- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
İyi geceler tatlıımmmHerkese iyi geceler
Canım yumurtlamışsın. 6-24 saat arası vaktin var.Öyle kız olduğunu öğrenince cani sıkılıyor yumurtladimmi yumurtlayacammi acaba
Iyi diyor canım umutluymus bakalım gorcezCanım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Nasıl geçmiş sınav?
Sonuc ne zmn cikiyor gulumIyi diyor canım umutluymus bakalım gorcez
Bilmiyorum canım 2 haftaya falan çıkar sanirmSonuc ne zmn cikiyor gulum
Geç yumurtalamis olabilirsin canım adet gelmeden umut hala var insaAllah bebisin gelmiştirYa ben cok soru soruyorum ama birsey daha varbi bakiverecekmisiniz bebislerim. Hani bnm bat gunu negatif cikmisti ya kan testi.... ve benim bata 4 gun kala falan goguslerimde acayip bi sizlama vardi hatta burayada yazmistm erken adetmi olcm diye... simdi aklima o geliyo bn battan 4 gun once yumurtlamis olablrmiyim o yuzdn negatif cikmis olabilirmi CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM OPULDUNUZZZ
Öyle kız olduğunu öğrenince cani sıkılıyor yumurtladimmi yumurtlayacammi acaba
Iyi olcak insallah eniste gececek o sinavi sende kendi evinde rahat guzel bi hamislik yasicajsn cnm bnmBilmiyorum canım 2 haftaya falan çıkar sanirm
Geç yumurtalamis olabilirsin canım adet gelmeden umut hala var insaAllah bebisin gelmiştir
Ağzından bal damliyr canım benim ay insaAllah ya sendede insaAllah hamile haberi gelir seni o listeye yazarım aminIyi olcak insallah eniste gececek o sinavi sende kendi evinde rahat guzel bi hamislik yasicajsn cnm bnm
O yumurtlama belirtisi olabilir o zamn insallah oyledr
Ya ben cok soru soruyorum ama birsey daha varbi bakiverecekmisiniz bebislerim. Hani bnm bat gunu negatif cikmisti ya kan testi.... ve benim bata 4 gun kala falan goguslerimde acayip bi sizlama vardi hatta burayada yazmistm erken adetmi olcm diye... simdi aklima o geliyo bn battan 4 gun once yumurtlamis olablrmiyim o yuzdn negatif cikmis olabilirmi CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM OPULDUNUZZZ
Akintim vardi ama uzayan degil zaten o gunden bu gune kadar kedilmedi hala var bazen beyaz bazen seffaf o gun krem gibiydi surekli islaklik vrdr hatta gogus agrmda olunca adet oldum sandm ama akintymiKuzu o gün uzayan akıntın olmuşmuydu peki? Sadece göğüs ağrısı mı?
Canım çok nadir olur bu durum. Ama adet belirtilerinin battan gün önce başlaması çok normal..Ya ben cok soru soruyorum ama birsey daha varbi bakiverecekmisiniz bebislerim. Hani bnm bat gunu negatif cikmisti ya kan testi.... ve benim bata 4 gun kala falan goguslerimde acayip bi sizlama vardi hatta burayada yazmistm erken adetmi olcm diye... simdi aklima o geliyo bn battan 4 gun once yumurtlamis olablrmiyim o yuzdn negatif cikmis olabilirmi CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM OPULDUNUZZZ
Mezarlığa ugruyor ve ovu testi tam anlayamadim ben arasindaki baglantiyi canim nasil yaniHayırlı geceler rabbim olmayanlara da versin İki günde bi calisiyoz eşim her gün isden gelirken mezarlığa ugruyo bana demiyor ama büyük oğlum gormus çok dalgın hiç bu güne kadar ovalusyon testi almamıştı hayırlısı Allah a emanet olun
Tatlım bat kaç?Kizlar son bir haftadir sol omzumda ve kolyukaltimda agrida degil bildigin aci var nedendirki acaba bat yarin bugun yine test yapyim yine negatif cikti kesin bu ayda tutmadibati yarin olan hatunlar sizdr varmi bisiler
Canım bende anlayamadım...Mezarlığa ugruyor ve ovu testi tam anlayamadim ben arasindaki baglantiyi canim nasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?