- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Amin canım inşallahBklyrm dua et insallh cnm ya
Ben de tam aynı şeyden bahsediyordum. Baya pahalı fiyatlar. Haklısın en mantıklısı internetten almak.Canım internetten al kesinlikle. Eczanede acayip pahalı.
Surelab ve Labquick te çok iyidir bence..
Bizim kızlarda burada hep bunları kullanıyor.
Güle güle kulan canımSony xperia Xa ultra
50 li kutulsr çok uygun oluyor. 2 ay gider sanaBen de tam aynı şeyden bahsediyordum. Baya pahalı fiyatlar. Haklısın en mantıklısı internetten almak.
Amin canim benim insallah :) cok istiyorum ya rabbim olmayan isteyen herkese versin :) cok saol bilgilendirdigin icin :)Yok yok çalışmaya devam. Bizler elimizden geleni yapacağız. Adete kadar devam edin ama bu önümüzdeki bikaç gün biraz daha sık olsunyani sanırım bende öyle tuttu. Bi de takma kafana olur mu rahat ol. Allahım gönlüne göre versin inşallah
Tesekkur ederim canim cok saol bi iki gun daha sans var demek ki :)
Folbiol gayet iyi canim 1 aydir kullaniyorum memnunumkzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
İnsallah canım benım ya bu ay daha hıc calısma yapmadık ya yumurtlama zamanım geldı sayılır bu hafta Çalışmalara baslarız insallahGüle güle kulan canım
Hayırlı haberleri bize o telefonla ver inşallah
Catlamadan bi gun oncede olsa ouyo zaten cnm olur merak etme calis sadece tmm mi catladgini nadil hissedyolr blmyrmGercekten mi peki catlama olduysa ben catlama oldugunu hissedebiliyorum bugun catlama olursa gecesi iliski olsa oluyo mu simdi
Rica ederim hayırlısıyla tez vakitte inşallah herkeseAmin canim benim insallah :) cok istiyorum ya rabbim olmayan isteyen herkese versin :) cok saol bilgilendirdigin icin :)
değerlerin yüksek canım herhangi bi sıkıntı oluşmazsa bebiş var çok şükür:)))Kızlar merhaba
Öncelikle heycanla bebiş bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah
Ben çarşamba beta hcg yaptrdm 32 çıktı bugün 340 çıktı.cuma günü doktor randevum varbu değerlerle ilgili bir fikri olan var mı acaba bir de bebiş ne zaman görünür
Miyositol kullanıyorum doktorum önerdi. Adet düzenleyici etkisi de varmış. Sabah akşam 8 aydır kullanıyorumkzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
Benim akintim degisiyo catladigi zaman az once degisti bide kasik agrisi oluyo asiri derecede simdi catladigi zaman 24 saat canli kalabiliyomus aksam esim gelsin hemen .d insallah olur ya insallahCatlamadan bi gun oncede olsa ouyo zaten cnm olur merak etme calis sadece tmm mi catladgini nadil hissedyolr blmyrm
Canim ben asagidakini kullaniyorum gunde 1 tane.kzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
değerlerin yüksek canım herhangi bi sıkıntı oluşmazsa bebiş var çok şükür:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?