2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

1.61 boyum 45 kiloyum cnm ben biraz almak istiyorum ama ne yaptıysam alamadım bende bıraktım artk bebişim olursa alırım belki :)

1.61 boyum 45 kiloyum cnm ben biraz almak istiyorum ama ne yaptıysam alamadım bende bıraktım artk bebişim olursa alırım belki :)

Olsun çok düşük değil benim ablam 43 kiloydu şimdi hamile 11-12 kilo almış ama hiç belli olmuyor aldığı:)

Az önce yine acayip bi ıslaklık hissettim baktım böyle krem gibi ama yapışkan akıntı gelmiş
Kasıklarıma yine ani sızılar giriyor
Bi sağdan bi soldan

Merhaba kizlar, benim bat 25/ 26 ekim. Gecen adetim 50 gun gecikmisti ve doktora gorundum hemen. Yumurtlama olmamis. Bu ay da kan verdim ve yumurtaliklarima baktirdim, olgunlasmadiklarini soyledi. Boyle olupta yinede hamile kalan varmi? Yani hic bir bilgim yok. Yaklasik 10 gundur ovulasyon testleriyle takip ediyordum ve sadece gecen hafta 1 kere cok koyuldu ve bugun de cok koyuydu. Bu ay vucudumu dinlemeyeyim dedim fakat 2 gundur cok uyuyorum ve bugun goguslerim cok agriyor. Hic onceden boyle olmamistim. Goguslerim normalde bi kac gun kala agramisti sadece 1 keresinde ozaman pozitif gordum sonra negatife donmustu. Su anda bat 9/10 test icin erken ve zaten gecinceye kadar yapmayacagim.

Yumurtaliklar olgunlasmayinca gecikmeye mi sebeb oluyor beni aydinlatabilirmisiniz?

Kuslara isim ariyorum fikri olan yazsin bna lutfen ya zilli ve capkin cokmu kotu

P
Ayy çok tatlılar dimi benim de var 1 tane. İyi olmuş senin hediyene niye karışıyor
o oyle kiyafet aldigim zamn aynisini aldigi gunleri biliyrm ne alirsam bnmle esit gidiyo yani ama onu ancak papagan baglar karismasn kuslarima nasil iyi geldi biliymusn cok guzeller ya Yuce mevlam oyle guzel yaratmiski isim bulamiyrm ya zilli ile capkin dedim esim guldu

Benim kv de böyle. Beyaz eşyalarımın aynısından aldırdı. O yetmedi akıllı telefon aldırdı

Benim ki dişi limon adı

Ay eskiden benimde vardı 6 sene önce onunda ismi limondu çok severdim onu öyle güzel eğitmiştimki acayip konuşuyodu çok yetenekleri vardı bigün annemler sahip olamadılar uçurdular limonumu gitti çok üzüldüm ağladım kimbilir nerde öldü

evet canım yumurta gelismeyince adet gecikir.bence inofolic kullan derim.yumurtalarin büyümesine yardimci.hicbir rahatsızlığı olmadığı halde kullanan birçok kişi var ve hamile kalan da cok.senin yumurtalarını gelişimi çok yavaşsa sabah akşam 2 ser tane kullan derim hatta.eczaneden alabiliyorsun.hicbir yan etkisi de yok.

Benim kv de böyle. Beyaz eşyalarımın aynısından aldırdı. O yetmedi akıllı telefon aldırdı
Bi gun disari ciktk esimle bzm pesimizden oda geldi kizina gitcek bi baktm ondada bndede kot tunik siyah pntolon esim guldu dalton kardes gibiydik ya deli oldum inat yapiyo resmn

Şu adete 2 gün kala kafamın karışması yok mu? Öldürecek beni. Yumurta akı gibi akıntım geliyo afedersiniz tuvalette resmen uzuyo falan. Umutlanıyorum. Bi yandan kasığımda ağrı ve karnımda gaz var. Diyorum yok kızım bu ay da olmadı Off bilemiyorum.

Sabah ilk idrarla 5 tl lik testten yaptım nova marka ve net bir negatif gördüm. Sanırım 2. İhtimal daha kuvvetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…