2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ayy maaşallah ne tatlılar. Bende de var bir erkek. Adı boncuk
Hatta şu an yanımda bıcırdıyor tvnin sesine
Çocuk gelene dek evimizin neşesi o bizim
Bn simdiden hep baslarndaym en azindan surekli bebek dusune dusune kafayi yememi biraz engeller Allah'im oyle guzel yaratmiski ne diyeyim insani rahatlatyr ya bkarsn onun kanadinin tozuyla gelir bebisimde

Can'ım çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm bekleyen lerin başına bu ay diş problemlerim nedeniyle korunacağız bidaha ay inşlh
Amin her zaman dualarımdasınız. Hayırlısıyla Allahım dualarımızı kabul edecek inşallah. Hepimiz çaba gösteriyor dua ediyoruz. Mükafatını göreceğiz inşallah

Az önce yine acayip bi ıslaklık hissettim baktım böyle krem gibi ama yapışkan akıntı gelmiş
Kasıklarıma yine ani sızılar giriyor
Bi sağdan bi soldan
çok haklısin cnm bidaha öyle dicem amiin inş bizimde olur ben inanıyorum ya dualrmz kabl olcak Allah izniyle

Kizlar benim sabahtir gogus uclarim yaniyor sanki. Boyle bi kac gundur icten ice yaniyordum ben hasta degilim usutmedim. Kendime dikkat de ettim ama bugun o his goguslerimde var. Icten yanma hissi ve bata 10 gun var. Boyle olup da hamile oldugunu ogrenen varmi?

Canım hamile olarak ben hiçbirşey hissetmedim öğrenen kadar göğüslerimde. 6. haftayı geçiyoruz daha yeni göğüs uçlarımda değişme var. Öğrendikten sonra şiştiler tabi.
Adet belirtileri de aynı olduğu için ümit verecek birşey diyemem tatlım çünkü herkeste başka belirtiler oluyor..
Batını bekle zaten varsa bile daha rahme düşmemiştir bile..

Dün saat 15 de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silikdi bu akşam saat 9da yaptım ikisi de tam belirgindir akşama kadar uykudan gozumu acamadim sol kaşığın agriyo 6 agusta 16 haftalik bebeğimi kaybettim bu ay korunmyoz ağrı uyku neden acaba adetim 5 ekim 30 günde hastalaniyorum

Ayy başın sağolsun ya:-( Allah hayırlısını nasip etsin ne oldu peki 4 aylıkken ay ne zor ofof

E canım yumurtlamışsın herhalde sen Uyuma çalış
Daha önceki günlerde kullandın mı ovülasyon testi?

Dogru dusmemis olabilir ama ben daha simdiye kadar hayatimda hic adet belirtisi olarak 10 gun onceden boyle olmamistim. O yuzden sormak istedim.

Evet kullandım hesaba göre 16 teste Gore bu gunmu bir haftadır kullanıyor testi duune kadar yoktu dün silik bu gün net

İki oğlum var bu kizmisti eşim eve girmiyo duyunca morali çok bozuk çok istiyor rabim kimseye vermesin bu acıyı
Amin canım. Öncesinde çalıştıysanız tutma ihtimali var.
Çok şükür evlatların varmış..
Bu kadar çok üzülmeyin şükredin kuzum..
Bak ne kadar çok 1 tane için bekleyen insan var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…