2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tesekkür ederim tavsiyeleriniz için hepsini uygulayacağım. Çok iyi bir doktora randevu aldım herhangi bir sorunum varmı yokmu öğreneceğim. Allah hepinizden razı olsun

m: Protein, çinko, kalsiyum, magnezyum, potasyum, E vitamini, fosfor, antioksidanlar açısından zengindir. Anne ve bebeğin beyin, kalp, sinir sistemi, sindirim sistemi ve kan basıncı için faydalıdır.

Yeşil yapraklı sebzeler: Antioksidan zengini, yağsız, bol liflidirler. Folik asit, kalsiyum, beta karoten, potasyum ve C vitamini içerirler. Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Kayısı: Taze ya da kuru kayısı yüksek lif içerir. Kabızlığı rahatlatır, sinir sistemini dengeler. Düşük glisemik indeksi olan kayısı A, B ve C vitaminleri, demir, potasyum ve magnezyum minerallerini barındırır.

Muz: Oldukça faydalı bir atıştırmalık olan muz demir, çinko, potasyum, folat, vitamin A, B ve E içerir. İshal tedavisinde yararlıdır.Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Havuç: Kadın ve bebeğinin göz sağlığı, cilt, saç ve tırnaklar için gereklidir. Kabızlık, gaz ve mide ekşimesine iyi gelir. Havuç pişirildiğinde daha faydalı olan birkaç sebzeden biridir.

Peynir: Sert peynirler daha yararlıdır. Protein, kalsiyum, magnezyum, çinko, vitamin D ve A için mükemmel bir kaynaktır. Yüksek ölçüde doymuş yağ içerdiğinden aşırıya kaçılmadan tüketilmelidir. Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Nohut/Mercimek: Son derece besleyici, sindirimi düzenleyici, şeker ve tansiyonu düşürücüdür. Düşük yağ yanında yüksek protein, lif, demir, kalsiyum, magnezyum, çinko içeren düşük Glisemik indeksli karbonhidratlar sağlar. B vitamini ve esansiyel yağ asitleri içerir.

Süt/Yoğurt: Kalsiyumun emilimi için şarttır. Protein, vitamin B12, magnezyum, fosfor, potasyum, A, B ve D vitaminleri içerir.Sindirimi yardımcı olur.

Kuru Meyveler: A, B3 ve C vitaminleri, kalsiyum, demir, fosfor ve potasyum içerir. Lifleri yüksektir. Özellikle kuru erik, kayısı ve armut önerilir. Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Yumurta: Doğada bulunan faydalı maddelerin konsantre halde bulunduğu muhteşem bir besindir. Protein, iyot, omega 3, çinko, D ve A vitamini, folat, demir, kalsiyum, selenyum, fosfor, potasyum içerir.

Keten tohumu / yağı: Omega 3 ve esansiyel yağ asitlerinden zengindir. Protein, lif, kalsiyum, vitamin B1, B3 ve B6, magnezyum, selenyum ve potasyum içerir. Kabızlığı giderir. Buzdolabında saklanmalıdır. Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Sarımsak: Antibakteriyeldir. Bağışıklığı, kan dolaşımını, halsizliği iyileştirir.

Zencefil: Sindirim sistemi ve mide bulantıları için iyidir. Metabolizma gücünü arttırır. Enerji takviyesi sağlar. Kalsiyum, B5 vitamini, magnezyum, çinko ve potasyum içerir.

Et: Demir sağlar. Protein, çinko ve B12 vitamininin en önemli kaynağıdır.Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

Armut: Sindirim sistemini yatıştırır. Kabızlığı giderir.

Susam :Kalsiyum, protein, E vitamini ve lif bakımından zengindir. Karaciğer, böbrek, dolaşım ve yorgunluk için iyidir.

Ay çekirdeği: Folat, demir, çinko, omega 3 ve diyet lifi, kalsiyum, magnezyum ve selenyum içerir.Bu yazı xsaglik.com sitesi için hazirlanmistir.

En baştaki badem kızlar
yarım çıkmış ama düzeltme yapamadım

@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
E Esra rimederdgn 11 Ekim
bulut29 12 Ekim
B Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
E Eldenkubra 12 Ekim
manzana_verde 12 Ekim
Cennetim13 12 Ekim
Y yarenhfhf 13 Ekim
yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
melekistiyorum 15 Ekim
sensiz__asla123 15 Ekim
F feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
F Finnuk 15 Ekim
N ndemir 16 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
Melissaihsn06 16 Ekim
B BenanAsiye 16 Ekim
Mangetsu 16 Ekim
Canlar durumlar ne güzel haberler var mı?

Hmm anladm cnm acaba dedim hamilelik varsa illa akinti olması lazm mi diye sordu ama değilmiş

Sağlık ocakları ölçüyor mu cnm yoksa devletemi gitmemiz lazm

Sağlık ocakları ölçüyor mu cnm yoksa devletemi gitmemiz lazm

Ölçüyor tabi tatlım önce randevu alıyosun ama ertesi güne hemen veriyorlar randevuyu hastaneler gibi beklemiyosun ben hep sağlık ocağında yaptırdım kan tahlilimi
Ölçtür mutlaka bak bakalım bi eksiğin varmı bazı eksiklikler bebek oluşumunu çok zorlaştırıyormuş örneğin d vitamini.... benim düşüktü birkaç ay devit-3 kullandım yükseldi çok şükür elhamdulillah
Aile hekimine de ki ben kan değerlerime baktırmak istiyorum ama bütün değerlere baksınlar onu belirt çünkü bazen yarımyamalak bakıyolar

Benimde umudum yok ya alistim artik baskalari icin cok siradan olan bisey benim icin mucize gibi.arkadasim cocuk yapmaya karar verdi ilk aydan hamile kaldi dün kontrolu vardi.ne kadar kolay baskalarina.
seninle cok ortak noktamız var.yanlız degılsın bak :) bende o biyerini yırtanlardanım cocuk olsu diye ama gec gelen bebekler coook guzel ollurmus :) insallah saglıkla gelırler bizi daha fazla bekletmezler.yaza kadar olmazsa tup bebek dusunuyoruz biz.

Sağlık ocaklarına randevu mu alıp gidiyoruz artk ben sağlık ocağından sıra alıp giriyodum doktrun yanına değişti mi acaba ? Tamam cnm söylerim ayrıntılı baksınlar bakalm olabilir yani ztn normalde Zayfm onlem alırım aklımda kalmasn

Hmm tamam teşekkür ederim inşaallah çift çizgileri görürüz hep beraber

Tabi randevusuz kabul etmiyolar çünkü herkesin sırası oluyo orda herkes saatini bekleyip ona göre içerden çağırıyolar ama telefonla hemen veriyolar randevuyu hastanelerdeki gibi uğraşmıyorsun
Bide diyelimki randevu alıp gittin kan verdin ertesi gün sonucu almaya gittiğinde randevu almana gerek yok
gidince sonucunu alıyosun

Doktor adetin 3.günü gel dedi yarın sabah gitcem klomen tedavisi nasıl bişey ? Birazda tedirginim :)

Annem ben hiç klomen kullanmadım bilemiyorum ama bilen arkadaşlar yardım eder korkma rahat ol kendini sıkma :) şifa olsun İnşaaAllah

Ben istanbuldayım burda böyle yapıyolar valla sen nerdesinki? En son ne zaman gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…