2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım burdakı arkadaşların coğu folık asıt kullanıyor ben neredeyse 1 yıldır kalamıorum ğebe ama 1 yıldırda kullanıyorum dr larda onerıo zaten kalmadan once başlanılması ğerektını

İyi akşamlar ve ilgin için öncelikle teşekkürler canım,

Kullanılması gerekiyor bende öyle biliyorum. Genelde gebe kalmaya karar vermiş kontrole gelmiş bayanlara doktor folicasit yazıyor. Ancak bana bir şey demedi. Yani ben kullanmaya başlarsam, doktor bilgisi olmadan kullanıyor olacağım. Bunu yapan var mı kendisi başlayan, onu merak ettim aslında :) bir zararı yokmuş, aksine yararı oluyormuş. Yan etkide olmadığı prospektüsünde yazıyor. Belli hastalıklarda yan etki olabiliyor onlar da bende yok ki zaten çok ağır ölümcül hastanlıklardan bahsediyor. Ayyy, anlatabildim inşallah amma çok uzattım ya hu!

Hayırlı akşamlar bacım
Tabiki folik asit kullanmak gerekiyor ben 5-6 aydır kullanıyorum doktorlar da tavsiye ediyor zaten bi zararı yok olsaydı eczanede reçetesiz satmazlardı

uzat uzat onemlı deıl cnm rıca ederım....
var tabı olmaz olurmu mesela senın gıbı burda soran arkadaşlarda oluyor bızlerden duyup aa bılmıodum deyıp başlıyorlar kı folıc asıtı bırnevı vıtamın takvıyesı zaten kafana göre bıle marka deışebılıosun ben dr a sormadan deışıyorum kı gıttıgımde değıştım dedımde aa bu markadaha ıyı nerden duydunuz dıye dr kendı bana soruyor :) senın dr onermeyı unutmuştur dıye duşunuyorum.

Hayırlı akşamlar bacım
Tabiki folik asit kullanmak gerekiyor ben 5-6 aydır kullanıyorum doktorlar da tavsiye ediyor zaten bi zararı yok olsaydı eczanede reçetesiz satmazlardı

Hayırlı akşamlar canım benim...

Çok teşekkürler ilgin ve bilgin için. Teşekkür ederim destek için :)

Ay çok teşekkür ederim yaa!

Bende yarın gidip alacağım, buradan yazmak sorun olabilir isim hakkı sebebiyle. Bana doktorunda çok iyi dediği folic'in ismini özelden yazma şansın var mı, ücreti nasıl bu arada?

yok canım sanmıorum ne ılaç ısmlerı yazıoruz bız aklın durur:) ben ılk 1 sene folbıol kullandım ama sonra Imom dıye bı folıkasıte ğeçtım şımdı onun ıçınden sadece folıkasıt yok dığer vıtamınlerde var araştır netten

Tamamdır, araştırıyorum teşekkür ederim tatlım Rabbim kimseyi boş bırakmasın...

Kaybettim canim evet ama inancim sonsuz inaniyorum bigun mutlaka olacak. Korunmayi biraktigimiz ilk ay bu ay. Umutluyum olacak Allahin izniyle. Hissediyorum sonuna geldim artik son adimlarim bebegime kavusmamda.

Bu arada ben hiç göğüs acıması nedir bilmem bugüne kadar hiç olmadı bende adet dönemlerimde falan hiç.... benim ablam hamile şuan ve ondada olmadı friendlyfriendly
Canim her hamilelik kendine has ki ayni kiside bile bi hamileligi ile digeri cok farkli olabiliyo. Guzel haberi ver insallah bize Mavi Boncugumm

Keskeeee canimmm sali gununu iole cekiyorum gerci test negatif ama umut iste.

Ayrica psikolojik mi diyede dusunuyorum agrilar ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…