- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Yerim seni tabiki sorcn evet bat gunu verdim 0.100 cikti tm bn umutszlandm arkadaslar umut oldu ve bide doktrum adete yakin yumurtlms olblrsn dedi 1 hafta sonra tekrarla dedi canmDaha önce kan verdin mi? Adete kaç gün kalmıştı ? Bide , sonuç kaçtı ki ?
Ya cok şey sordum kusura bakma :) meraklanıyom napiyim
Yok olmadim 5 gun gecti iki gun once adet agrisindan fazla bi sancm vardi girdi cikti 2 gundur gogus agrm var ozellikle sag da bkliyrm halacanım adet oldun mu naptın ne alemdesin var mı bir değişiklik?
Bende cok aradim catilarda falan.hatta birinin balkonunda ona benzer kus gordum zile bastim kadin evdede yoktu oturdum kapisinin onune aksama kadar bekledim.ama geldiklerinde sordum kendi kuslariymis.Aynen canım ya kaderleri aynı olmuş:-( o kadar özen gösterdik
bende alamadım daha çok üzülüyor insan ben o gün dışarı çıkıp limonumu aramıştım hatta yandaki binanın çatısına da çıkmıştım tepeden heryer daha iyi görünür diye ama malesef yoktu yavrum :-(
Aynen oyle yap canim gelmezse kirmizilar bidaha tahlil yaparsunBnde onu bkliyrum simdi 5 gun gecti ya bi 5 gun daha gecnce bidaha kan verim olmadi gidim dyrm doktra
Canim tebrik ederim hemen bi kan testiyle onayla bunu.. Guzel sonuclarini bekliyoruz. Darisi bat bekleyen arkadaslara insallah :)Eki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
İyi olmaya çalışıyorum canım bendeİyiyim kuzumm sen nasilsinn
Canım tebrik ederimEki Görüntüle 1898919 kizlar bi yardim edin nolur 2 si erken test digeri normal. Silik olan 2 gun once yaptığım inanmamistim bir erken bir normal test daha yaptim cikti galiba adete 4 gun var nolur yorum yapin yardım edin hepsi yanilabilir mi testlerin
Kan testi ver akşama da eşine sürpriz haberi verirsin inşallah.yarın evlilik yıldönümümüz 1 yıl olucak tam.sizce eşime vermeli miyim bu haberi yoksa bi test daha yapmayı mı bekliyim
Yok olmadim 5 gun gecti iki gun once adet agrisindan fazla bi sancm vardi girdi cikti 2 gundur gogus agrm var ozellikle sag da bkliyrm hala
Canim tebrik ederim hemen bi kan testiyle onayla bunu.. Guzel sonuclarini bekliyoruz. Darisi bat bekleyen arkadaslara insallah :)
Benim bata son 5 hic hir belirtim yok artik
Canım sende mide yanması, mide kazınması gibi oluyor mu? Özellikle geceleriİyi olmaya çalışıyorum canım bende
Mide problemleri dışında çok derdim yok..
İnşallah bu beklenti küçük meleği getirir..Yok olmadim 5 gun gecti iki gun once adet agrisindan fazla bi sancm vardi girdi cikti 2 gundur gogus agrm var ozellikle sag da bkliyrm hala
Canım bekle bugün de yarın bir test yap ya da ondan sonraki gün.Yok olmadim 5 gun gecti iki gun once adet agrisindan fazla bi sancm vardi girdi cikti 2 gundur gogus agrm var ozellikle sag da bkliyrm hala
Benimde 22 ekim canimm.. Amin insallah. Ama hic bi belirti yok. Erken gebelik testi alsam mi diyorum cikarmi kibatın ne zaman canım? benim 22 ekim bakalım kısmet Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu ay inşallah
Yok canım mide yanması oluyor. Gece gündüz hiç farketmiyor.Canım sende mide yanması, mide kazınması gibi oluyor mu? Özellikle geceleri
Benimde 22 ekim canimm.. Amin insallah. Ama hic bi belirti yok. Erken gebelik testi alsam mi diyorum cikarmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?