2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Daha önce kan verdin mi? Adete kaç gün kalmıştı ? Bide , sonuç kaçtı ki ?

Ya cok şey sordum kusura bakma :) meraklanıyom napiyim
Yerim seni tabiki sorcn evet bat gunu verdim 0.100 cikti tm bn umutszlandm arkadaslar umut oldu ve bide doktrum adete yakin yumurtlms olblrsn dedi 1 hafta sonra tekrarla dedi canm

Bende cok aradim catilarda falan.hatta birinin balkonunda ona benzer kus gordum zile bastim kadin evdede yoktu oturdum kapisinin onune aksama kadar bekledim.ama geldiklerinde sordum kendi kuslariymis.

Canim tebrik ederim hemen bi kan testiyle onayla bunu.. Guzel sonuclarini bekliyoruz. Darisi bat bekleyen arkadaslara insallah :)
Benim bata son 5 hic hir belirtim yok artik

Benimde bata son 2 bugün kasıklarım çok ağrıyor ve akıntım var ayaklarım çılgın üşüyorrrr:))) ateşimde biraz yüksek gibi umarım kırmızı kartı yemem bu ay

Canım tebrik ederim
Bu kadar yanılmaz testler. kan ver gidip

Canim tebrik ederim hemen bi kan testiyle onayla bunu.. Guzel sonuclarini bekliyoruz. Darisi bat bekleyen arkadaslara insallah :)
Benim bata son 5 hic hir belirtim yok artik

batın ne zaman canım? benim 22 ekim bakalım kısmet Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallah

Yok olmadim 5 gun gecti iki gun once adet agrisindan fazla bi sancm vardi girdi cikti 2 gundur gogus agrm var ozellikle sag da bkliyrm hala
Canım bekle bugün de yarın bir test yap ya da ondan sonraki gün.
Bende senin gibi olmuştum 6. gün idrarda çıkmıştı ondan önce çıkmamıştı. Pedictorde çıktı benimki

Benimde 22 ekim canimm.. Amin insallah. Ama hic bi belirti yok. Erken gebelik testi alsam mi diyorum cikarmi ki

benimde belirti yok ama kasıklarım bir garip böyle kist ağrısı gibi batma şeklinde ağrılar oluyo bir sağ bir sol tarafta anlamadım ben bu ay yumurtlama günümü tutturdum galiba bakalım bekliyorum bende haberleşelim o zaman kuzum inşallah hayırlı haberler veririz bence zor olacak ama bekle derim adetin geçsin ondan sonar yap çünkü idrar testine genelde geç çıkıyor ümitsiliğe kapılma inşallah hamişsindir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…