2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozuk desteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim

Hoşbulduk 1 yıl 1 ay oldu canım :) inşallah olur cok istiyorum aranızda hiç çatlatma iğnesi vurulan oldu mu.. allahım hepimize nasip etsin inşallah

Ne zaman bıraktın korunmayı?
Mesajımı alıntı yaparsan bana yazdığını daha iyi görürüm canım :)

Kızlar eşimin arkadaşıda Dr oda baktı sonuçlarıma temiz gayet güzel dedi bebiş olmada hiç sıkıntı yok dedi ben çok stres yapıom galiba üzüntüdende ara kanama geçiriyorum galiba

İlk defa mı gitmiştin doktora canım. Yani daha önce gittin de pco yokmuydu

Yine aynısı oldu yaa ilk testte silik çizgi çıkıyo birkaç gün sonra tekrarlıyorum çıkmıyo yarın hastalık günüm kesin hasta olucam neden böyle oluyo ki ?

Başka bi sebepten doktora gittim herhangi bir problemim olmadığını söylemişti böyle beklemek çok sinir bozucu oldu mu olmadı mı diye

Kizlar biraz once mutfakta oyle bi agrm olduki kendimi yataga attim direk ama kasik agrisi degildi bu gobek deliginin asagisindan rahme dogru bicqk saplanir gibi oldu kilitlendm resmen ya bence bebek yok baska bisey bu agri gecti ama bn yinede korkyrm randevu alip gidicm doktra

Pko ileri derecede deilse bi problem yokki canim.yumurtan olusuyorsa gecte olsa catliyorsa gebelige engel deil korkma bedede var ama drm daha ilk aydan senin olur demisti.olmamasi eşimdenmis yeni onrendim.bu arada tibbi tedaviye zaten baslamissin ama ben bal tarcin corek otu kurunü yaptim kontole gittigimde dr cok iyi yumurtaliklarin dedi bende catlatma ignesini biraktim oyuzden kendiliginden catladi sanada tavsiye ederim

cnm ben tüm hamileliklerimi bıcak saplanmasıyla öğrendim ve su anda aynısını yasıyorum adetn de gecmiş nie gitmion kan testi yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…