- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Öyleler onların verdiği huzuru veremeyen insanlar var. Konuşmayı öğret. Benimki aşkım demeye çalışıyor aşk diyo
Allah korusun canım sanmıyorum farklı bi durum olabileceğini, wc de idrarınla bi anda kayıp gitmişte olabilir, ağrıyı hissetmişsin en azından boşver takılma akıntıya bence. Ağrıdan sonra ovu ile teyit etseydin bari
Cok yirtik o ya dovuyo oburunu bnm yavrum gelene kadar bunlar olur artikSağdaki benim kuzuma benziyo
Aa okadr kilo nasl belli olmaz hayretbenm çevremdekiler kilolu bana hep çok zayıfsın diye duruyo uzuluym
Allah sabir versin canım hayirlisiyla ayri evin olur insaAllah seninde benimdeBeraberiz cnm kaynatam ve kaynanam
Hamd olsun canım senden naber nasil gidiyorCanisilarim nasilsinizzz
Bende daha gelen giden yok 6 gun oldu bugun. Testim hazir esim almis sabahi bekliyorum. Yapinca yazarim sizlere durumu :))@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
liveyourlife_35 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
Nisaberatim 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@Finnuk 15 Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@BenanAsiye 16 Ekim
@Mangetsu 16 Ekim
Canlar durumlar ne güzel haberler var mı?
Ben de güzel kızım diye seviyorum. Eşimde kızıyodu bana. Şimdi kardeş geliyo sana diyorum eşim de gülüyorCok yirtik o ya dovuyo oburunu bnm yavrum gelene kadar bunlar olur artik
Bizim de güleceğimiz gün bellidir de keşke ne zaman olacağını bilsek
insaAllah güzel haberler olur canım pozitif cikarBende daha gelen giden yok 6 gun oldu bugun. Testim hazir esim almis sabahi bekliyorum. Yapinca yazarim sizlere durumu :))
Amin canim insallah. hepimizin allah gonlune gore versininsaAllah güzel haberler olur canım pozitif cikar
İnşallah canım. Eşime daha test yaptırmakdık biz. Birkaç kere daha deneyelim diyoruz. İnşallah sonuçlarınız güzel gelirKeşke canım amin inşallah eşime söyledim oda üzülüyo benim yüzümdsnbeni özel hastaneye götürecek sperm testi yapacak oda onunla birlikte giderim inşallah hiç bi sorun çıkmaz eşimdede
İnşallah canım. Eşime daha test yaptırmakdık biz. Birkaç kere daha deneyelim diyoruz. İnşallah sonuçlarınız güzel gelir
Neden test yapmiyorsun?gecikme yaşamış miydin hiç
Zaten var bende Pko kuzum ama yenisi mi oluyor diye düşündüm henüz gtmedum doktoradoktora gittiginde doktor kist gordumu canim
Şu adete 2 gün kala kafamın karışması yok mu? Öldürecek beni. Yumurta akı gibi akıntım geliyo afedersiniz tuvalette resmen uzuyo falan. Umutlanıyorum. Bi yandan kasığımda ağrı ve karnımda gaz var. Diyorum yok kızım bu ay da olmadıOff bilemiyorum.
Sabah ilk idrarla 5 tl lik testten yaptım nova marka ve net bir negatif gördüm. Sanırım 2. İhtimal daha kuvvetli
Amin canım.. Allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıylaTasalanma canım bende öyleyim benim şuan 8 gün gecikmem var hatta ben dahada fenayım şuan kaç gündür ara ara kasıklarıma giren sızılar bıçak gibi sanki deli ediyo beni
Sabredicez yapacak bişey yok hayırlısı için dua edicez ALLAH hayırlara çıkarsın
canım burdakı arkadaşların coğu folık asıt kullanıyor ben neredeyse 1 yıldır kalamıorum ğebe ama 1 yıldırda kullanıyorum dr larda onerıo zaten kalmadan once başlanılması ğerektınıBayanlar hepinize güzel ve huzurlu akşamlar öncelikle. Benim bir sorum olacak ben kadın doğum doktorunda gerekli muayeneleri oldum ve kist, yumurtlama sorunu gibi bir sıkıntım yok sonuç itibariyle. Lakin doktorum folikasit demedi bana, ben çok stres yaptığım için sormayı da unuttum aklıma geldiğinde evime giriyordum. İsim vermeyeyim lakin belli folikasitler var standart çoğunluğun kullandığı. Şimdi günde bir tane içeceğim bir ilaç alsam mı? Endişelendim herkes kullanılmasından söz ediyor. Bunun için dr kontrolüne gitsem, olumlu tepki almayacağım. Buralarda bu tarz meseleler için sıra alanlar bile otomatik sorunlu hasta damgası yiyor. Bende pek huzurlu olamıyorum hastane ortamlarında biraz tatsız anılarım var o hastanede :) başka hastane yok zaten. Her neyse, aranızda kendisi folic asit alıp başlayan varsa bana fikir verirse çok memnun olurum konuya balıklama geldim kusuruma bakmayın, mutlu akşamlar sizlere! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?