- 17 Temmuz 2016
- 244
- 281
- 53
- 36
Amiiinnn tatlımmm. Yarın yine kırmızı kartı yemesem bariiiGunaydinnnnnn güzel insanlar yeni hamislere cok sevindim darisi batını bekleyenlere insssss
Canlar merhaba bugun hic giremedim yazamadım da
Hamis olanları kutluyorum allahım saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah
S selifor inşallah eşin sınvda başarılı olur ve duaların gerçeklesır canımGamzecannn son durum ne tum mesajları okuyomadım ama insallah üstüne görmedir batsada allahım öbür aya nasip etsin inşallah
Batları gelen arkadaslar rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hepinize iyi geceler
Benimde nanem vardi cok yaramazdi ama canimin iciydi.ope ope doyamiyordum.benimde annem kacirdi.gunlerce aglamistim geceleri uyuyamiyordum nasil ölüŕ diye dusunmekten.cunku disarda yasayamiyorlar.insan nasil baglaniyor.sirf oyuzden bidaha alamadim yenisini
Kizlar ben adet oldum bugun..umutlar obur aya..yeni Bat 13 kasim
Cnm kana hasta olmadim 4 gün sonrada cikmayinca tornusal verildi 6 gün onu kullandim 1 hafta tekrar olmayinca evde test yaptim 15 gün gecmis oldu adetimden 2.cizgi silik şok a ugradim kan verdim cikti kanda söktürücü zarar vermez dendi zaten insss seninde oyledir ne oldu suan
Gunaydin kizlar sabah 7 gun gecikmeden sonra test yaptim negatif. Hic de gecikmezdim heralde iltihap fln var bu kdr agrinin sebebi olmali. Bakalim onumuzdeki aylara nasipte varsa olur. Allah gonlumuze gore versin ins.
Gunaydin kizlar sabah 7 gun gecikmeden sonra test yaptim negatif. Hic de gecikmezdim heralde iltihap fln var bu kdr agrinin sebebi olmali. Bakalim onumuzdeki aylara nasipte varsa olur. Allah gonlumuze gore versin ins.
Gunaydin kızlar dr dan geliyorum bugun 16.günüm yumurta catlamis rahim kalinligi gayet iyi dedi. 6-9-11-13-15 iliski oldu. Umarim denk getirmisizdir:) bundan sonra geri sayim basladi en zoru:)
Benim bat 17 ekim,sol ayagım ağrıyo kesin gelcek kırmızılar bu ay umutluydum,eltimde 4 aylık hamile bazen öyle hareketler yapiyoki 9 aylık gibi çok kötü hissediyorum kendimi kızlar geçen gün çok ağladım eşimde dayanamadı oda başladı ağlamaya gizlice Rabbim nasip eder inşallah bizede sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar
Insss cnm bana bu ay imkansiz denmisti rabbim ol deyimce oluyor umudu kaybetmemek gerwk insss sende de oyledir bebis vardir duamdasinİnşaaAllah canım ya şuan aynıyım
akşam yine ıslaklık hissettim baktım böyle krem kıvamında ama yapışkan bi akıntı gelmiş kasıklarıma ara ara sızılar gerilmeler oluyor bi ara sağ kasığıma aniden bıçak saplanması oldu inşaAllah bi rahatsızlık yoktur:-(
Bu sefer iyi düşünmek istiyorum
Bunca şeye rağmen ve bu kadar gecikmeden sonra yine negatif görürsem nolurum bilemiyorum ama ALLAH hayırlısını nasip etsin O ne zaman dilerse artık...
Bu arada benim ablamın da gecikmesinden 15-16 gün sonra idrar testinde silik çizgi görmüştü
Demekki sende adet gününde yumurtladın;-) İnşaaAllah benimkide öyledir
Hadi hayırlısıgünaydın canım
Adet döngün kaç gün peki?
Insss cnm bana bu ay imkansiz denmisti rabbim ol deyimce oluyor umudu kaybetmemek gerwk insss sende de oyledir bebis vardir duamdasin
yarın evlilik yıldönümümüz 1 yıl olucak tam.sizce eşime vermeli miyim bu haberi yoksa bi test daha yapmayı mı bekliyim
hamile misin ki canım ?
Mavi Boncugumm 29-30 gunde adet oluyorum. Haftaya carsamba evlilik yildonumumuz. Bata 5 gun kala yaparim belki test:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?