Öyleler onların verdiği huzuru veremeyen insanlar var. Konuşmayı öğret. Benimki aşkım demeye çalışıyor aşk diyoBnm disimde sari hatta birazdn fotosunu atarim nasil yuzum guluyo bi gorsen cok tatli biseyler ya insana hyzur veriyo
Oyyy kıyamamAy eskiden benimde vardı 6 sene önce onunda ismi limondu çok severdim onu öyle güzel eğitmiştimki acayip konuşuyodu çok yetenekleri vardı bigün annemler sahip olamadılar uçurdular limonumu gitti çok üzüldüm ağladım kimbilir nerde öldü
Bende 3 gun kala yaptim megatif.sali günü kendilerini bekliyorum ama fena derecede akintim var kuru bir gun geciremedim 15 gündür.karin ve kasik agrisida hatta nide bel cabası...Şu adete 2 gün kala kafamın karışması yok mu? Öldürecek beni. Yumurta akı gibi akıntım geliyo afedersiniz tuvalette resmen uzuyo falan. Umutlanıyorum. Bi yandan kasığımda ağrı ve karnımda gaz var. Diyorum yok kızım bu ay da olmadıOff bilemiyorum.
Sabah ilk idrarla 5 tl lik testten yaptım nova marka ve net bir negatif gördüm. Sanırım 2. İhtimal daha kuvvetli
Yaaa uzuldm cnmAy eskiden benimde vardı 6 sene önce onunda ismi limondu çok severdim onu öyle güzel eğitmiştimki acayip konuşuyodu çok yetenekleri vardı bigün annemler sahip olamadılar uçurdular limonumu gitti çok üzüldüm ağladım kimbilir nerde öldü
Canım benim de salı. Gelmesinler ya istemiyoruz di mi? İstenmedikleri yere niye gelirler hiç anlamıyorum. Ben de aynı durumdayım. Bütün hafta beyaz akıntı hiç kuru kalmadım bugün de yumurta akı gibi. Offf batlar aynı ya hamileliğimiz de bu ay başlasa da birlikte takip edip doğuruversek. :)Bende 3 gun kala yaptim megatif.sali günü kendilerini bekliyorum ama fena derecede akintim var kuru bir gun geciremedim 15 gündür.karin ve kasik agrisida hatta nide bel cabası...
Cok sagol canim. Ben almanyada kaliyorum ama bakayim burda ismi neyse.evet canım yumurta gelismeyince adet gecikir.bence inofolic kullan derim.yumurtalarin büyümesine yardimci.hicbir rahatsızlığı olmadığı halde kullanan birçok kişi var ve hamile kalan da cok.senin yumurtalarını gelişimi çok yavaşsa sabah akşam 2 ser tane kullan derim hatta.eczaneden alabiliyorsun.hicbir yan etkisi de yok.
Tam aklıma geldin biliyomusun. Ama özel mesaj nasıl göndericem bulamamıştımKızlar kan geldi ama az az geliyor heralde adet takvime girdim yeni bat 13 kasım bu nasıl iştir yeminle aklım almıyo delirecem
Tam aklıma geldin biliyomusun. Ama özel mesaj nasıl göndericem bulamamıştıminşallah üstüne görüyorsundur kuzum
Sağdaki benim kuzuma benziyo
Şifa gibiler nane ve limon gibi sanki:)) maşallah Rabbim ne güzel yaratmış
Umudunu kırmak istemem ama bende de aynı şeyler oldu sonra regl oldumCanım benim de salı. Gelmesinler ya istemiyoruz di mi? İstenmedikleri yere niye gelirler hiç anlamıyorum. Ben de aynı durumdayım. Bütün hafta beyaz akıntı hiç kuru kalmadım bugün de yumurta akı gibi. Offf batlar aynı ya hamileliğimiz de bu ay başlasa da birlikte takip edip doğuruversek. :)
Bizim de güleceğimiz gün bellidir de keşke ne zaman olacağını bilsekBilmiyorum geçen ayda önce 3 gün leke geldi 4 gün önce adet oldum sökülmüştü ondada gidip hormonlarıma baktırdım sorun yoktu nedir bunun sebebi ağlayacam vala bu ayda 9 gün önce leke gelmeye başladı daha 7 gün var yavaş yavaş geliyo kırmızı mı neyse anlamıom ama durmuyor yavaş yavaş geliyor demekki adet bu bende doğum günümde hamile olurum hayalini kuruyordum bide çalışmamız sağlamdı bu ay hepsi boşa gitti
Oyyy maaşallah
Umutlar kırılmaya alıştı zaten kuzum hayırlısı bakalım.Umudunu kırmak istemem ama bende de aynı şeyler oldu sonra regl oldum
Maşallah tatlışlara
Neden test yapmiyorsun?gecikme yaşamış miydin hiçEvet 8 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?