2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hmm tamam teşekkür ederim inşaallah çift çizgileri görürüz hep beraber

Insallah gelirler ozaman a kadar zahmet edip yaaa bu cocuklari ilerde bulustrmak lazim ne zorluklar cektirdiniz bzie diye tek bayrak altinda toplayalim

Canım benim ALLAH gönlünüze göre versin bunu gönülden diliyorum İnşaaAllah eşine hayırlı kapılar açsın amin

Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar inşallah canım

Allah yardımcınız olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah dua ile

S selifor cnm Rabbim hayirlisiyla gonlunuzdekini versin insallah bunu emin ol cok istiyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah gecer sinavi istedigi gibi dualarim seninle bebegim

Canlar alintiladm cevaplamayi unutmsm Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Allah ne dilekleriniz varsa kabul etsin

Cnm bn hala beklemedeyim bu gun goguslerimde bi tuhaf agri var ozellikle sagda arada kasigima sanci giriyo 3 gundr ama hala tik yok

Cnm bn hala beklemedeyim bu gun goguslerimde bi tuhaf agri var ozellikle sagda arada kasigima sanci giriyo 3 gundr ama hala tik yok
insaAllah sizi hamileler yerine yazarım canlar yeni bat 9 ay sonra olsun

Kizlar ya bu gun kocisim iki yane muhabbet kusu almis bana hediye bi geldi elinde kafes cok tatlilar ya ama olay su ki kv dediki salona koyariz soyle koyarz falan esim bu kuslar asik onlar hatunumun bizim odada kalcak bn haftaya sana papagan alcam bol bol konusursunz dye baya bozuldu yani bnm kvye birsey dememe gerek kalmadi

Ayy çok tatlılar dimi benim de var 1 tane. İyi olmuş senin hediyene niye karışıyor

Kac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.
Bak bunu bilmiyorum ateşle alakası var mı ? Dün baktım benim de vücut sıcaklığım 37 çıktı

Sizde mi berabersiniz canım sizin eve neden karışıyor Allahim ya

Amin Allah razı olsun canım İnşaaAllah hepimiz duyarız evet en önemli şey sabretmek zor gerçekten ama tevekkül etmeliyiz
Meryem suresini okudunmu hiç? 41 gün boyunca okuyalım vesile olur İnşaaAllah. ...
Yok canım okumadim. Bitkisel kur olaylarina bulassam mi diyorum ama biraz beklemek istiyorm.

kızlar ben bel agrısından kalça agrısından nefes alamaz oldum bacagımdan yürüyemez oldum benim gibi olan var mı ya normalmi bunlar sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…