2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hoşgeldin gelin:) ne kadarlık evlisin?
Birkaç sayfa öteye bak bi ayet paylaştım sende onu oku hergün
Faydası olur İnşaaAllah

O sana sürpriz yapmış oldu :))
Erkekler hiç bilmiyo ya bu işleri, o sonucu ilk sen alsaydın kimbilir nasıl bi senaryoyla sürpriz yapardın
Benimki de öğrense pat diye gülerek haber verir büyük ihtimalle
Ooo bebek mağazasına girip kıyafetlere bakarken birini seçip bunu alalım dicektim. O da olsun öyle falan der. Kamerayı da açıcaktım videoya çekecektim. Sonra sonucu çıkarıp hadi alalım dicektim ama olmadı. Dün bugünkü sonucu ben alıyım sen bildiğin herşeyi unut dedim baştan başlayalım dedim

Kizlar bugun yumurtlama gunum tabi su takvimler dogruysa. Bu gece iliski olsa gebe kalirmiyim yoksa dusuk mu sansim

bence laboquik in normal testi bile hassa adetime 4 gun bar ve çıkardı canim kan testiyle teyit edince paylascam

Canim tebrik ederim hemen bi kan testiyle onayla bunu.. Guzel sonuclarini bekliyoruz. Darisi bat bekleyen arkadaslara insallah :)
Benim bata son 5 hic hir belirtim yok artik
inşallah herkese nasip olsun canim bekle bakalım belki vardır bizimledir bebisler

bence laboquik in normal testi bile hassa adetime 4 gun bar ve çıkardı canim kan testiyle teyit edince paylascam

Peki tatlım sana bişiy sorsam ben sen ovu testiylemi takip ediyodun? Eğer öyleyse test laboquick miydi ?

Kızlar merhaba... bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda ve sitede başka forumlarda gördüğüm kadarı ile clearblue markası bu konuda en iyisi gibi geldi bana. Fakat o kadar eczane gezdim bulamadım. Hatta eczaneler bu tedarikçi firmalarla görüştüler getirtelim diye ama onlarda da yok. İstanbul' da bu ürünü alan var mı? Varsa nerden aldınız? Ya da farklı bir marka önerisi olan var mı? Ben clearblue yu en çok çizgi okuma işi olmadığı için istiyorum.

Peki tatlım sana bişiy sorsam ben sen ovu testiylemi takip ediyodun? Eğer öyleyse test laboquick miydi ?
bu bizm ilk korunmadigimiz ay esimle ovilasyon testi alalim erken testle birlikte dedik bu ay bebis tutmaz diye. kargo bi geldi esim yanlış söylemiş ovilasyon testi yerine bi baktım 25 gebelik testi bide 5 tane ultra hassas test gelmis. oylesine denedim çıktı sonra tekrarladim koyuldu cizgiler baya. ilk aydan bende şaşırdım yoksa ovilasyon bidaha soylucektim

Tmm canım anladım sağol bende ovu testtiyle yum yakalayıp değerlendirdiniz sanmıştım. Ne güzel hayırlısı buymuş demekki rabbim nasip etmiş siz uğraşmadan

Vay canına kısa film çekicekmişsin resmen
Olsun emin ol, ikiniz de ilk öğrendiğiniz anı unutamazsınız zaten
Bu arada çok yenisin kendini yorma, mümkün olduğunca devir yat arkadaşım yaa
Şu telefonu da azıcık bırak elinden, çok güzel çocuk gelişim kitapları var bu dönem ilgini çekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…