- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallahGünaydin hayırlı günler canlar eşimi gönderdim onla gitmek isterdim ama gelme aklım kalır üsürsun dedi ustelemedim ayy insaAllah iyi gecer ya en son kendim universite sinavina girerken bu kadar heyecanlanmistim insaAllah hayatimiz güzel bir düzene giricek önce kendi yuvamiz sonra bebisimiz ask meyvemiz gelicek Allahım büyüksun hikmetinden merhametinden sual olunmaz ben dahil sana el acmis yalvaran dua eden kullarinin duasini geri cevirme kabul eyle hakkimizda hayırlı olani nasip gonlumuze de razı et doğruyu yanlısı şüphesiz yalniz sen bilirsin Allahım dogrudan ayırma dualarımızı kabul eyle.Amin.
Adete yakın vücut ısısı yükselir mi düşer mi ? Bilgisi olan var mı ?
Adete yakın vücut ısısı yükselir mi düşer mi ? Bilgisi olan var mı ?
E canım sen bu testin kapağını kapatmamışsın olmaz ki böyle. Heba etmişsin testini. İdrara batırdıktan ya da idrar akışına tuttuktan sonra kapağını kapatacaksın. Kaç saniye tutacağın da kutu üzerinde yazar. Ayrıca sabit bryere yatay koyacaksınKızlar neden böyle oldu anlamadım ama bi bakın hamile miyim sizce
Iyi aksamlar canim bende ayni sekilde folik asit vermedi doktor bende sormadim ama kendim basladim ben folio kullaniyorum iyot folik ve b12 takviyeli cunku bende b12 eksikligide var 120 tablet var icinde gunde 1 adet iciyorum.zaten doktor soylesede yazmiyo ucretli eczanelerden temin edebilirsin.Bayanlar hepinize güzel ve huzurlu akşamlar öncelikle. Benim bir sorum olacak ben kadın doğum doktorunda gerekli muayeneleri oldum ve kist, yumurtlama sorunu gibi bir sıkıntım yok sonuç itibariyle. Lakin doktorum folikasit demedi bana, ben çok stres yaptığım için sormayı da unuttum aklıma geldiğinde evime giriyordum. İsim vermeyeyim lakin belli folikasitler var standart çoğunluğun kullandığı. Şimdi günde bir tane içeceğim bir ilaç alsam mı? Endişelendim herkes kullanılmasından söz ediyor. Bunun için dr kontrolüne gitsem, olumlu tepki almayacağım. Buralarda bu tarz meseleler için sıra alanlar bile otomatik sorunlu hasta damgası yiyor. Bende pek huzurlu olamıyorum hastane ortamlarında biraz tatsız anılarım var o hastanede :) başka hastane yok zaten. Her neyse, aranızda kendisi folic asit alıp başlayan varsa bana fikir verirse çok memnun olurum konuya balıklama geldim kusuruma bakmayın, mutlu akşamlar sizlere! :)
Canım ölçülen Beta HCG. Kanda ölçülür hastaneler ölçer. Gebelikte yükselen hormondur.Dünkü sonuçunuz 0.1çıkmış ya, onu neyle ölçuyorsunuz.0,1cıkan şey nedir
Birde tatlandirici gibi kucuk sekliIyi aksamlar canim bende ayni sekilde folik asit vermedi doktor bende sormadim ama kendim basladim ben folio kullaniyorum iyot folik ve b12 takviyeli cunku bende b12 eksikligide var 120 tablet var icinde gunde 1 adet iciyorum.zaten doktor soylesede yazmiyo ucretli eczanelerden temin edebilirsin.
Can'ım çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm bekleyen lerin başına bu ay diş problemlerim nedeniyle korunacağız bidaha ay inşlhCanım çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah hayırlısıyla tez zamanda. Sonuçları eşime aldırdım. İlk o öğrendi
Çok normal canım çünkü hamilesinKizlar bugun kan testi yaptirdim 3 gun gecti 15.31 cikti hcg hormonum normalmi
Iyi aksamlar canim bende ayni sekilde folik asit vermedi doktor bende sormadim ama kendim basladim ben folio kullaniyorum iyot folik ve b12 takviyeli cunku bende b12 eksikligide var 120 tablet var icinde gunde 1 adet iciyorum.zaten doktor soylesede yazmiyo ucretli eczanelerden temin edebilirsin.
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla düşer canımAdete yakın vücut ısısı yükselir mi düşer mi ? Bilgisi olan var mı ?
