- 2 Mart 2011
- 649
- 947
- 103
27 kasımda dogum gunu var o zMNa kadar sonuc alırım insallahooo super o zaman eşimin hediyesi geldi deyince hamilesin belli oldu sandım kuzumama inşallah sende ona bebiş haberini verirsin hediye olarak
Hoşbulduk 1 yıl 1 ay oldu canım :) inşallah olur cok istiyorum aranızda hiç çatlatma iğnesi vurulan oldu mu.. allahım hepimize nasip etsin inşallah
yarın yaptircam inşallah canim cok korkuyorum kanda bisi cikmaz diye ama erken olmayan testte cizgi cikti 2
dakika icinde
Canim dr tavsiyesiyle kullanman belki daha iyi olur. Benim dr bu tur ilaclari baska markalar genclestirici iksir adiyla misli misli fiyatlara satiyolar dedi.Bende kullansam bi sıkıntı olur mu acaba canım
İlk defa mı gitmiştin doktora canım. Yani daha önce gittin de pco yokmuydukızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozukdesteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim
evet canım daha önce yoktu bugün yeni öğrendim.bütün moralim alt üst olduİlk defa mı gitmiştin doktora canım. Yani daha önce gittin de pco yokmuydu
Sıkma canını Öyle hamile kalan cok canım.evet canım daha önce yoktu bugün yeni öğrendim.bütün moralim alt üst oldu
Canim dr tavsiyesiyle kullanman belki daha iyi olur. Benim dr bu tur ilaclari baska markalar genclestirici iksir adiyla misli misli fiyatlara satiyolar dedi.
umutsuz vakaları okuyunca direkt olumsuzu düşünüyor insan.okuyoruz görüyoruz da kendi başımıza gelince daha iyi anlıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsunSıkma canını Öyle hamile kalan cok canım.
Canim nasil istersen sonucta vitaminde olsa adı ilac oldugundan ben etkilemek istemem.Hadi ya yum lara iyi geliyorsa bi sakıncası yoktur bence :))
Kızlar ayın 13 ünde kan testim 61.16 idi şimdi 493 çıkmış normal mi ?
Pko ileri derecede deilse bi problem yokki canim.yumurtan olusuyorsa gecte olsa catliyorsa gebelige engel deil korkma bedede var ama drm daha ilk aydan senin olur demisti.olmamasi eşimdenmis yeni onrendim.bu arada tibbi tedaviye zaten baslamissin ama ben bal tarcin corek otu kurunü yaptim kontole gittigimde dr cok iyi yumurtaliklarin dedi bende catlatma ignesini biraktim oyuzden kendiliginden catladi sanada tavsiye ederimkızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozukdesteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim
Çok artmış gibi gelmişti banafazlasıyla normall canım hiç korkma
Kizlar biraz once mutfakta oyle bi agrm olduki kendimi yataga attim direk ama kasik agrisi degildi bu gobek deliginin asagisindan rahme dogru bicqk saplanir gibi oldu kilitlendm resmen ya bence bebek yok baska bisey bu agri gecti ama bn yinede korkyrm randevu alip gidicm doktra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?