2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende 3 gun kala yaptim megatif.sali günü kendilerini bekliyorum ama fena derecede akintim var kuru bir gun geciremedim 15 gündür.karin ve kasik agrisida hatta nide bel cabası...

Yaaa uzuldm cnm

Bende 3 gun kala yaptim megatif.sali günü kendilerini bekliyorum ama fena derecede akintim var kuru bir gun geciremedim 15 gündür.karin ve kasik agrisida hatta nide bel cabası...
Canım benim de salı. Gelmesinler ya istemiyoruz di mi? İstenmedikleri yere niye gelirler hiç anlamıyorum. Ben de aynı durumdayım. Bütün hafta beyaz akıntı hiç kuru kalmadım bugün de yumurta akı gibi. Offf batlar aynı ya hamileliğimiz de bu ay başlasa da birlikte takip edip doğuruversek. :)

Cok sagol canim. Ben almanyada kaliyorum ama bakayim burda ismi neyse.

Kızlar kan geldi ama az az geliyor heralde adet takvime girdim yeni bat 13 kasım bu nasıl iştir yeminle aklım almıyo delirecem

Tam aklıma geldin biliyomusun. Ama özel mesaj nasıl göndericem bulamamıştım inşallah üstüne görüyorsundur kuzum

Bilmiyorum geçen ayda önce 3 gün leke geldi 4 gün önce adet oldum sökülmüştü ondada gidip hormonlarıma baktırdım sorun yoktu nedir bunun sebebi ağlayacam vala bu ayda 9 gün önce leke gelmeye başladı daha 7 gün var yavaş yavaş geliyo kırmızı mı neyse anlamıom ama durmuyor yavaş yavaş geliyor demekki adet bu bende doğum günümde hamile olurum hayalini kuruyordum bide çalışmamız sağlamdı bu ay hepsi boşa gitti

Umudunu kırmak istemem ama bende de aynı şeyler oldu sonra regl oldum

Bizim de güleceğimiz gün bellidir de keşke ne zaman olacağını bilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…