Bayanlar hepinize güzel ve huzurlu akşamlar öncelikle. Benim bir sorum olacak ben kadın doğum doktorunda gerekli muayeneleri oldum ve kist, yumurtlama sorunu gibi bir sıkıntım yok sonuç itibariyle. Lakin doktorum folikasit demedi bana, ben çok stres yaptığım için sormayı da unuttum aklıma geldiğinde evime giriyordum. İsim vermeyeyim lakin belli folikasitler var standart çoğunluğun kullandığı. Şimdi günde bir tane içeceğim bir ilaç alsam mı? Endişelendim herkes kullanılmasından söz ediyor. Bunun için dr kontrolüne gitsem, olumlu tepki almayacağım. Buralarda bu tarz meseleler için sıra alanlar bile otomatik sorunlu hasta damgası yiyor. Bende pek huzurlu olamıyorum hastane ortamlarında biraz tatsız anılarım var o hastanede :) başka hastane yok zaten. Her neyse, aranızda kendisi folic asit alıp başlayan varsa bana fikir verirse çok memnun olurum konuya balıklama geldim kusuruma bakmayın, mutlu akşamlar sizlere! :)
İyi akşamlar ve ilgin için öncelikle teşekkürler canım,
Kullanılması gerekiyor bende öyle biliyorum. Genelde gebe kalmaya karar vermiş kontrole gelmiş bayanlara doktor folicasit yazıyor. Ancak bana bir şey demedi. Yani ben kullanmaya başlarsam, doktor bilgisi olmadan kullanıyor olacağım. Bunu yapan var mı kendisi başlayan, onu merak ettim aslında :) bir zararı yokmuş, aksine yararı oluyormuş. Yan etkide olmadığı prospektüsünde yazıyor. Belli hastalıklarda yan etki olabiliyor onlar da bende yok ki zaten çok ağır ölümcül hastanlıklardan bahsediyor. Ayyy, anlatabildim inşallah amma çok uzattım ya hu!
Ay insallah ya ne guzel olur ohhhhAllah sabir versin canım hayirlisiyla ayri evin olur insaAllah seninde benimde
Hamd olsun canım senden naber nasil gidiyor
Canım benimde bazen oluyor ama uzun sürmüyor. Yorulunca oluyor zaten. Doktora sorsan bikızlar ben bel agrısından kalça agrısından nefes alamaz oldum bacagımdan yürüyemez oldum benim gibi olan var mı ya normalmi bunlar sizce
Blmiyrm esim almis internette baktm da cift konusmaz dyolar tek daha cabuk alisiyo diyolarOyyy anneeemmmm yerim bunları ben ay ne şekerler ya maşallah
böyle 2 tane kuş yanyana olunca pek konuşmazmış diyorlar bilmiyorum ben hep tek kuş aldığımdan o şekilde konuşuyodu bülbül gibi hemde:)
Yavruyken aldınız dimi? Yoksa konuşmaz yavruyken eğitmek lazım
Benimkide sapsarıydı yavruyken almıştım konuşsun diye tam 2 ay sonra konuşmaya başlamıştı
gecikmede yükselme olabiliyor sıkıntı yapması sebebiyle. Ama adet zamanı kanama ve kan kaybı ısı düşmesine neden olabiliyor yoğun geçiyorsa. Diye biliyorum:)
Benim bildiğim adete doğru yükselir
Adet günlerinde de düşer
Bende öyle oluyor yani başkalarını bilmiyorum
Bide hamilelikte yüksek oluyomuş
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla düşer canım
Ayy maaşallah ne tatlılar. Bende de var bir erkek. Adı boncuk
Canım folic trio ya da folio kullanabilirsin. Kullanmanda zarar olmaz.İyi akşamlar ve ilgin için öncelikle teşekkürler canım,
Kullanılması gerekiyor bende öyle biliyorum. Genelde gebe kalmaya karar vermiş kontrole gelmiş bayanlara doktor folicasit yazıyor. Ancak bana bir şey demedi. Yani ben kullanmaya başlarsam, doktor bilgisi olmadan kullanıyor olacağım. Bunu yapan var mı kendisi başlayan, onu merak ettim aslında :) bir zararı yokmuş, aksine yararı oluyormuş. Yan etkide olmadığı prospektüsünde yazıyor. Belli hastalıklarda yan etki olabiliyor onlar da bende yok ki zaten çok ağır ölümcül hastanlıklardan bahsediyor. Ayyy, anlatabildim inşallah amma çok uzattım ya hu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?