2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

5 gun ama bat gunu kan negatifti

bnm dr istedi.. o yüzden 4 gözle adet bekliyorum
Bende bu ay gidiyim canim.. Yumurtalik takibi istedigimide belirtiyim. Telefndaki takvimlerden takip ediyorum aslinda ama pekde guvenemiyorum..
Sana gecmis olsun gozun aydin canim.. Kayinbabanada Rabbim sifa versin tum hastalara sifa bekleyenlere insallah..

Hadi inşallah gülüm hayırlısı :)
Takvim makvim hikaye bence onlar otomatik bi sistem sadece ama hormonlarımız otomatik değilki zaten öyle olsaydı her ay günü gününe adet görürdük

mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah

Bana da böyle dedi dr. 3 . günü gel bakalım dedi. lan arkadaşlar bi anlata bilir mi nasıl muayne yapılıyor

Bklyrm cnm insallah bi kacgun sonra kan vercm bidaha ama arada sancim oluyo baya
Canim saglik ocagindanmi veriyosun kani. Bizim burda 10 gun gecikmeden olduktan sonra diyolar 2 defa gittim utaniyorum artik. 10 gun gecikmem olsa doktora giderim zaten.

ben de ondan takip ediyorum . acaba olur mu diye bakalım hayırlısı yaa

ALLAH şifa versin canım İnşaaAllah iyi geçer
Bakteri derken enfeksiyon mu vardı rahminde mi yoksa? Ay çok korkuyorum ondan yaa 5 ay önce bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim çok fena illet ALLAH yaşatmasın kimseye banada

Belki hamilesindır cnm ıslak akıntı oluyomus hamileyken neden umudun yok testmi yaptin benm gbi ben sabah test yaptm negatif adet olmadım hala akintim hiç yok adet olmayı bekliyorm bende cnm
Cuma gecesi yaptim yoktu canim ondan umudum yok.olsa bitsede kasima baksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…