2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar gunaydin ben tahmini bekledigim batin ustunden 4 gun gecti bekledigim tarihi baz alarak bes gun once test yaptim erken testi cikmadi.yani bilemedim umitlenmeliyim tekrardan sizce normal de adetten once sivilcelenirdim bi kez simdi uc kez cikti Ve gecti.goguslerim adetten bi kac gun once agrirdi simdi yumurtladiktan dort gun sonra basladi ve hala agriyorlar sizce napim kizlar test yapim mi beklim mi

Günaydın hatunlar,

Bat filan kalmadı. Cuma günü adet olmam gerekiyodu ama simdi adet belirtilerini yoğun olarak yaşıyorum. Adetim yakın. Her an olabilirim.

Bu ay da böyle gecti... O acılar, sancılar boşaymış. Beynimin birer oyunuymuş.
İyki cumartesi günü kan vermişim. (Sonuç, 0.1)
Yoksa hala içimde umut olcaktı.

Önümüzdeki ay kv bize geliyo. O yüzden inş hic bebek vs. düşünmek istemiyorum. Olursa olur, olmazsa Allah bilir. Takdir O'nun.

Canım günaydın, kırmızı renkte az az geliyor dünden beri kesilmedi adet belli ama normal den az tabi ara kanama heralde üzüntüden oldu kesin eşim özel Dr götürecek beni

Aynen canım ya kaderleri aynı olmuş:-( o kadar özen gösterdik
bende alamadım daha çok üzülüyor insan ben o gün dışarı çıkıp limonumu aramıştım hatta yandaki binanın çatısına da çıkmıştım tepeden heryer daha iyi görünür diye ama malesef yoktu yavrum :-(

İnşaaAllah canım ya şuan aynıyım
akşam yine ıslaklık hissettim baktım böyle krem kıvamında ama yapışkan bi akıntı gelmiş kasıklarıma ara ara sızılar gerilmeler oluyor bi ara sağ kasığıma aniden bıçak saplanması oldu inşaAllah bi rahatsızlık yoktur:-(
Bu sefer iyi düşünmek istiyorum
Bunca şeye rağmen ve bu kadar gecikmeden sonra yine negatif görürsem nolurum bilemiyorum ama ALLAH hayırlısını nasip etsin O ne zaman dilerse artık...
Bu arada benim ablamın da gecikmesinden 15-16 gün sonra idrar testinde silik çizgi görmüştü
Demekki sende adet gününde yumurtladın;-) İnşaaAllah benimkide öyledir

Gunaydin kizlar sabah 7 gun gecikmeden sonra test yaptim negatif. Hic de gecikmezdim heralde iltihap fln var bu kdr agrinin sebebi olmali. Bakalim onumuzdeki aylara nasipte varsa olur. Allah gonlumuze gore versin ins.

canım mevsim değişikliği de gecikme yapabiliyor ama bence kan testi yaptır eğer şüphen varsa en azından kafan rahat olur günaydın bu arada kuzum

Gunaydin kizlar sabah 7 gun gecikmeden sonra test yaptim negatif. Hic de gecikmezdim heralde iltihap fln var bu kdr agrinin sebebi olmali. Bakalim onumuzdeki aylara nasipte varsa olur. Allah gonlumuze gore versin ins.

Günaydın bacım amin hayırlısı İnşaaAllah önümüzdeki ay nasip olur bol bol su iç. ... bide limonlu su da iyi geliyo enfeksiyon varsa
Kasık ağrıların ne şekilde peki ve ne sıklıkta? Akıntın nasıl şuan?

Gunaydin kızlar dr dan geliyorum bugun 16.günüm yumurta catlamis rahim kalinligi gayet iyi dedi. 6-9-11-13-15 iliski oldu. Umarim denk getirmisizdir:) bundan sonra geri sayim basladi en zoru:)

Hadi hayırlısı günaydın canım
Adet döngün kaç gün peki?

canım üzme kendini olacak inşallah sadece hayırlı bir zamanda gelecek bebişin vardır Rabbimin bir bildiği tabiki insan çok üzülüyor ama olumsuz düşünme ki olumsuz olmasın inan olacağına Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bizi çocuk hasretiyle sınamasın inşallah

Insss cnm bana bu ay imkansiz denmisti rabbim ol deyimce oluyor umudu kaybetmemek gerwk insss sende de oyledir bebis vardir duamdasin

Insss cnm bana bu ay imkansiz denmisti rabbim ol deyimce oluyor umudu kaybetmemek gerwk insss sende de oyledir bebis vardir duamdasin

ALLAH razı olsun canım benim
sende İnşaaAllah sıkıntısız bir hamilelik geçirip kolay bir doğumla sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

Mavi Boncugumm 29-30 gunde adet oluyorum. Haftaya carsamba evlilik yildonumumuz. Bata 5 gun kala yaparim belki test:)

Ay inşaAllah hadi hayırlısı
Benim bir tanıdığım var 11 senelik evliler dile kolay çocukları yoktu bigün ummadığı anda test yapıp çift çizgiyi görmüş havalara uçmuş o gün de eşinin doğum günüymüş gebelik testini küçük bir paket yapmış akşam eşi eve gelince ona vermiş al hediyen diye adam açınca hemen ağlamaya başlamış ne kadar güzel bana anlattığında çok duygulanmıştım
11 senelik hasretleri mutlu son'la bitti... ALLAH öyle yüce ki... umutsuzlağa düşenlere örnek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…