- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
1.61 boyum 45 kiloyum cnm ben biraz almak istiyorum ama ne yaptıysam alamadım bende bıraktım artk bebişim olursa alırım belki :)B bebegim-gel bende zayıfım 48 kiloyum ama halimden çok memnunum sevmiyorum kiloyu
Önemli olan sağlıklı olmak zaten
Ben seviyorum ama bazı insanların gözüne batıyor kıskanıyolarmı ne bilemiyorum artıksen kaç kilosun?
insaAllah sizi hamileler yerine yazarım canlar yeni bat 9 ay sonra olsun
1.61 boyum 45 kiloyum cnm ben biraz almak istiyorum ama ne yaptıysam alamadım bende bıraktım artk bebişim olursa alırım belki :)
Aa okadr kilo nasl belli olmaz hayretOlsun çok düşük değil benim ablam 43 kiloydu şimdi hamile 11-12 kilo almış ama hiç belli olmuyor aldığı:)
Günün geçmiş miydiAz önce yine acayip bi ıslaklık hissettim baktım böyle krem gibi ama yapışkan akıntı gelmiş
Kasıklarıma yine ani sızılar giriyor
Bi sağdan bi soldan
Beraberiz cnm kaynatam ve kaynanamSizde mi berabersiniz canım sizin eve neden karışıyor Allahim ya
o oyle kiyafet aldigim zamn aynisini aldigi gunleri biliyrm ne alirsam bnmle esit gidiyo yani ama onu ancak papagan baglar karismasn kuslarima nasil iyi geldi biliymusn cok guzeller ya Yuce mevlam oyle guzel yaratmiski isim bulamiyrm ya zilli ile capkin dedim esim gulduAyy çok tatlılar dimi benim de var 1 tane. İyi olmuş senin hediyene niye karışıyor
Benim ki dişi limon adıKuslara isim ariyorum fikri olan yazsin bna lutfen ya zilli ve capkin cokmu kotu
Kuslara isim ariyorum fikri olan yazsin bna lutfen ya zilli ve capkin cokmu kotu
Bnm disimde sari hatta birazdn fotosunu atarim nasil yuzum guluyo bi gorsen cok tatli biseyler ya insana hyzur veriyoBenim ki dişi limon adı
Benim kv de böyle. Beyaz eşyalarımın aynısından aldırdı. O yetmedi akıllı telefon aldırdıP
o oyle kiyafet aldigim zamn aynisini aldigi gunleri biliyrm ne alirsam bnmle esit gidiyo yani ama onu ancak papagan baglar karismasn kuslarima nasil iyi geldi biliymusn cok guzeller ya Yuce mevlam oyle guzel yaratmiski isim bulamiyrm ya zilli ile capkin dedim esim guldu
Evet disi ve erkek cnm himm oda guzelmis esim bak sen karr veririz dedi esimde mistik ve fistik diyo blmyrm kiAy bayılırım onlara bende eskiden bakardım:) bıdık ve çıtır nasıl?
Dişi ve erkek mi
Benim ki dişi limon adı
evet canım yumurta gelismeyince adet gecikir.bence inofolic kullan derim.yumurtalarin büyümesine yardimci.hicbir rahatsızlığı olmadığı halde kullanan birçok kişi var ve hamile kalan da cok.senin yumurtalarını gelişimi çok yavaşsa sabah akşam 2 ser tane kullan derim hatta.eczaneden alabiliyorsun.hicbir yan etkisi de yok.Merhaba kizlar, benim bat 25/ 26 ekim. Gecen adetim 50 gun gecikmisti ve doktora gorundum hemen. Yumurtlama olmamis. Bu ay da kan verdim ve yumurtaliklarima baktirdim, olgunlasmadiklarini soyledi. Boyle olupta yinede hamile kalan varmi? Yani hic bir bilgim yok. Yaklasik 10 gundur ovulasyon testleriyle takip ediyordum ve sadece gecen hafta 1 kere cok koyuldu ve bugun de cok koyuydu. Bu ay vucudumu dinlemeyeyim dedim fakat 2 gundur cok uyuyorum ve bugun goguslerim cok agriyor. Hic onceden boyle olmamistim. Goguslerim normalde bi kac gun kala agramisti sadece 1 keresinde ozaman pozitif gordum sonra negatife donmustu. Su anda bat 9/10 test icin erken ve zaten gecinceye kadar yapmayacagim.
Yumurtaliklar olgunlasmayinca gecikmeye mi sebeb oluyor beni aydinlatabilirmisiniz?
Bi gun disari ciktk esimle bzm pesimizden oda geldi kizina gitcek bi baktm ondada bndede kot tunik siyah pntolon esim guldu dalton kardes gibiydik ya deli oldum inat yapiyo resmnBenim kv de böyle. Beyaz eşyalarımın aynısından aldırdı. O yetmedi akıllı telefon aldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?