- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
İyiyim kuzumm sen nasilsinnCanım bende anlayamadım...
Nasılsın?
Kuslara isim ariyorum fikri olan yazsin bna lutfen ya zilli ve capkin cokmu kotu
şımarık ve çapkın olabilir koymadıysan daha ç ve ş ile başlayan yada içinde bu harfler olan kelimeleri( aşkım canım vs.) daha çabuk öğreniyolar :)
4 gun once yumurtladiysan 2 hafta sonra adet olman gerekir bi problemin yoksa canim.ona gore adet olunca 14 gun oncesine bak ayni gunlermi diyeYa ben cok soru soruyorum ama birsey daha varbi bakiverecekmisiniz bebislerim. Hani bnm bat gunu negatif cikmisti ya kan testi.... ve benim bata 4 gun kala falan goguslerimde acayip bi sizlama vardi hatta burayada yazmistm erken adetmi olcm diye... simdi aklima o geliyo bn battan 4 gun once yumurtlamis olablrmiyim o yuzdn negatif cikmis olabilirmi CEVAPLARSANIZ SEVINIRIM OPULDUNUZZZ
Benimde 17 ekim.benimde goguslerim hayatimda ilk defa bukadar sizliyor.kasigima agrilarda girmeye basladi.benimde testim negatif.gelir yakinda benim kideKizlar son bir haftadir sol omzumda ve kolyukaltimda agrida degil bildigin aci var nedendirki acaba bat yarin bugun yine test yapyim yine negatif cikti kesin bu ayda tutmadibati yarin olan hatunlar sizdr varmi bisiler
Benimde nanem vardi cok yaramazdi ama canimin iciydi.ope ope doyamiyordum.benimde annem kacirdi.gunlerce aglamistim geceleri uyuyamiyordum nasil ölüŕ diye dusunmekten.cunku disarda yasayamiyorlar.insan nasil baglaniyor.sirf oyuzden bidaha alamadim yenisiniAy eskiden benimde vardı 6 sene önce onunda ismi limondu çok severdim onu öyle güzel eğitmiştimki acayip konuşuyodu çok yetenekleri vardı bigün annemler sahip olamadılar uçurdular limonumu gitti çok üzüldüm ağladım kimbilir nerde öldü
almanyada aynısı var mı bilmiyorum ama benim teyzem ordan tr ye siparis veriyor.oyle birsey de yapabilirsin.amazondan ve ya hepsiburada da varsa.Cok sagol canim. Ben almanyada kaliyorum ama bakayim burda ismi neyse.
Canım ben hepsinde çizgi görüyorum 1-2 dk içinde çıktıysa bi kan testi yaptırsan garanti olur. Boşa testlerle uğraşma.Eki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
Hemen çıktı canım 5 dakika bile olmadan en iyisi kam testi ama insan korkuyor çıkmazsa diyeCanım ben hepsinde çizgi görüyorum 1-2 dk içinde çıktıysa bi kan testi yaptırsan garanti olur. Boşa testlerle uğraşma.Bence hamişsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Eki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
İnşallahhhhhhh hepimizin hakkında hayırlısı olsunBence hamilesin:)
Sıra kan testinde:)
Cnm kana hasta olmadim 4 gün sonrada cikmayinca tornusal verildi 6 gün onu kullandim 1 hafta tekrar olmayinca evde test yaptim 15 gün gecmis oldu adetimden 2.cizgi silik şok a ugradim kan verdim cikti kanda söktürücü zarar vermez dendi zaten insss seninde oyledir ne oldu suanAy İnşaaAllah canım ya söktürücü tarlusal mı progestan mı? İkisinide hiç kullanmadım ama duyduğum için
Progestan iyiymiş tutunmasına yardımcıymış diyorlar eczacıdan istesem vermezler dimi? Hastane için ileri tarihe randevu veriyolar napsam bilemiyorum ama haftaiçi hala olmazsam sağlık ocağına giderim yine artık negatif görmekten bıktım:-(
Seninkide hayırlı olsun İnşaaAllah
kan testini kaçıncı gün yaptırdın peki kaç çıktı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?