İlaç biriminden 10 gün sonra oluyorsun Can'ım panik yapmaCanım sıkıntı yapma. İlaç bitmiş bir doktora git istersen.
Kizlar biraz once mutfakta oyle bi agrm olduki kendimi yataga attim direk ama kasik agrisi degildi bu gobek deliginin asagisindan rahme dogru bicqk saplanir gibi oldu kilitlendm resmen ya bence bebek yok baska bisey bu agri gecti ama bn yinede korkyrm randevu alip gidicm doktra
E bak dememis bisey ileri derecede olsa derdi biraz zor olcak tedavi sureci falan diye.hayit tohumu bende aldim adetimi bekliyrm bitsin basliycam.civanpercemide aldim anasonla ama onu yumurtlama tarihine kadar kullanin yaziyordu hormonlari duzenliyormus..pko lularda ostrojen biraz yuksek oluyor 70 in altinda olmasi lazim e2 nin.ben onu dusurmek icin aldimcanım doktorum ileri derece denemedi.klomene başlattı.az önce ilk defa aldım.bende hayıt tohumu almış onu içiyordum sabah akşam.şimdi civan perçemi diye okudum forumlarda.ama klomenle birlikte kullanılır mı acaba onu da bilemiyorum.çok teşekkür ederim paylaşımın için
Maalesef coktan oldum canim yarin 5.gunum olacakEyila23 cnmmm varmı bışıler adet ğelmedı ınş?
Değildir değildir sen yüreğini ferah tut minigin seninle Rabbim in izniyle bizlere de dua et :)ayyy inşallah ya bütün testler bozuk değilse var allahın izniyle
Adetliyken mi gittin doktora canim bende gitmek istiyorum da neler sordun nasil muayene etti acaba merak ediyorumkızlar selam hepinize.çok canım sıkkın moralim bozukdesteğinize ihtiyacım var.bugün doktora gittim ve pco lu olduğumu öğrendim.klomen verdi.5 gün boyunca günde 1 tane kullanacağım.ve 5.günü tekrar kontrole gideceğim sanırım çatlatma iğnesi verecek.ben bu kadar çocuk isterken kimbilir daha ne kadar bekleyeceğim
inşallah canım yaBencede var sonucunu bekliyorum merakla 3 taneside yanılmaz ya
ediyorum canım allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDeğildir değildir sen yüreğini ferah tut minigin seninle Rabbim in izniyle bizlere de dua et :)
oyle yapcam canım hediye gibi geldi bize sanırım tabi kandada çıkarsahadi canım ben şok ben iptalSb12345 bence bir gün daha bekle canım evlilik yıldönümünde ver haberi daha anlamlı olur
Benim yumurta sagdaydi ama benimde sol kasığım hissettiriyobnm sol kasıgımda cnm
İlaç biriminden 10 gün sonra oluyorsun Can'ım panik yapma
Kizlarr.benim gibi kirmizlari görenler ne durumda, bitti.adetim.çalışmalara başladık biz..bu ay sıkı caliscaz insBugün akintim gelmeye basladi sanirim yumurtalamam başlıyor zaten takvime gore dogurgan donemdeyim,ben bugunden.itibaren 4,5gun her gun ilişki deniycem snra adet olana kadar gunasiri..bide böyle yapalım bakarsin yarari olur
Bat gunu yaptm negatfti cnm yacnm ben tüm hamileliklerimi bıcak saplanmasıyla öğrendim ve su anda aynısını yasıyorum adetn de gecmiş nie gitmion kan testi yaptırmaya
bnm dr istedi.. o yüzden 4 gözle adet bekliyorumKizlar bu yumurta takibi icin bende doktora gitmek istiyorum bu ay regl olursam ki insallah olmam hormon testi icin gidicem. Yumurta takibini doktorunuzmu yapiyo sizmi istediniz?
Belki hamilesindır cnm ıslak akıntı oluyomus hamileyken neden umudun yok testmi yaptin benm gbiB bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
Frida1kahlo 17 Ekim
ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mi ben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?