Hmm tamam teşekkür ederim inşaallah çift çizgileri görürüz hep beraberKorkacak hiçbir şey yok canım. Klomen hap içiyorsun, 12.gün kontrole gidiyorsun, yumurta gelişmişse çatlatma iğnesi veriyor. İğneden 36 saat sonra da ilişki oluyor. İğne de karından vuruluyor. Küçücük bir iğne yani. Ama bu hapı bana boşuna vermiş doktor. Bir ay 8, diğer ay 10 yumurtam oluştu. Normalde 1-2 yumurta olması gerekiyor. Yani PKO değilmişim
Insallah gelirler ozaman a kadar zahmet edip yaaa bu cocuklari ilerde bulustrmak lazim ne zorluklar cektirdiniz bzie diye tek bayrak altinda toplayalimseninle cok ortak noktamız var.yanlız degılsın bak :) bende o biyerini yırtanlardanım cocuk olsu diyeama gec gelen bebekler coook guzel ollurmus :) insallah saglıkla gelırler bizi daha fazla bekletmezler.yaza kadar olmazsa tup bebek dusunuyoruz biz.
Tamam teşekkür ederimAnnem ben hiç klomen kullanmadım bilemiyorum ama bilen arkadaşlar yardım eder korkma rahat ol kendini sıkma :) şifa olsun İnşaaAllah
batlarımız aynı canım var mı bi belirtiBende varım bat 18 ekim
Veee adet oldum kizlar yani bat 11 kasimEger hamileyse
Daha gelmedi ama gelecek gibi
İnşallah canım inşallahBende gecikmemden 3-4 gün sonra bunları yaşamaya başladım evet bendede uyuşma oluyo böyle karıncalanma hissi İnşaaAllah bebektendir ya bilemiyorum
Canım inşallah eşin sınavı kazanır abdest al fetih suresi oku sınav bitene kadar inşallah Rabbim sınavı eşine zorlastirmaz kolaylaştırır ve esin kazanır gerçekten ev ev üstüne olmuyor benim kv ler kötüyüm diye 10 günlüğüne geldi kafayı yiyecem
Canım benim ALLAH gönlünüze göre versin bunu gönülden diliyorum İnşaaAllah eşine hayırlı kapılar açsın amin
Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar inşallah canım
Allah yardımcınız olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah dua ile
Cnm bn hala beklemedeyim bu gun goguslerimde bi tuhaf agri var ozellikle sagda arada kasigima sanci giriyo 3 gundr ama hala tik yok@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
Nisaberatim 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@Mangetsu 16 Ekim
Canlar durumlar ne güzel haberler var mı?
insaAllah sizi hamileler yerine yazarım canlar yeni bat 9 ay sonra olsunCnm bn hala beklemedeyim bu gun goguslerimde bi tuhaf agri var ozellikle sagda arada kasigima sanci giriyo 3 gundr ama hala tik yok
Ayy çok tatlılar dimi benim de var 1 tane. İyi olmuş senin hediyene niye karışıyorKizlar ya bu gun kocisim iki yane muhabbet kusu almis bana hediye bi geldi elinde kafes cok tatlilar ya ama olay su ki kv dediki salona koyariz soyle koyarz falan esim bu kuslar asik onlar hatunumun bizim odada kalcak bn haftaya sana papagan alcam bol bol konusursunz dye baya bozuldu yani bnm kvye birsey dememe gerek kalmadi
Bak bunu bilmiyorum ateşle alakası var mı ? Dün baktım benim de vücut sıcaklığım 37 çıktıKac gun var bat a? Benim atesim hep 36.6 civarindadir, hamileliklerimde ise 36.9 37.0 den asagi dusmezdi hic. Burda onemli olan normal vucut isini biliyor olman. Gebelikte normal vucut isisinin 0.5 derece kadar ustune cikar.
Sizde mi berabersiniz canım sizin eve neden karışıyor Allahim yaKizlar ya bu gun kocisim iki yane muhabbet kusu almis bana hediye bi geldi elinde kafes cok tatlilar ya ama olay su ki kv dediki salona koyariz soyle koyarz falan esim bu kuslar asik onlar hatunumun bizim odada kalcak bn haftaya sana papagan alcam bol bol konusursunz dye baya bozuldu yani bnm kvye birsey dememe gerek kalmadi
İnşallah canım darısı tüm bekleyenlere3 gun daha bekle canim insallah bu defa cizgi yaniltmaz seni de hamilesindir
Onların işi bu herşeye karışmakSizde mi berabersiniz canım sizin eve neden karışıyor Allahim ya
Benide eklermisin bat 15 ekim :)Cnm bn hala beklemedeyim bu gun goguslerimde bi tuhaf agri var ozellikle sagda arada kasigima sanci giriyo 3 gundr ama hala tik yok
Yok canım okumadim. Bitkisel kur olaylarina bulassam mi diyorum ama biraz beklemek istiyorm.Amin Allah razı olsun canım İnşaaAllah hepimiz duyarız evet en önemli şey sabretmek zor gerçekten ama tevekkül etmeliyiz
Meryem suresini okudunmu hiç? 41 gün boyunca okuyalım vesile olur İnşaaAllah. ...
İnşaAllah hayırlısıyla başımıza gelsede çekmeye razıyız
Ben bursadayim cnm yazın başlarında gitmiştim en sonBen istanbuldayım burda böyle yapıyolar valla sen nerdesinki? En son ne zaman gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?