2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kız Allah mi söyletiyor benin için daha bende birşey yok adet yeni bitti ama inanıyorum bu ay geliyor bebeğim.
Hadi inşallah değerin kat kat artsın keseyim Bebisi kalp atışını duy da gel inşallah :)
Amin canım. Ben de heyecanlanıyorum. Buradaki kizlarin sayesinde erkenden bildim bebis olduğunu. Doktor bile şaşırdı burda. Sen ne çabuk anladın diye . bebis daha çok yeni annesi dedi. Ben de kadınlar kulübündeki kızlar sağolsun dedim kendi kendime :)

Hayırlı olsun inşaallah. Kucagına almayı da nasip etsin Rabbim:)

Gunaydin benide eklermisin canim bat 15 kasim

Kızlar hepinize günaydın mutlu sabahlar
Bu hafta bat bekleyenlerin müjdeli haberi öğrenecekleri bir hafta olsun inşallah
Benimde bat a son 6, merak içindeyim çünkü hiçbi belirtim yok şuan, bakalım artık hayırlısı allahtan, rabbim ne eylerse güzel eyler

Canım miniklerin çok tatlılar maşallah evinizde neşe olucaklardır eminim, bizimde var iki tane seninkilerle aynı renk, biri limon diğeri erik isimleri

Ne demek canım rica ederim, inşallah güzel haberler alırsın bundan sonrasında da

benim kide konuşurdu aşkım canım bitanem kardeşimle isimlerimizi söylerdi :) çok akıllı ve sevimli oluyolar :)

Canım tebrik ederim, 3 testinde benzer şekilde çıkmasının ardından negatif bi durum olabileceğini sanmıyorum. Ama tabiki sen yinede kan testiyle sonucunu teyit ettir en iyisi. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bu arada ben pek erken test tarafarı olan biri değildim sende bunu kanıtlamış oldun teşekkür ederim. Aynı tarihte normal test bile aynı sonucu veriyomuş demekki. Erken test düşündüğüm gibi para tuzağından başka bişiy değilmiş sağol

benimkide kaçmıştı ama uzağa gitmemiş yan taraftaki ağaca gitmiş ama geri dönememiş babam çağırınca maviş die geldi:) tabi bulana kadar ağlamaktan helak oldum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…