2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar bu ay yaşadığım garip bişeyden bahsedeyim size
3-4 gün boyunca ara ara şöyle bir his oldu ayak bacak taraflarımda böyle çekilme gibi bişey hissettim hani kan verirken damarımızdan çekildiğini hissederizya öyle bir his bir anlık ama bilemiyorum belki başka bişeydendir adet görebilirim belki ama ilk defa o hissi yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim bide aniden bazı yerlerim kaşındı göbek çevrem ayak bacak taraflarımda birkaç defa oldu ama yinede kendimi şartlandırmıyorum herşey olabilir tabi ALLAH hayırlısını nasip etsin herşeyden önemlisi sağlığımız

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün adetimin 2.günü ve sabahtan beri karnım çok ağrıyordu midem bulanıyordu. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah adetim bittikten sonra 41 Yasin-i Şerif okutcam. Yeni bi sayfa açarım. Bana yardım edersiniz inşallah.
Buarada farkettim de @FM_ist canım çok ferahlatıcı ve çok güzel konuşuyorsun. Allah senden razı olsun. Tez zamanda hepimize hayırlı evlat versin. ❤

Canım bende gecikmemin 3.gününde rahmimin aşağı baskı yaptığını hissetmiştim. Dizlerime doğru böyle bir dermansızlık gelmişti uyuşma gibi garipti

Canım kardeşim sendende razı olsun İnşaaAllah amiiinnn İnşaaAllah hayırlara vesile olsun bende sana okurum yasin inşaAllah... bide 41 meryem suresi de oku onunda çok faydası var Rabbim tez zamanda evlatlarımıza hayırlısıyla kavuştursun bizi

Üzülme hemen şimdi sevgili kardeşim daha çok yenisin ben bildiklerimi söyleyeyim sana ben 1 yıldır deniyorum ama burda daha uzun süre deneyenlerde var tabi....
İlişkiden yarım saat önce eşine sade kahve içir ve bitter yedir ayrıca hergün bol bol kabak çekirdeği yiyin çinko var onda özellikle spermler için çok önemli bide keçiboynuzu özü al eczaneden ama HÜNNAP marka olsun onu da her sabah ve akşam aç karnına 1 tahta kaşığıyla eşine yedir
Şimdi gelelim ilişkiye.... ilişki esnasında sen altta ol ve kalçanın altına yastık koy iş bittikten sonra eşin azıcık beklesin o şekilde sonra kalkma yerinden yastığı da alma o şekilde bekle bacaklarını karnına doğru çek 20-30 dk bekle sonra ister yıkan ama birkaç saat o şekilde uyuyabilirsin sabah ezanından önce yıkanırsın

Canım beslenme ile yumurta kaliteni yükseltebilirsin. Reglinin ilk gününden itibaren ekmek,pirinç, makarna gibi karbonhidratları en aza indir. Beyaz et ve yeşillik ağırlıklı beslen. Multivitamin mutlaka kullan, her eczanede var, kışın hasta olmamak için de işine yarar. Bir de yumurtlama zamanına kadar avakado, yumurtlama zamanından sonra ananas yemek kadın sağlığı için çok faydalı. Benim yaptıklarım bunlar, inşallah bu ay gelir bebişlerimiz

Canım bende gecikmemin 3.gününde rahmimin aşağı baskı yaptığını hissetmiştim. Dizlerime doğru böyle bir dermansızlık gelmişti uyuşma gibi garipti

Bende gecikmemden 3-4 gün sonra bunları yaşamaya başladım evet bendede uyuşma oluyo böyle karıncalanma hissi İnşaaAllah bebektendir ya bilemiyorum

Evet beslenme önemli bide kızlar aklınızda olsun d vitamininizi mutlaka ölçtürün düşükse takviye alın
benim eski işyerinde bi bayan vardı 7 yıllık evliymiş çocuk için gitmediği dr kalmamış en sonunda d vitaminin çok düşük olduğunu öğrenmiş ondan sonra hamile kaldı
Kalsiyum ve bakliyatlar da çok önemli
Size altın değerinde bi bilgi vereyim ıspanağı çiğ olarak salatanıza katın o şekilde yiyin inanılmaz faydalı üstüne de bol limon sıkın eğer pişirerek yerseniz hiçbir şekilde yararlanamazsınız çünkü pişince besin değerleri ölüyo
Ben hep salatama katıp yiyorum eşiniz de yesin

Canım inofolic kullanmayı denedin mi düzene girmek için?

Yok onu hiç kullanmadım canım folbiol kullanıyorum 5-6 aydır ama benim aslında düzenliydi son birkaç aydır böyle oldu mesela 1-2 ay düzenli oluyo sonraki ay biraz gecikiyor bilmiyorum doktora da gittim kaç kere en son geçen ay alttan baktırdım doktor bişey görünmüyo dedi

@nisandeniz o gün adetimin 12.günüydü dr yumurtamla ilgili bişey bile söylemedi bilseydim baktırmazdım
Geçen ay 31.günümde olmuştum normaldi ama adet zamanımda aşırı sancım olmuştu birkaç gün sürdü o günden sonra işte 12.günümde doktora gittim adam hiçbişey söylemedi

İnofolic i bir araştır canım. Sadece folik asit değil.Üç ay kullanıp düzene giren çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…