söktürücü kullandim 1 hafta yine olmayinca kanda cikti gec döllenme adet günüm yumurtlamisim...inss seninde öyledir

Ay İnşaaAllah canım ya söktürücü tarlusal mı progestan mı? İkisinide hiç kullanmadım ama duyduğum için
Progestan iyiymiş tutunmasına yardımcıymış diyorlar eczacıdan istesem vermezler dimi? Hastane için ileri tarihe randevu veriyolar napsam bilemiyorum ama haftaiçi hala olmazsam sağlık ocağına giderim yine artık negatif görmekten bıktım:-(
Seninkide hayırlı olsun İnşaaAllah
kan testini kaçıncı gün yaptırdın peki kaç çıktı canım ?

Kız benimkisinin de 23 kasim.insallah ikimiz de veririz :) gerçi ben hiiic umutlu değilim ama olsa güzel olurdu :)
Benimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.

Canisi olmaz iste oyle dur bunlari ozelden konusalim bi ara. Ben bu konuda arastirmalarim sayesinde mastir yaptim sayilir

Ayyy çiçeği burnunda Hayırlı olsun canım öncelikle inan telaş etmene gerek yok daha başındasın biliyosun ama gerçekten bu iş nasip meselesi ister korun ister korunma Allah nasip etmişse o an o dakika oluyor.... bende 26 aylık evliyim ve 14 ay bebek düşünmedim şuan korunmayı bırakalı tam 1 yıl oldu şuan 30 yaşıma girdim
Ve anladımki biz isteyince değil ALLAH ne zaman isterse o zaman olacak.... hayırlısını dileyelim sabredelim şuanda tek yapmamız gereken tevekkül etmek.... inancımızı asla yitirmicez ben eğer regl olursam bu ay hsg çektiricem kendime öyle söz vermiştim hatta geçen ay çektirecektim randevu bile almıştım ama iptal ettirdim 1 yılım tam dolsun dedim şimdi bekliyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun İnşaaAllah

Benimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.
okadar haklısınki okuyunca cevab yazmadan edemedim ya millet ilk geceden bile hamile kalıyor biz niye bukadar bahtsızız

Canim biliyosun hep diyorum 4 gebelik yasadim birinde tirtir titriyodum birinde 2 adim atsam kalbim yerinden cikacak gibi atiyodu kendimi zor atiyodum koltuga birinde oturup yarim kilo zeytin yiyodum acaip tuzlu cekiyodu canim birinde hic midem bulanmazken digerinde lavaboya yetisemeden halının üstüne kusuyodum afedersin. Demem o ki hepsi baska baskaydi ama hepsinde ortak özellik göğüs ucu degilde gogusumun tamaminin el degmiycek kadar acimasiydi. Bu acida yumurtlamadan 3 4 gün sonra baslardi.

Insallah burdaki arkadaslar herseyi biliyomus tavrina giriyo demezler benim icin o yuzden bazen yazarkende cekiniyorum; amacim benim kadar bebek isteyen varı yoğu çocuk olmus sizlere herkese ufakta olsa bilgi vermek yasadiklarimi anlatmak yardimci olmak.

Hep birlikte bu duyguyu yasamayi anne olmayi saglikla bebegimize kavusmayi nasip etsin rabbim Amin.

Son düzenleme:
İnşallah canım ya Allah razı olsun sende şuan hamilesin dimi? Bazı msjlar gözümden kaçıyor İnşaaAllah seninkide sağlıklı yükselir Allah hayırlı etsin
Evet canım hamileyim yarın tekrar ölçtürcem. İnşallah yükselmiştir. Baş dönmesi ve mide bulantısı biraz daha arttı. Sanırım yükseliyor

Yaşadıklarını anlatarak kesinlikle iyi bişey yapıyosun burda herkesi bilinçlendirmiş oluyorsun sen bizden daha tecrübelisin neticede bu yüzden teşekkür ederim canım sen 4 bebeğini de kaybettin sanırım:-( Rabbim ferahlatsın yüreğini inşallah hayırlısına kavuştursun....
sağlam inanç olduktan sonra elbet bigün Yüce Rabbimiz verecektir hepimize....ben buna inanıyorum

Bu arada ben hiç göğüs acıması nedir bilmem bugüne kadar hiç olmadı bende adet dönemlerimde falan hiç.... benim ablam hamile şuan ve ondada olmadı friendlyfriendly

Son düzenleme:
Hayirlisiyla olur insallah gerek kalmaz hsg ye canim. Allah hayirlisini versin vakti zamani elbette vardir ama sabirsizlik cok kotu bi huy. Insallah meleginin haberini alirsin bu Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayirlisiyla olur insallah gerek kalmaz hsg ye canim. Allah hayirlisini versin vakti zamani elbette vardir ama sabirsizlik cok kotu bi huy. Insallah meleginin haberini alirsin bu Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin Allah razı olsun canım İnşaaAllah hepimiz duyarız evet en önemli şey sabretmek zor gerçekten ama tevekkül etmeliyiz
Meryem suresini okudunmu hiç? 41 gün boyunca okuyalım vesile olur İnşaaAllah. ...

Kızlar yarın doktora gitcem adetin 3.günü gel dedi,klomen tedavisiyle ilgili bilgi verir misiniz lütfen nasıl bişey ? Hafiften bi endişemde var açıkçası
Korkacak hiçbir şey yok canım. Klomen hap içiyorsun, 12.gün kontrole gidiyorsun, yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. İğneden 36 saat sonra da ilişki oluyor. İğne de karından vuruluyor. Küçücük bir iğne yani. Ama bu hapı bana boşuna vermiş doktor. Bir ay 8, diğer ay 10 yumurtam oluştu. Normalde 1-2 yumurta olması gerekiyor. Yani PKO değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…