2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
Folio kullanıyorum canım doktor önerisi ile. Ama Folıc trio da kullanılabilir.
folio daha basit ama taşıması ve kullanması. Tatlandırıcı kutusu gibi basmalı paketi. 120 tane var içinde. Hem içmesi hem taşıması kolay. Bir de 1 tane içiyorsun hapa ufak iyi geldi bana. Folic trio braz daha büyük, kutusu da büyük ve 3 tane içiliyor günde. Benim gibi unutkanlara göre değil

canim erken gebelik testi silik çıkınca iki gun sonra tekrarladım test yanlış olabilir diye aka digerlerindede cikti kan testi yaptircam inşallah vardir

ayyyy hadi inşallah kuzummmm mutlu haberler ver bize inşallah ne zaman yaptırcan kan testini ay heyecan yaptım vallla

eşime soyleyip yaptircam canim ben 2 dakika olunca çektim onlari 10 dakika icinde koyulasti inşallah vardir ama hepsi yanılmaz sanırım ne bileyim

bence büyük ihtimal vardır canım testleri böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok arkadaşımız oldu bu topicte hadi inşallah senden güzel haberlerle gelirsin bize canım dualarım seninle

Geldimi kuzum kirmizilar benim geldi
Hayirlisi olsun canim ya insallah son gelisidr bidaha 9 ay gelmez. Benim gelmedi.bugun gelcek gibi deil daha siddetli agrilarim baslamadi.basladiktan 2 gun sonra gelir genelde..pko oldugu icin gecikmelerim oluyor .bekliycem bu hafta bakalim

koptum super yaa olsun sonuçta gene süpriz olmuş kendisinin gidip öğrenmesi ayrı bir süpriz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…