- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
bayangezenti canım hadi hayirlısi bekle biraz daha bakalım geç döllenmemi yoks kız
Yerim seni tabiki sorcn evet bat gunu verdim 0.100 cikti tm bn umutszlandm arkadaslar umut oldu ve bide doktrum adete yakin yumurtlms olblrsn dedi 1 hafta sonra tekrarla dedi canm
Kasik agrilarim tek tarafli genelde batma uyusma gibi gaz gibi bi degisik ifade de edemiyorum. Akintim beyaz bazen genelde islaklik seklinde afedersin altima isemisim gibi :))Günaydın bacım amin hayırlısı İnşaaAllah önümüzdeki ay nasip olur bol bol su iç. ... bide limonlu su da iyi geliyo enfeksiyon varsa
Kasık ağrıların ne şekilde peki ve ne sıklıkta? Akıntın nasıl şuan?
Kızlar kan testi sonucu çıktı. 28,80 çıktı sonuç
Bi böyle çok acıkıyorum sabırsızlanıyorum sonra yemek yiyeceğim zaman o istek gidiyor. Bi garip his anlatamıyorumYok canım mide yanması oluyor. Gece gündüz hiç farketmiyor.
Mide kazınması ilk öğrendğim zamanlarda oluyordu ama onu bastırıyorum. Çubuk kraker ye bir kaç tane
Sağol canım darısı sizlerin başına. Nasip olursa doğumu evlilik yıldönümümüze denk geliyor 22 haziran. İstesem olmazcgdmkrks yaa yeni gördüm gebelik takvimini sevsinler senin
Ne zamandır bakmıyodum çok sevindim içime doğmuştu ama ümitlendirmemek için söylemedim çünkü benim çok içime doğar çıkmaz sonra
Allah kucağına almayı nasip etsin
Daha da çoğalsın inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bugün tekrar ölçüm yapılacak yükselmiş mi diyecanım tebrik ederim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim yeni bir hamişimiz daha oldu yuppiiiii
Daha da çoğalsın inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bugün tekrar ölçüm yapılacak yükselmiş mi diye
Kocişimin evlilik yıldonumu hedıyesı geldı
İnşallah korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ctesi kan verdim eve geldim. Sonucu da gidip almaya üşendim hem de negatiftir diye gitmek istemedim. Eşim ben alsam verirler mi dedi. Yarım ağızla hıııı verirler dedim. Beni aradı teli açmaya korktum kızacak, isyan edecek diye. Bi açtım gülüyorayyy inşallah yükselmiştir canım bizede haber ver hayırlı haberlerle gel inşallah
Hayırlısıyla canım :)Sağol canım darısı sizlerin başına. Nasip olursa doğumu evlilik yıldönümümüze denk geliyor 22 haziran. İstesem olmaz
Canim ben bu ayeti Allah kabul ederse uyumadan once okuyorum
eşime soyleyip yaptircam canim ben 2 dakika olunca çektim onlari 10 dakika icinde koyulasti inşallah vardir ama hepsi yanılmaz sanırım ne bileyimcanım bencede var gibi sanki seni umutlandırmak istemem ama sanki var gibi görünüyor bende hepsinde çizgi gördüm bence cesaretini topla hemen bir kan testi yaptır hadi mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah
Öyle dedim zaten bi kaç gün içimde tutarım doğurmam arada kaynatmam dedim eşimeHayırlısıyla canım :)
Hakikaten tesadüfün iğne deliği yani...
Ya olmaz ama öyle ya, değiştir onu
Bak diyim evlilik yıldönümünüz kaynar arada
canim erken gebelik testi silik çıkınca iki gun sonra tekrarladım test yanlış olabilir diye aka digerlerindede cikti kan testi yaptircam inşallah vardirhamile misin ki canım ?
O sana sürpriz yapmış oldu :))İnşallah korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ctesi kan verdim eve geldim. Sonucu da gidip almaya üşendim hem de negatiftir diye gitmek istemedim. Eşim ben alsam verirler mi dedi. Yarım ağızla hıııı verirler dedim. Beni aradı teli açmaya korktum kızacak, isyan edecek diye. Bi açtım gülüyorben tabi allak bullak bu değer ne dedi. Ne ki kaç ki foto gönder arka arkaya deli sorular velhasıl süpriz de yapamadım adama bi de bu yetmezmiş gibi benden önce öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?