- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
Tesekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini uygulayacağım. Çok iyi bir doktora randevu aldım herhangi bir sorunum varmı yokmu öğreneceğim. Allah hepinizden razı olsunÜzülme hemen şimdi sevgili kardeşim daha çok yenisin ben bildiklerimi söyleyeyim sana ben 1 yıldır deniyorum ama burda daha uzun süre deneyenlerde var tabi....
İlişkiden yarım saat önce eşine sade kahve içir ve bitter yedir ayrıca hergün bol bol kabak çekirdeği yiyin çinko var onda özellikle spermler için çok önemli bide keçiboynuzu özü al eczaneden ama HÜNNAP marka olsun onu da her sabah ve akşam aç karnına 1 tahta kaşığıyla eşine yedir
Şimdi gelelim ilişkiye.... ilişki esnasında sen altta ol ve kalçanın altına yastık koy iş bittikten sonra eşin azıcık beklesin o şekilde sonra kalkma yerinden yastığı da alma o şekilde bekle bacaklarını karnına doğru çek 20-30 dk bekle sonra ister yıkan ama birkaç saat o şekilde uyuyabilirsin sabah ezanından önce yıkanırsın
İnofolic i bir araştır canım. Sadece folik asit değil.Üç ay kullanıp düzene giren çok duydum
Tesekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini uygulayacağım. Çok iyi bir doktora randevu aldım herhangi bir sorunum varmı yokmu öğreneceğim. Allah hepinizden razı olsun
Hmm anladm cnm acaba dedim hamilelik varsa illa akinti olması lazm mi diye sordu ama değilmişCanım benim akıntım adete doğru çok azaldı sadece arada bir çok yoğun olmamakla birlikte adet olmuş hissi veren bir akıntı oluyordu. Şu anda ise çok az oluyor. Çok az su içiyorum belki bununla alakalı olabilir tatlım
Sağlık ocakları ölçüyor mu cnm yoksa devletemi gitmemiz lazmEvet beslenme önemli bide kızlar aklınızda olsun d vitamininizi mutlaka ölçtürün düşükse takviye alın
benim eski işyerinde bi bayan vardı 7 yıllık evliymiş çocuk için gitmediği dr kalmamış en sonunda d vitaminin çok düşük olduğunu öğrenmiş ondan sonra hamile kaldı
Kalsiyum ve bakliyatlar da çok önemli
Size altın değerinde bi bilgi vereyim ıspanağı çiğ olarak salatanıza katın o şekilde yiyin inanılmaz faydalı üstüne de bol limon sıkın eğer pişirerek yerseniz hiçbir şekilde yararlanamazsınız çünkü pişince besin değerleri ölüyo
Ben hep salatama katıp yiyorum eşiniz de yesin
Sağlık ocakları ölçüyor mu cnm yoksa devletemi gitmemiz lazm
seninle cok ortak noktamız var.yanlız degılsın bak :) bende o biyerini yırtanlardanım cocuk olsu diyeBenimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.
Sağlık ocaklarına randevu mu alıp gidiyoruz artk ben sağlık ocağından sıra alıp giriyodum doktrun yanına değişti mi acaba ? Tamam cnm söylerim ayrıntılı baksınlar bakalm olabilir yani ztn normalde Zayfm onlem alırım aklımda kalmasnÖlçüyor tabi tatlım önce randevu alıyosun ama ertesi güne hemen veriyorlar randevuyu hastaneler gibi beklemiyosun ben hep sağlık ocağında yaptırdım kan tahlilimi
Ölçtür mutlaka bak bakalım bi eksiğin varmı bazı eksiklikler bebek oluşumunu çok zorlaştırıyormuş örneğin d vitamini.... benim düşüktü birkaç ay devit-3 kullandım yükseldi çok şükür elhamdulillah
Aile hekimine de ki ben kan değerlerime baktırmak istiyorum ama bütün değerlere baksınlar onu belirt çünkü bazen yarımyamalak bakıyolar
gec dollenmeyse normal olabilir.ıkı gun sonra tekrar baktır eger 2 kat artmıssa hersey yolunda.sımdıden birsey demek dogru olmaz.ıcını ferah tut.Kizlar bugun kan testi yaptirdim 3 gun gecti 15.31 cikti hcg hormonum normalmi
Doktor adetin 3.günü gel dedi yarın sabah gitcem klomen tedavisi nasıl bişey ? Birazda tedirginim :)Ne sormuştum canım göremedim geçen sayfaya baktım ama?
Hmm tamam teşekkür ederim inşaallah çift çizgileri görürüz hep beraberKorkacak hiçbir şey yok canım. Klomen hap içiyorsun, 12.gün kontrole gidiyorsun, yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. İğneden 36 saat sonra da ilişki oluyor. İğne de karından vuruluyor. Küçücük bir iğne yani. Ama bu hapı bana boşuna vermiş doktor. Bir ay 8, diğer ay 10 yumurtam oluştu. Normalde 1-2 yumurta olması gerekiyor. Yani PKO değilmişim
Sağlık ocaklarına randevu mu alıp gidiyoruz artk ben sağlık ocağından sıra alıp giriyodum doktrun yanına değişti mi acaba ? Tamam cnm söylerim ayrıntılı baksınlar bakalm olabilir yani ztn normalde Zayfm onlem alırım aklımda kalmasn
Doktor adetin 3.günü gel dedi yarın sabah gitcem klomen tedavisi nasıl bişey ? Birazda tedirginim :)
Sağlık ocaklarına randevu mu alıp gidiyoruz artk ben sağlık ocağından sıra alıp giriyodum doktrun yanına değişti mi acaba ? Tamam cnm söylerim ayrıntılı baksınlar bakalm olabilir yani ztn normalde Zayfm onlem alırım aklımda kalmasn
gec dollenmeyse normal olabilir.ıkı gun sonra tekrar baktır eger 2 kat artmıssa hersey yolunda.sımdıden birsey demek dogru olmaz.ıcını ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?