- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Tamam canim ozelden yazarim bazilari istemez belki fantezi paylasimini ayip olurYaz bana canım o zaman
Canım bende gecikmemin 3.gününde rahmimin aşağı baskı yaptığını hissetmiştim. Dizlerime doğru böyle bir dermansızlık gelmişti uyuşma gibi gariptiKızlar bu ay yaşadığım garip bişeyden bahsedeyim size
3-4 gün boyunca ara ara şöyle bir his oldu ayak bacak taraflarımda böyle çekilme gibi bişey hissettim hani kan verirken damarımızdan çekildiğini hissederizya öyle bir his bir anlık ama bilemiyorum belki başka bişeydendir adet görebilirim belki ama ilk defa o hissi yaşadığım için sizinle paylaşmak istedim bide aniden bazı yerlerim kaşındı göbek çevrem ayak bacak taraflarımda birkaç defa oldu ama yinede kendimi şartlandırmıyorum herşey olabilir tabi ALLAH hayırlısını nasip etsin herşeyden önemlisi sağlığımız
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün adetimin 2.günü ve sabahtan beri karnım çok ağrıyordu midem bulanıyordu. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah adetim bittikten sonra 41 Yasin-i Şerif okutcam. Yeni bi sayfa açarım. Bana yardım edersiniz inşallah.
Buarada farkettim de @FM_ist canım çok ferahlatıcı ve çok güzel konuşuyorsun. Allah senden razı olsun. Tez zamanda hepimize hayırlı evlat versin. ❤
Kızlar bende bugün regl oldum 4 gün gecikmiştim yarın kan testi yapacaktım ama maalesefhenüz ilk denemem ama çok iyi çalışmıştık. Tavsiye edeceğiniz şeyler var mi daha çok yeniyim farkındayım ama çok sabırsızım. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım beslenme ile yumurta kaliteni yükseltebilirsin. Reglinin ilk gününden itibaren ekmek,pirinç, makarna gibi karbonhidratları en aza indir. Beyaz et ve yeşillik ağırlıklı beslen. Multivitamin mutlaka kullan, her eczanede var, kışın hasta olmamak için de işine yarar. Bir de yumurtlama zamanına kadar avakado, yumurtlama zamanından sonra ananas yemek kadın sağlığı için çok faydalı. Benim yaptıklarım bunlar, inşallah bu ay gelir bebişlerimizKızlar bende bugün regl oldum 4 gün gecikmiştim yarın kan testi yapacaktım ama maalesefhenüz ilk denemem ama çok iyi çalışmıştık. Tavsiye edeceğiniz şeyler var mi daha çok yeniyim farkındayım ama çok sabırsızım. Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım bende gecikmemin 3.gününde rahmimin aşağı baskı yaptığını hissetmiştim. Dizlerime doğru böyle bir dermansızlık gelmişti uyuşma gibi garipti
Canım inofolic kullanmayı denedin mi düzene girmek için?Bende gecikmemden 3-4 gün sonra bunları yaşamaya başladım evet bendede uyuşma oluyo böyle karıncalanma hissi İnşaaAllah bebektendir ya bilemiyorum
Canım inofolic kullanmayı denedin mi düzene girmek için?
:) aynen canım özelden yaz sen bana. Kafamdan bu düşünceleri de atmam lazım kafayı yicem yoksa. Kaçırdık günleri diye tavır trip yapıyorum. Strese giriyorumTamam canim ozelden yazarim bazilari istemez belki fantezi paylasimini ayip olur
Yazdim:) aynen canım özelden yaz sen bana. Kafamdan bu düşünceleri de atmam lazım kafayı yicem yoksa. Kaçırdık günleri tavır trip yapıyorum. Strese giriyorum
Kizlar bugun kan testi yaptirdim 3 gun gecti 15.31 cikti hcg hormonum normalmi
İnofolic i bir araştır canım. Sadece folik asit değil.Üç ay kullanıp düzene giren çok duydumYok onu hiç kullanmadım canım folbiol kullanıyorum 5-6 aydır ama benim aslında düzenliydi son birkaç aydır böyle oldu mesela 1-2 ay düzenli oluyo sonraki ay biraz gecikiyor bilmiyorum doktora da gittim kaç kere en son geçen ay alttan baktırdım doktor bişey görünmüyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?