Çok artmış gibi gelmişti bana
Canim zaten icerigi A vitamini C vitamini E vitamini + selenyum bi zarari olmaz kunde 1 kapsulle.kullanabilirsin bende esime alcam elimizdeki evicap bitince bu daha kompleks sperm kalitesinede iyi geliyor.genel olarak vucutta onarim yapam vitaminler sonuctaHadi ya yum lara iyi geliyorsa bi sakıncası yoktur bence :))
Gayet iyi canim 2 gunde en az 2 kat artmasi gerekiyorKızlar ayın 13 ünde kan testim 61.16 idi şimdi 493 çıkmış normal mi ?
Canm kasik agrisi yum. Belirtisi olamaz tek basina.mesela ben yumurtladiktan sonra adete kadar agriyor benim kasiklarim .agrdan ziyade su gibbi sefaf ve islaklik veren uzayan akinti daha cok belirtiler arasinda.kasık agrisi yumurtlama belirtisi ya.
kasık agrisindan asagi yukari ne kadar sonra yumurtlama oluyo bilgisi olan varmi
Ya bu ay bendede gobek deligimden vajene kadar baglanti gibi keskin sancilar cok oldu hemde direk yumurtlama gunlerinde basladi hala da oluyor ara ara.ilk oldugunda sabaha kadar uyumadim.bugun bat gunum 2 gun once test yaptim yoktu bakalim bu gobek sancisi bi belirti olcakmi yoksa kirmizilar gelcekmi...ki gelcek hissedyrmKizlar biraz once mutfakta oyle bi agrm olduki kendimi yataga attim direk ama kasik agrisi degildi bu gobek deliginin asagisindan rahme dogru bicqk saplanir gibi oldu kilitlendm resmen ya bence bebek yok baska bisey bu agri gecti ama bn yinede korkyrm randevu alip gidicm doktra
o da var ama her ay bir defa oluyo bu yogun kasık agrisi. herkeste olmuyomus tabi o ayriCanm kasik agrisi yum. Belirtisi olamaz tek basina.mesela ben yumurtladiktan sonra adete kadar agriyor benim kasiklarim .agrdan ziyade su gibbi sefaf ve islaklik veren uzayan akinti daha cok belirtiler arasinda.
Bicak saplanmasi kasıkta mı rahimde mi canim? Benim 2 gundur kasıklarım epey yokluyo ama su an yumurtam yeni catladi?cnm ben tüm hamileliklerimi bıcak saplanmasıyla öğrendim ve su anda aynısını yasıyorum adetn de gecmiş nie gitmion kan testi yaptırmaya
Bicak saplanmasi kasıkta mı rahimde mi canim? Benim 2 gundur kasıklarım epey yokluyo ama su an yumurtam yeni catladi?
Canım sıkıntı yapma. İlaç bitmiş bir doktora git istersen.tarlusal ilacı kullandım ve 1 hafta oldu adet daha olmadım belirtide yok ..sanırım yanlış giden bişeyler varrr
canım doktorum ileri derece denemedi.klomene başlattı.az önce ilk defa aldım.bende hayıt tohumu almış onu içiyordum sabah akşam.şimdi civan perçemi diye okudum forumlarda.ama klomenle birlikte kullanılır mı acaba onu da bilemiyorum.çok teşekkür ederim paylaşımın içinPko ileri derecede deilse bi problem yokki canim.yumurtan olusuyorsa gecte olsa catliyorsa gebelige engel deil korkma bedede var ama drm daha ilk aydan senin olur demisti.olmamasi eşimdenmis yeni onrendim.bu arada tibbi tedaviye zaten baslamissin ama ben bal tarcin corek otu kurunü yaptim kontole gittigimde dr cok iyi yumurtaliklarin dedi bende catlatma ignesini biraktim oyuzden kendiliginden catladi sanada tavsiye ederim
Canım inşallah bu ay olurGeldimi kuzum kirmizilar benim geldi
Bekliyim canim 5 gun kaldi nasilsa sabirsizlik yapmicam bu sefer.. Insallah bu ayda husran olmaz..canim benim 7 gün varken erken testte silik çizgi çıktı onu görünce bidaha tekrarladim dene yada istersen bekle
Canım Allahtan ümit kesilmez üzülme..kızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozukdesteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim
Nereden biliyorsun olmadığını canım..Kizlar biraz once mutfakta oyle bi agrm olduki kendimi yataga attim direk ama kasik agrisi degildi bu gobek deliginin asagisindan rahme dogru bicqk saplanir gibi oldu kilitlendm resmen ya bence bebek yok baska bisey bu agri gecti ama bn yinede korkyrm randevu alip gidicm doktra
sorma canım yetişilmiyor vallahi2 saat yok olmustum yine cogalmis sayfalar.. Nasilsiniz kizlar:)
Evet aynen oyle valla :)sorma canım yetişilmiyor vallahi
öyle tabi çok şükür her halimize.sağol canımCanım Allahtan ümit kesilmez üzülme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?