2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynı şey banada oluyor ara ara
dün sağ kasığımın üstüne bıçak saplandı sanki ALLAH tan uzun sürmedi yoksa duramazdım:-(
Bazende sol tarafa oluyo geriliyo
Noluyor bize bilmiyorum ALLAH hayır etsin....bol bol dua edelim
Senin gecikmen kaç gün canım?

E bak dememis bisey ileri derecede olsa derdi biraz zor olcak tedavi sureci falan diye.hayit tohumu bende aldim adetimi bekliyrm bitsin basliycam.civanpercemide aldim anasonla ama onu yumurtlama tarihine kadar kullanin yaziyordu hormonlari duzenliyormus..pko lularda ostrojen biraz yuksek oluyor 70 in altinda olmasi lazim e2 nin.ben onu dusurmek icin aldim

Adetliyken mi gittin doktora canim bende gitmek istiyorum da neler sordun nasil muayene etti acaba merak ediyorum

Kizlarr.benim gibi kirmizlari görenler ne durumda, bitti.adetim.çalışmalara başladık biz..bu ay sıkı caliscaz ins Bugün akintim gelmeye basladi sanirim yumurtalamam başlıyor zaten takvime gore dogurgan donemdeyim,ben bugunden.itibaren 4,5gun her gun ilişki deniycem snra adet olana kadar gunasiri..bide böyle yapalım bakarsin yarari olur

hadi inşalallahhhhh

Kizlar bu yumurta takibi icin bende doktora gitmek istiyorum bu ay regl olursam ki insallah olmam hormon testi icin gidicem. Yumurta takibini doktorunuzmu yapiyo sizmi istediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…