2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kasık agrisi yumurtlama belirtisi ya.
kasık agrisindan asagi yukari ne kadar sonra yumurtlama oluyo bilgisi olan varmi

Hadi ya yum lara iyi geliyorsa bi sakıncası yoktur bence :))
Canim zaten icerigi A vitamini C vitamini E vitamini + selenyum bi zarari olmaz kunde 1 kapsulle.kullanabilirsin bende esime alcam elimizdeki evicap bitince bu daha kompleks sperm kalitesinede iyi geliyor.genel olarak vucutta onarim yapam vitaminler sonucta

kasık agrisi yumurtlama belirtisi ya.
kasık agrisindan asagi yukari ne kadar sonra yumurtlama oluyo bilgisi olan varmi
Canm kasik agrisi yum. Belirtisi olamaz tek basina.mesela ben yumurtladiktan sonra adete kadar agriyor benim kasiklarim .agrdan ziyade su gibbi sefaf ve islaklik veren uzayan akinti daha cok belirtiler arasinda.

Ya bu ay bendede gobek deligimden vajene kadar baglanti gibi keskin sancilar cok oldu hemde direk yumurtlama gunlerinde basladi hala da oluyor ara ara.ilk oldugunda sabaha kadar uyumadim.bugun bat gunum 2 gun once test yaptim yoktu bakalim bu gobek sancisi bi belirti olcakmi yoksa kirmizilar gelcekmi...ki gelcek hissedyrm

Canm kasik agrisi yum. Belirtisi olamaz tek basina.mesela ben yumurtladiktan sonra adete kadar agriyor benim kasiklarim .agrdan ziyade su gibbi sefaf ve islaklik veren uzayan akinti daha cok belirtiler arasinda.
o da var ama her ay bir defa oluyo bu yogun kasık agrisi. herkeste olmuyomus tabi o ayri

canım doktorum ileri derece denemedi.klomene başlattı.az önce ilk defa aldım.bende hayıt tohumu almış onu içiyordum sabah akşam.şimdi civan perçemi diye okudum forumlarda.ama klomenle birlikte kullanılır mı acaba onu da bilemiyorum.çok teşekkür ederim paylaşımın için

Canım Allahtan ümit kesilmez üzülme..

Nereden biliyorsun olmadığını canım..
Bebek varsa da böyle ağrılar olur. Özellikle rahme otururken. Bıçak saplanması gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…