2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

şımarık ve çapkın olabilir koymadıysan daha ç ve ş ile başlayan yada içinde bu harfler olan kelimeleri( aşkım canım vs.) daha çabuk öğreniyolar :)

Evet benimki aşkııııııım, canım, cicikuş, kuçukuş, canım aşkuşum,
bunları derdi:)
Haaa bide annem ona "uşuğum" derdi onu da söylerdi hemde uzatarak uşuğuuuuum diye:) laz yaptık bide
ah yavrum çok zekiydi be:-(

Canlar merhaba bugun hic giremedim yazamadım da
Hamis olanları kutluyorum allahım saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah
S selifor inşallah eşin sınvda başarılı olur ve duaların gerçeklesır canım Gamzecannn son durum ne tum mesajları okuyomadım ama insallah üstüne görmedir batsada allahım öbür aya nasip etsin inşallah
Batları gelen arkadaslar rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hepinize iyi geceler

4 gun once yumurtladiysan 2 hafta sonra adet olman gerekir bi problemin yoksa canim.ona gore adet olunca 14 gun oncesine bak ayni gunlermi diye

Kizlar son bir haftadir sol omzumda ve kolyukaltimda agrida degil bildigin aci var nedendirki acaba bat yarin bugun yine test yapyim yine negatif cikti kesin bu ayda tutmadi bati yarin olan hatunlar sizdr varmi bisiler
Benimde 17 ekim.benimde goguslerim hayatimda ilk defa bukadar sizliyor.kasigima agrilarda girmeye basladi.benimde testim negatif.gelir yakinda benim kide

Benimde nanem vardi cok yaramazdi ama canimin iciydi.ope ope doyamiyordum.benimde annem kacirdi.gunlerce aglamistim geceleri uyuyamiyordum nasil ölüŕ diye dusunmekten.cunku disarda yasayamiyorlar.insan nasil baglaniyor.sirf oyuzden bidaha alamadim yenisini

Canım ben hepsinde çizgi görüyorum 1-2 dk içinde çıktıysa bi kan testi yaptırsan garanti olur. Boşa testlerle uğraşma. Bence hamişsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım ben hepsinde çizgi görüyorum 1-2 dk içinde çıktıysa bi kan testi yaptırsan garanti olur. Boşa testlerle uğraşma. Bence hamişsin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hemen çıktı canım 5 dakika bile olmadan en iyisi kam testi ama insan korkuyor çıkmazsa diye

Bence hamilesin:)

Sıra kan testinde:)

Cnm kana hasta olmadim 4 gün sonrada cikmayinca tornusal verildi 6 gün onu kullandim 1 hafta tekrar olmayinca evde test yaptim 15 gün gecmis oldu adetimden 2.cizgi silik şok a ugradim kan verdim cikti kanda söktürücü zarar vermez dendi zaten insss seninde oyledir ne oldu suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…