2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya ben cok soru soruyorum ama birsey daha var bi bakiverecekmisiniz bebislerim. Hani bnm bat gunu negatif cikmisti ya kan testi.... ve benim bata 4 gun kala falan goguslerimde acayip bi sizlama vardi hatta burayada yazmistm erken adetmi olcm diye... simdi aklima o geliyo bn battan 4 gun once yumurtlamis olablrmiyim o yuzdn negatif cikmis olabilirmi CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM OPULDUNUZZZ

Sonuc ne zmn cikiyor gulum
Bilmiyorum canım 2 haftaya falan çıkar sanirm

Geç yumurtalamis olabilirsin canım adet gelmeden umut hala var insaAllah bebisin gelmiştir

Öyle kız olduğunu öğrenince cani sıkılıyor yumurtladimmi yumurtlayacammi acaba

Bacım Allah-u Teala neyi uygun görmüşse kabullenmemiz lazım
Yaratan O, veren O, alan da O....
Bu kadar yıpratmayın kendinizi
2 evladın var bak ne güzel Allah bağışlasın... hayırlısı buymuş demekki
nasibinde varsa 1 tane daha verir ama belki yine erkek verir onu bilemeyiz
Rabbimiz neyi isterse hayır ondadır.
Her halimize şükretmeliyiz
Bak bize 1 tane evlat sahibi olmak için dört gözle bekliyoruz burda yıllarca bekleyenler var
Allah sana 2 büyük armağan vermiş o halde sevinmeniz lazım...

Bilmiyorum canım 2 haftaya falan çıkar sanirm

Geç yumurtalamis olabilirsin canım adet gelmeden umut hala var insaAllah bebisin gelmiştir
Iyi olcak insallah eniste gececek o sinavi sende kendi evinde rahat guzel bi hamislik yasicajsn cnm bnm
O yumurtlama belirtisi olabilir o zamn insallah oyledr

Iyi olcak insallah eniste gececek o sinavi sende kendi evinde rahat guzel bi hamislik yasicajsn cnm bnm
O yumurtlama belirtisi olabilir o zamn insallah oyledr
Ağzından bal damliyr canım benim ay insaAllah ya sendede insaAllah hamile haberi gelir seni o listeye yazarım amin

Kuzu o gün uzayan akıntın olmuşmuydu peki? Sadece göğüs ağrısı mı?

Kuzu o gün uzayan akıntın olmuşmuydu peki? Sadece göğüs ağrısı mı?
Akintim vardi ama uzayan degil zaten o gunden bu gune kadar kedilmedi hala var bazen beyaz bazen seffaf o gun krem gibiydi surekli islaklik vrdr hatta gogus agrmda olunca adet oldum sandm ama akintymi

Kizlar son bir haftadir sol omzumda ve kolyukaltimda agrida degil bildigin aci var nedendirki acaba bat yarin bugun yine test yapyim yine negatif cikti kesin bu ayda tutmadi bati yarin olan hatunlar sizdr varmi bisiler

Canım çok nadir olur bu durum. Ama adet belirtilerinin battan gün önce başlaması çok normal..
Ayrıca battan önce geç döllenme varsa testte çıkmayabilir. Batının geçmesini bekle.
İnşallah bebişin seninledir.

Mezarlığa ugruyor ve ovu testi tam anlayamadim ben arasindaki baglantiyi canim nasil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…