Bklyrm dua et insallh cnm yaCanım bekle bugün de yarın bir test yap ya da ondan sonraki gün.
Bende senin gibi olmuştum 6. gün idrarda çıkmıştı ondan önce çıkmamıştı. Pedictorde çıktı benimki
Çalışıyorum ben yaa. Evde değilim ki. Belki bugün erken çıkarım. Çok yorgunum hasta gibiyimVay canına kısa film çekicekmişsin resmen
Olsun emin ol, ikiniz de ilk öğrendiğiniz anı unutamazsınız zaten
Bu arada çok yenisin kendini yorma, mümkün olduğunca devir yat arkadaşım yaa
Şu telefonu da azıcık bırak elinden, çok güzel çocuk gelişim kitapları var bu dönem ilgini çekecek.
Var tabi cnm spermler canli klabiliyo sonraki gunleride degerlendrKizlar ya bi yardimci olun luften yumurtlama gunum bugun gece iliski olsa hamilelik sansi var mi
Gercekten mi peki catlama olduysa ben catlama oldugunu hissedebiliyorum bugun catlama olursa gecesi iliski olsa oluyo mu simdiVar tabi cnm spermler canli klabiliyo sonraki gunleride degerlendr
Canım bugün yarın mutlaka olsun. Dün ilişki oldu mu? Bu dönemde bende birer gün arayla ilişki oldu. 4-5 gün bu şekilde olunca illa denk geliyor. İnşallah tutar canımKizlar ya bi yardimci olun luften yumurtlama gunum bugun gece iliski olsa hamilelik sansi var mi
Amin canım biraz sabredelim olacak Allahin izniyleALLAH kabul etsin canım bu ayetin hürmetine Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Şuan ezan okunuyor amiiinnn
Pazar gunu degilde cumartesi sabah oldu esim gitti sehir disina dun yumurtlamada bugun ama oncesi tutar yumurtlama gunu ve sonra tutmaz demislerdi bi an uzuldum olmuyo iki aydir bu ucuncu ay bu ayda kacirdim sandimCanım bugün yarın mutlaka olsun. Dün ilişki oldu mu? Bu dönemde bende birer gün arayla ilişki oldu. 4-5 gün bu şekilde olunca illa denk geliyor. İnşallah tutar canım
Ne almış
Yok yok çalışmaya devam. Bizler elimizden geleni yapacağız. Adete kadar devam edin ama bu önümüzdeki bikaç gün biraz daha sık olsunPazar gunu degilde cumartesi sabah oldu esim gitti sehir disina dun yumurtlamada bugun ama oncesi tutar yumurtlama gunu ve sonra tutmaz demislerdi bi an uzuldum olmuyo iki aydir bu ucuncu ay bu ayda kacirdim sandim
Canim tabi ki sansin var.Kizlar ya bi yardimci olun luften yumurtlama gunum bugun gece iliski olsa hamilelik sansi var mi
@pinkglove benim kullandigim marka laboqick. Bu markanin ovulaston testide gebelik testide bende %100 dogruluk verdi. 4 gebeligimide 5 gün onceden cift cizgi ile gosterdi. Bu ay korunmayi biraktik yine aynisindan siparis ettim 2 gunde elime ulasti.Kızlar merhaba... bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda ve sitede başka forumlarda gördüğüm kadarı ile clearblue markası bu konuda en iyisi gibi geldi bana. Fakat o kadar eczane gezdim bulamadım. Hatta eczaneler bu tedarikçi firmalarla görüştüler getirtelim diye ama onlarda da yok. İstanbul' da bu ürünü alan var mı? Varsa nerden aldınız? Ya da farklı bir marka önerisi olan var mı? Ben clearblue yu en çok çizgi okuma işi olmadığı için istiyorum.
Gamzecannn canım çok uzuldum pekde umit ettik ama az geliyo siyosun bencede git bi kontrol ettir kendini bi sorun çıkmaz inşallah allahım yar ve yardımcı olsun
Adetten 4 gun once oldu hatta bn bebs var sanydm
Canım ilgin için teşekkür ederim. Sanırım alıp denemek lazım ama ben bu çizgileri takip edememekten korkuyorum. Daha önce hiç kullanmadım zorlanabilirim gibi geliyor.P pinkglove benim kullandigim marka laboqick. Bu markanin ovulaston testide gebelik testide bende %100 dogruluk verdi. 4 gebeligimide 5 gün onceden cift cizgi ile gosterdi. Bu ay korunmayi biraktik yine aynisindan siparis ettim 2 gunde elime ulasti.
Eki Görüntüle 1899040 Eki Görüntüle 1899041
Canim ben kullaniminda zorlanmadim. Ilk idrar olmamak kosuluyla 9.gunden itibaren her gun ayni saatte uygula. Uygulayacagin saatten 2 saat once sıvı tuketme bu kadar:) ben her ay cok net yakaladim her iki cizgiyide ovulasyonuda.Canım ilgin için teşekkür ederim. Sanırım alıp denemek lazım ama ben bu çizgileri takip edememekten korkuyorum. Daha önce hiç kullanmadım zorlanabilirim gibi geliyor.
Canım internetten al kesinlikle. Eczanede acayip pahalı.Kızlar merhaba... bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda ve sitede başka forumlarda gördüğüm kadarı ile clearblue markası bu konuda en iyisi gibi geldi bana. Fakat o kadar eczane gezdim bulamadım. Hatta eczaneler bu tedarikçi firmalarla görüştüler getirtelim diye ama onlarda da yok. İstanbul' da bu ürünü alan var mı? Varsa nerden aldınız? Ya da farklı bir marka önerisi olan var mı? Ben clearblue yu en çok çizgi okuma işi olmadığı için istiyorum.
İçime sinen ucuzu :) Zira clearblue nun 200 TL gibi bir fiyatı var. Teşekkür ederim canım bulamazsam önerini deneyeceğim.Canim ben kullaniminda zorlanmadim. Ilk idrar olmamak kosuluyla 9.gunden itibaren her gun ayni saatte uygula. Uygulayacagin saatten 2 saat once sıvı tuketme bu kadar:) ben her ay cok net yakaladim her iki cizgiyide ovulasyonuda.
Gecen arkadasim aradi sagol dedi 6 aydir kendimi yedim bitirdim bu ay senin dedigin testten aldim ve hamileyim dedi. Tabi sen hangisi icine sinecekse o markayi al canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?