Hemen çıktı canım 5 dakika bile olmadan en iyisi kam testi ama insan korkuyor çıkmazsa diye
Ne guzel canim sabır bu isin anahtari ama bazen yenik düşüyoruz buna.Ay inşaAllah hadi hayırlısı
Benim bir tanıdığım var 11 senelik evliler dile kolay çocukları yoktu bigün ummadığı anda test yapıp çift çizgiyi görmüş havalara uçmuş o gün de eşinin doğum günüymüş gebelik testini küçük bir paket yapmış akşam eşi eve gelince ona vermiş al hediyen diye adam açınca hemen ağlamaya başlamış ne kadar güzel bana anlattığında çok duygulanmıştım
11 senelik hasretleri mutlu son'la bitti... ALLAH öyle yüce ki... umutsuzlağa düşenlere örnek olsun
Bence de hamilesin canım testler bozuk değilse ki 3 ü de aynı görünüyor çizgileri umarım öyledir hemen bi beta hcg hadiii hadiiiiiHemen çıktı canım 5 dakika bile olmadan en iyisi kam testi ama insan korkuyor çıkmazsa diye
Ne kadar güzel ya valla o kadar çok isterdim ki eşime öyle bişi yapmayı
Cnm kana hasta olmadim 4 gün sonrada cikmayinca tornusal verildi 6 gün onu kullandim 1 hafta tekrar olmayinca evde test yaptim 15 gün gecmis oldu adetimden 2.cizgi silik şok a ugradim kan verdim cikti kanda söktürücü zarar vermez dendi zaten insss seninde oyledir ne oldu suan
Gunaydinnnnnn güzel insanlar yeni hamislere cok sevindim darisi batını bekleyenlere insssss
Ne guzel canim sabır bu isin anahtari ama bazen yenik düşüyoruz buna.
Tedaviden sonra sanki ilk defa deniyomusum gibi hissettigimden heyecanliyim cok canim.
Kizlar gunaydin ben tahmini bekledigim batin ustunden 4 gun gecti bekledigim tarihi baz alarak bes gun once test yaptim erken testi cikmadi.yani bilemedim umitlenmeliyim tekrardan sizce normal de adetten once sivilcelenirdim bi kez simdi uc kez cikti Ve gecti.goguslerim adetten bi kac gun once agrirdi simdi yumurtladiktan dort gun sonra basladi ve hala agriyorlar sizce napim kizlar test yapim mi beklim mi
Bebis geliyor beni Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı var Allahın izniyle. Darısı bizlere insaAllahhhEki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
3 test paylasmis 3unde de çift cizgi
Canım bebis var gibi. Benim ilk testim de böyle çıkmıştı arkadaşlar var demişti gerçekten varmış. Haftaya keseyi gormeye gidicem. Bence bi kan testi yaptirBebis geliyor beni Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı var Allahın izniyle. Darısı bizlere insaAllahhh
Bat 5 gun gecti cnmCanım çok nadir olur bu durum. Ama adet belirtilerinin battan gün önce başlaması çok normal..
Ayrıca battan önce geç döllenme varsa testte çıkmayabilir. Batının geçmesini bekle.
İnşallah bebişin seninledir.
Bnde onu bkliyrum simdi 5 gun gecti ya bi 5 gun daha gecnce bidaha kan verim olmadi gidim dyrm doktra4 gun once yumurtladiysan 2 hafta sonra adet olman gerekir bi problemin yoksa canim.ona gore adet olunca 14 gun oncesine bak ayni gunlermi diye
Çok normal canım çünkü hamilesin
Tebrikler
İnşaaAllah bigün bizlere de nasip olur
Kızlar hepinize söylüyorum ve sayamadığım arkadaşlar hepiniz şu ayeti hergün namazlardan sonra okuyun
Hz.ibrahim (a.s) in Rabbine çocuk için yaptığı dua ile bizde Rabbimiz'e yalvaralım bunu okumayı alışkanlık edin. Bu bir ayet olduğu için abdestli okumak gerekli zaten daha iyi öyle namazlardan sonra en doğrusu....
İstediğiniz kadar ister her namaz sonrası 10 kere ister 50 kere 100 kere...kendinize bir rakam belirleyin ve tamamen inanarak içten okuyun
(okunduğu şekilde yazıyorum)
"RABBİ HEBLÎÎ MİNES-SÂLİHÎÎÎN"
(Saffat suresi/100.ayet)
Anlamı= "Rabbim bana salihlerden olan bir çocuk armağan et."
Nitekim ALLAH ona ismail (a.s) ı gönderdi... Allâhuekber!
@morsevdam5 @melegini_bekliyor @Senur94 @friendly8584 @bebegim-gelSelin Okay @MelekDiliyorum @Babies16 @Cemre Yaman
Kız Allah mi söyletiyor benin için daha bende birşey yok adet yeni bitti ama inanıyorum bu ay geliyor bebeğim.Canım bebis var gibi. Benim ilk testim de böyle çıkmıştı arkadaşlar var demişti gerçekten varmış. Haftaya keseyi gormeye gidicem. Bence bi kan testi yaptir
Cnm cikmis iste hayrli olsun ve bisey daha anliyrzki erken gblik testide normal testte gosteriyo silik olarak erkn gbelik testinin farki yok bnce oh sukurler olsn cnmEki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?