canım burdakı arkadaşların coğu folık asıt kullanıyor ben neredeyse 1 yıldır kalamıorum ğebe ama 1 yıldırda kullanıyorum dr larda onerıo zaten kalmadan once başlanılması ğerektını
Bayanlar hepinize güzel ve huzurlu akşamlar öncelikle. Benim bir sorum olacak ben kadın doğum doktorunda gerekli muayeneleri oldum ve kist, yumurtlama sorunu gibi bir sıkıntım yok sonuç itibariyle. Lakin doktorum folikasit demedi bana, ben çok stres yaptığım için sormayı da unuttum aklıma geldiğinde evime giriyordum. İsim vermeyeyim lakin belli folikasitler var standart çoğunluğun kullandığı. Şimdi günde bir tane içeceğim bir ilaç alsam mı? Endişelendim herkes kullanılmasından söz ediyor. Bunun için dr kontrolüne gitsem, olumlu tepki almayacağım. Buralarda bu tarz meseleler için sıra alanlar bile otomatik sorunlu hasta damgası yiyor. Bende pek huzurlu olamıyorum hastane ortamlarında biraz tatsız anılarım var o hastanede :) başka hastane yok zaten. Her neyse, aranızda kendisi folic asit alıp başlayan varsa bana fikir verirse çok memnun olurum konuya balıklama geldim kusuruma bakmayın, mutlu akşamlar sizlere! :)
uzat uzat onemlı deıl cnm rıca ederım....İyi akşamlar ve ilgin için öncelikle teşekkürler canım,
Kullanılması gerekiyor bende öyle biliyorum. Genelde gebe kalmaya karar vermiş kontrole gelmiş bayanlara doktor folicasit yazıyor. Ancak bana bir şey demedi. Yani ben kullanmaya başlarsam, doktor bilgisi olmadan kullanıyor olacağım. Bunu yapan var mı kendisi başlayan, onu merak ettim aslında :) bir zararı yokmuş, aksine yararı oluyormuş. Yan etkide olmadığı prospektüsünde yazıyor. Belli hastalıklarda yan etki olabiliyor onlar da bende yok ki zaten çok ağır ölümcül hastanlıklardan bahsediyor. Ayyy, anlatabildim inşallah amma çok uzattım ya hu!
Hayırlı akşamlar bacım
Tabiki folik asit kullanmak gerekiyor ben 5-6 aydır kullanıyorum doktorlar da tavsiye ediyor zaten bi zararı yok olsaydı eczanede reçetesiz satmazlardı
uzat uzat onemlı deıl cnm rıca ederım....
var tabı olmaz olurmu mesela senın gıbı burda soran arkadaşlarda oluyor bızlerden duyup aa bılmıodum deyıp başlıyorlar kı folıc asıtı bırnevı vıtamın takvıyesı zaten kafana göre bıle marka deışebılıosun ben dr a sormadan deışıyorum kı gıttıgımde değıştım dedımde aa bu markadaha ıyı nerden duydunuz dıye dr kendı bana soruyor :) senın dr onermeyı unutmuştur dıye duşunuyorum.
Hayırlı akşamlar canım benim...
Çok teşekkürler ilgin ve bilgin için. Teşekkür ederim destek için :)
yok canım sanmıorum ne ılaç ısmlerı yazıoruz bız aklın durur:) ben ılk 1 sene folbıol kullandım ama sonra Imom dıye bı folıkasıte ğeçtım şımdı onun ıçınden sadece folıkasıt yok dığer vıtamınlerde var araştır nettenAy çok teşekkür ederim yaa!
Bende yarın gidip alacağım, buradan yazmak sorun olabilir isim hakkı sebebiyle. Bana doktorunda çok iyi dediği folic'in ismini özelden yazma şansın var mı, ücreti nasıl bu arada?
yok canım sanmıorum ne ılaç ısmlerı yazıoruz bız aklın durur:) ben ılk 1 sene folbıol kullandım ama sonra Imom dıye bı folıkasıte ğeçtım şımdı onun ıçınden sadece folıkasıt yok dığer vıtamınlerde var araştır netten
Kaybettim canim evet ama inancim sonsuz inaniyorum bigun mutlaka olacak. Korunmayi biraktigimiz ilk ay bu ay. Umutluyum olacak Allahin izniyle. Hissediyorum sonuna geldim artik son adimlarim bebegime kavusmamda.Yaşadıklarını anlatarak kesinlikle iyi bişey yapıyosun burda herkesi bilinçlendirmiş oluyorsun sen bizden daha tecrübelisin neticede bu yüzden teşekkür ederim canım sen 4 bebeğini de kaybettin sanırım:-( Rabbim ferahlatsın yüreğini inşallah hayırlısına kavuştursun....
sağlam inanç olduktan sonra elbet bigün Yüce Rabbimiz verecektir hepimize....ben buna inanıyorum
Rica ederim canım sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum:)
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Canim her hamilelik kendine has ki ayni kiside bile bi hamileligi ile digeri cok farkli olabiliyo. Guzel haberi ver insallah bizeBu arada ben hiç göğüs acıması nedir bilmem bugüne kadar hiç olmadı bende adet dönemlerimde falan hiç.... benim ablam hamile şuan ve ondada olmadıfriendlyfriendly
Canim adet olmadigimiz surece umut var eger normalde ısın 37den düsükse super buBak bunu bilmiyorum ateşle alakası var mı ? Dün baktım benim de vücut sıcaklığım 37 çıktı
Canım tebrik ederim tekrarlamana gerek yok kan verkızlar erken gebelik testi yaptım adetime 5 gün var ikinci silik çizgi var.tekrar tekrar bakıyorum ınanamıyorum çünkü bidaha nezaman tekrarlasam
Canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım tebrik ederim
İsteğim, kucaklarının dolmasıdır hayırlısıyla. Rabbim aratmasın, izlemeye alayım seni hemen :)
Canım bende de misafir gezme falan derken giremedim gündüzleri ancak sayfaları okuyorum.Yok kiz bn yeni girdim netim az
Keskeeee canimmm sali gununu iole cekiyorum gerci test negatif ama umut iste.Canım benim de salı. Gelmesinler ya istemiyoruz di mi? İstenmedikleri yere niye gelirler hiç anlamıyorum. Ben de aynı durumdayım. Bütün hafta beyaz akıntı hiç kuru kalmadım bugün de yumurta akı gibi. Offf batlar aynı ya hamileliğimiz de bu ay başlasa da birlikte takip edip doğuruversek. :)
Ayrica psikolojik mi diyede dusunuyorum agrilar ne dersinCanım benim de salı. Gelmesinler ya istemiyoruz di mi? İstenmedikleri yere niye gelirler hiç anlamıyorum. Ben de aynı durumdayım. Bütün hafta beyaz akıntı hiç kuru kalmadım bugün de yumurta akı gibi. Offf batlar aynı ya hamileliğimiz de bu ay başlasa da birlikte takip edip doğuruversek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?