2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

bayangezenti canım hadi hayirlısi bekle biraz daha bakalım geç döllenmemi yoks kız

Yok sanmıyom canım. Benim yumurtlama akıntısı 1 hafta 10 gün önce gelmişti :)

Yerim seni tabiki sorcn evet bat gunu verdim 0.100 cikti tm bn umutszlandm arkadaslar umut oldu ve bide doktrum adete yakin yumurtlms olblrsn dedi 1 hafta sonra tekrarla dedi canm

Yumurtlama belirtin olmadı mı peki ? Akıntı vs.

Kasik agrilarim tek tarafli genelde batma uyusma gibi gaz gibi bi degisik ifade de edemiyorum. Akintim beyaz bazen genelde islaklik seklinde afedersin altima isemisim gibi :))

Yok canım mide yanması oluyor. Gece gündüz hiç farketmiyor.
Mide kazınması ilk öğrendğim zamanlarda oluyordu ama onu bastırıyorum. Çubuk kraker ye bir kaç tane
Bi böyle çok acıkıyorum sabırsızlanıyorum sonra yemek yiyeceğim zaman o istek gidiyor. Bi garip his anlatamıyorum

Sağol canım darısı sizlerin başına. Nasip olursa doğumu evlilik yıldönümümüze denk geliyor 22 haziran. İstesem olmaz

ayyy inşallah yükselmiştir canım bizede haber ver hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ctesi kan verdim eve geldim. Sonucu da gidip almaya üşendim hem de negatiftir diye gitmek istemedim. Eşim ben alsam verirler mi dedi. Yarım ağızla hıııı verirler dedim. Beni aradı teli açmaya korktum kızacak, isyan edecek diye. Bi açtım gülüyor ben tabi allak bullak bu değer ne dedi. Ne ki kaç ki foto gönder arka arkaya deli sorular velhasıl süpriz de yapamadım adama bi de bu yetmezmiş gibi benden önce öğrendi

Sağol canım darısı sizlerin başına. Nasip olursa doğumu evlilik yıldönümümüze denk geliyor 22 haziran. İstesem olmaz
Hayırlısıyla canım :)
Hakikaten tesadüfün iğne deliği yani...
Ya olmaz ama öyle ya, değiştir onu
Bak diyim evlilik yıldönümünüz kaynar arada

Kizlar merhaba ben birsey sormak istiyorum benim adetim normalde 28 gunde bir olurdu ama gectigimiz 2 ay 31 gunde bir oldum bebek istiyoruz ama kafama takilan adet döngüsü degisir mi yoksa 2 ay gecikme mi yasadim bundan sonraki yumurtlama donemlerimi 31 gune goremi hesaplamam lazim gecen ay19 unda adet oldum normalde bugunolmam lazim (28gunden hesaplarsak tabi)

canım bencede var gibi sanki seni umutlandırmak istemem ama sanki var gibi görünüyor bende hepsinde çizgi gördüm bence cesaretini topla hemen bir kan testi yaptır hadi mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah
eşime soyleyip yaptircam canim ben 2 dakika olunca çektim onlari 10 dakika icinde koyulasti inşallah vardir ama hepsi yanılmaz sanırım ne bileyim

Kızlar merhaba son adet tarihim 4 ekim adetimin 3.günü klomen kullandım daha sonra iki gün fostimon iğne vuruldum 3 yumurtam var. 20mm ye ulaşmıştı yumurtalarım cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum her gün birliktelik oluyor. dün kasıklarım cok ağrıdı doktor ilişki önermişti zaten. 13 aylık evliyim. 2 kimyasal düşüğüm oldu. kan pıhtılaşması varmış bilmiyordım düşüklerin sebebi buymuş. allah emeklerimizi boşuna çıkarmaz hamile kalmak isteyen kim varsa allah ona inşallah hemen verir. bende artık aranıza katılmak istiyorum

O sana sürpriz yapmış oldu :))
Erkekler hiç bilmiyo ya bu işleri, o sonucu ilk sen alsaydın kimbilir nasıl bi senaryoyla sürpriz yapardın
Benimki de öğrense pat diye gülerek haber verir büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…