2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Öyleler onların verdiği huzuru veremeyen insanlar var. Konuşmayı öğret. Benimki aşkım demeye çalışıyor aşk diyo

Benimde eskiden vardı adı limondu o da sarıydı ben ona neler öğretmiştim
Aynen böyle diyordu
Aşkım aşkım aşkııııııııııııım :)
Bu şekilde uzatarak söylüyordu 3 kere hemde:) canım bile diyordu daha ne sesler çıkarıyordu aaah ahh

Canım ağır bir grip geçirdim. Yumurtlamam 3 gün gecikmeli gerçekleşti. Ovülasyon ile teyit ettim ve akıntımda geldi içim rahatladı. Dr. bir sorun olmadığını, hastalığın, hava değişiminin çok etkili olduğunu yumurtlamada değişiklik olabileceğini önemli olan adette 35 günü geçen gecikmelerin olmamasıymış. Söylediklerini ilettim, çok doğru olduğunu söyledi. Ben tekrar teşekkür etmek istedim :)

Aa okadr kilo nasl belli olmaz hayret benm çevremdekiler kilolu bana hep çok zayıfsın diye duruyo uzuluym

Ne üzülüyosun kız hiç takma onlar kıskanıyolar heralde:)
Sende öyle diyenlere deki
Sizin gibi olmaktan iyidir:)
ay ben iyiki böyleyim valla napıcam kiloyu iyi bişey sanki
zayıfken hamile olmak da avantaj düşünsene kilo alsan bile göstermiyosun normal görünüyosun :) bizede nasip olur İnşaaAllah hayırlısı

Bende daha gelen giden yok 6 gun oldu bugun. Testim hazir esim almis sabahi bekliyorum. Yapinca yazarim sizlere durumu :))

Oyyy anneeemmmm yerim bunları ben ay ne şekerler ya maşallah
böyle 2 tane kuş yanyana olunca pek konuşmazmış diyorlar bilmiyorum ben hep tek kuş aldığımdan o şekilde konuşuyodu bülbül gibi hemde:)
Yavruyken aldınız dimi? Yoksa konuşmaz yavruyken eğitmek lazım
Benimkide sapsarıydı yavruyken almıştım konuşsun diye tam 2 ay sonra konuşmaya başlamıştı

Bizim de güleceğimiz gün bellidir de keşke ne zaman olacağını bilsek

Keşke canım amin inşallah eşime söyledim oda üzülüyo benim yüzümdsnbeni özel hastaneye götürecek sperm testi yapacak oda onunla birlikte giderim inşallah hiç bi sorun çıkmaz eşimdede

Keşke canım amin inşallah eşime söyledim oda üzülüyo benim yüzümdsnbeni özel hastaneye götürecek sperm testi yapacak oda onunla birlikte giderim inşallah hiç bi sorun çıkmaz eşimdede
İnşallah canım. Eşime daha test yaptırmakdık biz. Birkaç kere daha deneyelim diyoruz. İnşallah sonuçlarınız güzel gelir

Bayanlar hepinize güzel ve huzurlu akşamlar öncelikle. Benim bir sorum olacak ben kadın doğum doktorunda gerekli muayeneleri oldum ve kist, yumurtlama sorunu gibi bir sıkıntım yok sonuç itibariyle. Lakin doktorum folikasit demedi bana, ben çok stres yaptığım için sormayı da unuttum aklıma geldiğinde evime giriyordum. İsim vermeyeyim lakin belli folikasitler var standart çoğunluğun kullandığı. Şimdi günde bir tane içeceğim bir ilaç alsam mı? Endişelendim herkes kullanılmasından söz ediyor. Bunun için dr kontrolüne gitsem, olumlu tepki almayacağım. Buralarda bu tarz meseleler için sıra alanlar bile otomatik sorunlu hasta damgası yiyor. Bende pek huzurlu olamıyorum hastane ortamlarında biraz tatsız anılarım var o hastanede :) başka hastane yok zaten. Her neyse, aranızda kendisi folic asit alıp başlayan varsa bana fikir verirse çok memnun olurum konuya balıklama geldim kusuruma bakmayın, mutlu akşamlar sizlere! :)

Tasalanma canım bende öyleyim benim şuan 8 gün gecikmem var hatta ben dahada fenayım şuan kaç gündür ara ara kasıklarıma giren sızılar bıçak gibi sanki deli ediyo beni
Sabredicez yapacak bişey yok hayırlısı için dua edicez ALLAH hayırlara çıkarsın

Amin canım.. Allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla

canım burdakı arkadaşların coğu folık asıt kullanıyor ben neredeyse 1 yıldır kalamıorum ğebe ama 1 yıldırda kullanıyorum dr larda onerıo zaten kalmadan once başlanılması ğerektını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…