2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Nasıl geçmiş sınav?

Kızlar neden böyle oldu anlamadım ama bi bakın hamile miyim sizce
E canım sen bu testin kapağını kapatmamışsın olmaz ki böyle. Heba etmişsin testini. İdrara batırdıktan ya da idrar akışına tuttuktan sonra kapağını kapatacaksın. Kaç saniye tutacağın da kutu üzerinde yazar. Ayrıca sabit bryere yatay koyacaksın

Iyi aksamlar canim bende ayni sekilde folik asit vermedi doktor bende sormadim ama kendim basladim ben folio kullaniyorum iyot folik ve b12 takviyeli cunku bende b12 eksikligide var 120 tablet var icinde gunde 1 adet iciyorum.zaten doktor soylesede yazmiyo ucretli eczanelerden temin edebilirsin.

Birde tatlandirici gibi kucuk sekli

Çok teşekkürler ilgin için!

Fikirler netleşti kafamda, ben yarın gidip alacağım. Çok teşekkür ederim:)

Bana da doktor vermedi kendim aldım kullandım hala da kullanıyorum bayaa bi ay oldu:)

Blmiyrm esim almis internette baktm da cift konusmaz dyolar tek daha cabuk alisiyo diyolar

gecikmede yükselme olabiliyor sıkıntı yapması sebebiyle. Ama adet zamanı kanama ve kan kaybı ısı düşmesine neden olabiliyor yoğun geçiyorsa. Diye biliyorum:)

Benim bildiğim adete doğru yükselir
Adet günlerinde de düşer
Bende öyle oluyor yani başkalarını bilmiyorum
Bide hamilelikte yüksek oluyomuş

Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla düşer canım

Cevaplar icin sağolun hanımlar.
Adete 1 hafta var da, yanıyo vücudum. Aklıma takıldı bi sorayım dedim:)

Canım folic trio ya da folio kullanabilirsin. Kullanmanda zarar olmaz.

İyi geceler iki saat önce ovulasyon testi yaptım dün sıkıntı bugün çok. Net iki çizgi sol tarafın agriyo akşama kadar uydum neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…