- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bn simdiden hep baslarndaym en azindan surekli bebek dusune dusune kafayi yememi biraz engeller Allah'im oyle guzel yaratmiski ne diyeyim insani rahatlatyr ya bkarsn onun kanadinin tozuyla gelir bebisimdeAyy maaşallah ne tatlılar. Bende de var bir erkek. Adı boncuk
Hatta şu an yanımda bıcırdıyor tvnin sesine
Çocuk gelene dek evimizin neşesi o bizim
Amin her zaman dualarımdasınız. Hayırlısıyla Allahım dualarımızı kabul edecek inşallah. Hepimiz çaba gösteriyor dua ediyoruz. Mükafatını göreceğiz inşallahCan'ım çok sevindim hayırlı olsun darısı tüm bekleyen lerin başına bu ay diş problemlerim nedeniyle korunacağız bidaha ay inşlh
Canım çok devrik yazmışsın ne dediğini anlayamadım açıkçası. Dün var bugün yok mu tam tersimi neren ağrıyor?İyi geceler iki saat önce ovulasyon testi yaptım dün sıkıntı bugün çok. Net iki çizgi sol tarafın agriyo akşama kadar uydum neden acaba
Az önce yine acayip bi ıslaklık hissettim baktım böyle krem gibi ama yapışkan akıntı gelmiş
Kasıklarıma yine ani sızılar giriyor
Bi sağdan bi soldan
Ne üzülüyosun kız hiç takma onlar kıskanıyolar heralde:)
Sende öyle diyenlere deki
Sizin gibi olmaktan iyidir:)
ay ben iyiki böyleyim valla napıcam kiloyu iyi bişey sanki
zayıfken hamile olmak da avantaj düşünsene kilo alsan bile göstermiyosun normal görünüyosun :) bizede nasip olur İnşaaAllah hayırlısı
Eczaciya da bir danis ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana hayirli geceler canim.Çok teşekkürler ilgin için!
Fikirler netleşti kafamda, ben yarın gidip alacağım. Çok teşekkür ederim:)
İnşallah canım benim.Bn simdiden hep baslarndaym en azindan surekli bebek dusune dusune kafayi yememi biraz engeller Allah'im oyle guzel yaratmiski ne diyeyim insani rahatlatyr ya bkarsn onun kanadinin tozuyla gelir bebisimde
Canım hamile olarak ben hiçbirşey hissetmedim öğrenen kadar göğüslerimde. 6. haftayı geçiyoruz daha yeni göğüs uçlarımda değişme var. Öğrendikten sonra şiştiler tabi.Kizlar benim sabahtir gogus uclarim yaniyor sanki. Boyle bi kac gundur icten ice yaniyordum ben hasta degilim usutmedim. Kendime dikkat de ettim ama bugun o his goguslerimde var. Icten yanma hissi ve bata 10 gun var. Boyle olup da hamile oldugunu ogrenen varmi?
İyi geceler iki saat önce ovulasyon testi yaptım dün sıkıntı bugün çok. Net iki çizgi sol tarafın agriyo akşama kadar uydum neden acaba
Dün saat 15 de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silikdi bu akşam saat 9da yaptım ikisi de tam belirgindir akşama kadar uykudan gozumu acamadim sol kaşığın agriyo 6 agusta 16 haftalik bebeğimi kaybettim bu ay korunmyoz ağrı uyku neden acaba adetim 5 ekim 30 günde hastalaniyorum
E canım yumurtlamışsın herhalde senDün saat 15 de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silikdi bu akşam saat 9da yaptım ikisi de tam belirgindir akşama kadar uykudan gozumu acamadim sol kaşığın agriyo 6 agusta 16 haftalik bebeğimi kaybettim bu ay korunmyoz ağrı uyku neden acaba adetim 5 ekim 30 günde hastalaniyorum
Dogru dusmemis olabilir ama ben daha simdiye kadar hayatimda hic adet belirtisi olarak 10 gun onceden boyle olmamistim. O yuzden sormak istedim.Canım hamile olarak ben hiçbirşey hissetmedim öğrenen kadar göğüslerimde. 6. haftayı geçiyoruz daha yeni göğüs uçlarımda değişme var. Öğrendikten sonra şiştiler tabi.
Adet belirtileri de aynı olduğu için ümit verecek birşey diyemem tatlım çünkü herkeste başka belirtiler oluyor..
Batını bekle zaten varsa bile daha rahme düşmemiştir bile..
Eczaciya da bir danis ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana hayirli geceler canim.
Canım ümidini kaybetme ve denemeye devam et. Belki geç yumurtladın ondan böyle oldu.Dogru dusmemis olabilir ama ben daha simdiye kadar hayatimda hic adet belirtisi olarak 10 gun onceden boyle olmamistim. O yuzden sormak istedim.
Amin canım. Öncesinde çalıştıysanız tutma ihtimali var.İki oğlum var bu kizmisti eşim eve girmiyo duyunca morali çok bozuk çok istiyor rabim kimseye vermesin bu acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?