2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hemen çıktı canım 5 dakika bile olmadan en iyisi kam testi ama insan korkuyor çıkmazsa diye

canım bencede var gibi sanki seni umutlandırmak istemem ama sanki var gibi görünüyor bende hepsinde çizgi gördüm bence cesaretini topla hemen bir kan testi yaptır hadi mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah

Ne guzel canim sabır bu isin anahtari ama bazen yenik düşüyoruz buna.

Tedaviden sonra sanki ilk defa deniyomusum gibi hissettigimden heyecanliyim cok canim.

Ne kadar güzel ya valla o kadar çok isterdim ki eşime öyle bişi yapmayı

İnşaaAllah bigün bizlere de nasip olur
Kızlar hepinize söylüyorum ve sayamadığım arkadaşlar hepiniz şu ayeti hergün namazlardan sonra okuyun
Hz.ibrahim (a.s) in Rabbine çocuk için yaptığı dua ile bizde Rabbimiz'e yalvaralım bunu okumayı alışkanlık edin. Bu bir ayet olduğu için abdestli okumak gerekli zaten daha iyi öyle namazlardan sonra en doğrusu....
İstediğiniz kadar ister her namaz sonrası 10 kere ister 50 kere 100 kere...kendinize bir rakam belirleyin ve tamamen inanarak içten okuyun
(okunduğu şekilde yazıyorum)

"RABBİ HEBLÎÎ MİNES-SÂLİHÎÎÎN"
(Saffat suresi/100.ayet)

Anlamı= "Rabbim bana salihlerden olan bir çocuk armağan et."

Nitekim ALLAH ona ismail (a.s) ı gönderdi... Allâhuekber!

@morsevdam5 @melegini_bekliyor @Senur94 @friendly8584 @bebegim-gel Selin Okay @MelekDiliyorum @Babies16 @Cemre Yaman

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım benim Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat versin canım

Ne guzel canim sabır bu isin anahtari ama bazen yenik düşüyoruz buna.

Tedaviden sonra sanki ilk defa deniyomusum gibi hissettigimden heyecanliyim cok canim.

Rabbim meleğine kavuştursun İnşaaAllah lütfu keremiyle
Bütün isteyenleri hepimizi

bence şüphen varsa kan testi yaptır içinde kafanda rahatlasın canım

Bebis geliyor beni Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı var Allahın izniyle. Darısı bizlere insaAllahhh

Bebis geliyor beni Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin benim de ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı var Allahın izniyle. Darısı bizlere insaAllahhh
Canım bebis var gibi. Benim ilk testim de böyle çıkmıştı arkadaşlar var demişti gerçekten varmış. Haftaya keseyi gormeye gidicem. Bence bi kan testi yaptir

Bat 5 gun gecti cnm

@Finnuk
@yesa1
@Selinokay
@melegini_bekliyor
@MelekDiliyorum
@Senur94
@bebegim-gel
@Babies16
@Cemre Yaman
friendlyfriendly

@Beratnisa
Gamzecannn
bayangezenti

Ve diğerleri:)
Allah Allah etiketlenmiyo yav:-(
@morsevdam5 yardım:)

Son düzenleme:
Canım bebis var gibi. Benim ilk testim de böyle çıkmıştı arkadaşlar var demişti gerçekten varmış. Haftaya keseyi gormeye gidicem. Bence bi kan testi yaptir
Kız Allah mi söyletiyor benin için daha bende birşey yok adet yeni bitti ama inanıyorum bu ay geliyor bebeğim.
Hadi inşallah değerin kat kat artsın keseyim Bebisi kalp atışını duy da gel inşallah :)

Cnm cikmis iste hayrli olsun ve bisey daha anliyrzki erken gblik testide normal testte gosteriyo silik olarak erkn gbelik testinin farki yok bnce oh sukurler olsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…