2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çalışıyorum ben yaa. Evde değilim ki. Belki bugün erken çıkarım. Çok yorgunum hasta gibiyim yormuyorum zaten temizliği eşime pasladım çamaşır sepetini de ona taşıtıyorum sağolsun of demedi

Kizlar ya bi yardimci olun luften yumurtlama gunum bugun gece iliski olsa hamilelik sansi var mi
Canım bugün yarın mutlaka olsun. Dün ilişki oldu mu? Bu dönemde bende birer gün arayla ilişki oldu. 4-5 gün bu şekilde olunca illa denk geliyor. İnşallah tutar canım

Canım bugün yarın mutlaka olsun. Dün ilişki oldu mu? Bu dönemde bende birer gün arayla ilişki oldu. 4-5 gün bu şekilde olunca illa denk geliyor. İnşallah tutar canım
Pazar gunu degilde cumartesi sabah oldu esim gitti sehir disina dun yumurtlamada bugun ama oncesi tutar yumurtlama gunu ve sonra tutmaz demislerdi bi an uzuldum olmuyo iki aydir bu ucuncu ay bu ayda kacirdim sandim

Kızlar merhaba
Öncelikle heycanla bebiş bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben çarşamba beta hcg yaptrdm 32 çıktı bugün 340 çıktı.cuma günü doktor randevum var bu değerlerle ilgili bir fikri olan var mı acaba bir de bebiş ne zaman görünür

Pazar gunu degilde cumartesi sabah oldu esim gitti sehir disina dun yumurtlamada bugun ama oncesi tutar yumurtlama gunu ve sonra tutmaz demislerdi bi an uzuldum olmuyo iki aydir bu ucuncu ay bu ayda kacirdim sandim
Yok yok çalışmaya devam. Bizler elimizden geleni yapacağız. Adete kadar devam edin ama bu önümüzdeki bikaç gün biraz daha sık olsun yani sanırım bende öyle tuttu. Bi de takma kafana olur mu rahat ol. Allahım gönlüne göre versin inşallah

@pinkglove benim kullandigim marka laboqick. Bu markanin ovulaston testide gebelik testide bende %100 dogruluk verdi. 4 gebeligimide 5 gün onceden cift cizgi ile gosterdi. Bu ay korunmayi biraktik yine aynisindan siparis ettim 2 gunde elime ulasti.

kızlar dr a gittim bişey yok dedi.ama dedim kaç gün var gibi görünüyo adetime demedi bişey .mevsimden mi böyle dedim ses yok. ee tahlillerde bişey çıkmadı.

Canım ilgin için teşekkür ederim. Sanırım alıp denemek lazım ama ben bu çizgileri takip edememekten korkuyorum. Daha önce hiç kullanmadım zorlanabilirim gibi geliyor.

Canım ilgin için teşekkür ederim. Sanırım alıp denemek lazım ama ben bu çizgileri takip edememekten korkuyorum. Daha önce hiç kullanmadım zorlanabilirim gibi geliyor.
Canim ben kullaniminda zorlanmadim. Ilk idrar olmamak kosuluyla 9.gunden itibaren her gun ayni saatte uygula. Uygulayacagin saatten 2 saat once sıvı tuketme bu kadar:) ben her ay cok net yakaladim her iki cizgiyide ovulasyonuda.

Gecen arkadasim aradi sagol dedi 6 aydir kendimi yedim bitirdim bu ay senin dedigin testten aldim ve hamileyim dedi. Tabi sen hangisi icine sinecekse o markayi al canim.

Canım internetten al kesinlikle. Eczanede acayip pahalı.
Surelab ve Labquick te çok iyidir bence..
Bizim kızlarda burada hep bunları kullanıyor.

İçime sinen ucuzu :) Zira clearblue nun 200 TL gibi bir fiyatı var. Teşekkür ederim canım bulamazsam önerini deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…