- 5 Ekim 2012
- 1.203
- 1.979
- 133
Folio kullanıyorum canım doktor önerisi ile. Ama Folıc trio da kullanılabilir.kzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
Canım folbiol yeterli değil bence.. İçinde sadece 5 mg folic var.Folbiol gayet iyi canim 1 aydir kullaniyorum memnunum
Ben folio kullanıyorum canım biraz pahalı ama en iyisi içerik olarak.kzlar merhaba folik asit hangi marka kullanıyorsunuz ve dr önerisimi
Ben folio kullanıyorum canım biraz pahalı ama en iyisi içerik olarak.
Evet canım benim doktorumda bunu önerdi gönül rahatlığıyla kullanilirsin :)Genel de bunu öneriyor dr. arkadaşlarında önerisi bu yönde. bn de akşam eczaneden alayım kullanmaya başlayayım :)
Evet canım benim doktorumda bunu önerdi gönül rahatlığıyla kullanilirsin :)
Yok canısı yenı telefon almıs bna
Geldimi kuzum kirmizilar benim geldiBenimde 17 ekim.benimde goguslerim hayatimda ilk defa bukadar sizliyor.kasigima agrilarda girmeye basladi.benimde testim negatif.gelir yakinda benim kide
canim erken gebelik testi silik çıkınca iki gun sonra tekrarladım test yanlış olabilir diye aka digerlerindede cikti kan testi yaptircam inşallah vardir
eşime soyleyip yaptircam canim ben 2 dakika olunca çektim onlari 10 dakika icinde koyulasti inşallah vardir ama hepsi yanılmaz sanırım ne bileyim
Hayirlisi olsun canim ya insallah son gelisidr bidaha 9 ay gelmez. Benim gelmedi.bugun gelcek gibi deil daha siddetli agrilarim baslamadi.basladiktan 2 gun sonra gelir genelde..pko oldugu icin gecikmelerim oluyor .bekliycem bu hafta bakalimGeldimi kuzum kirmizilar benim geldi
Sanirim bu 17. Ay di
Ayrıca yine dr tavsiyesiyle asagidaki vitamini kullaniyorum. Kaliteli yumurta uretmeye yardimci hucre yenileyici antioksidan etkili dedi dr.
Ayrica cildi ve saçı guzellestiriyomus:)
Eki Görüntüle 1899080
Yaaaaa insallah senin gelmez ben yandim sen yanmaaaaa :)Hayirlisi olsun canim ya insallah son gelisidr bidaha 9 ay gelmez. Benim gelmedi.bugun gelcek gibi deil daha siddetli agrilarim baslamadi.basladiktan 2 gun sonra gelir genelde..pko oldugu icin gecikmelerim oluyor .bekliycem bu hafta bakalim
İnşallah korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ctesi kan verdim eve geldim. Sonucu da gidip almaya üşendim hem de negatiftir diye gitmek istemedim. Eşim ben alsam verirler mi dedi. Yarım ağızla hıııı verirler dedim. Beni aradı teli açmaya korktum kızacak, isyan edecek diye. Bi açtım gülüyorben tabi allak bullak bu değer ne dedi. Ne ki kaç ki foto gönder arka arkaya deli sorular velhasıl süpriz de yapamadım adama bi de bu yetmezmiş gibi benden önce öğrendi
Kizlaaaaar kirmizilarimla ben geldim bat hic sasmadi tam zamaninda geldi[/QUOTbuarada canim sasmamasida guzel.en azindan yoksa zamaninda geliyor.bende hem yok hemde gecikiyor sonra cok agrili oluyor mensim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?