Hic duymadm cnm keske oyle olsaNereden biliyorsun olmadığını canım..
Bebek varsa da böyle ağrılar olur. Özellikle rahme otururken. Bıçak saplanması gibi olur
5 gun ama bat gunu kan negatiftiAynı şey banada oluyor ara ara
dün sağ kasığımın üstüne bıçak saplandı sanki ALLAH tan uzun sürmedi yoksa duramazdım:-(
Bazende sol tarafa oluyo geriliyo
Noluyor bize bilmiyorum ALLAH hayır etsin....bol bol dua edelim
Senin gecikmen kaç gün canım?
??kasık agrisi yumurtlama belirtisi ya.
kasık agrisindan asagi yukari ne kadar sonra yumurtlama oluyo bilgisi olan varmi
mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallahAdetliyken mi gittin doktora canim bende gitmek istiyorum da neler sordun nasil muayene etti acaba merak ediyorum
Bklyrm cnm insallah bi kacgun sonra kan vercm bidaha ama arada sancim oluyo bayaNisaberatim son durumun nasil canim adet olmadin baya geciktin sen gebelik vardir insallah :) bizler olamadik senden bekliyoruz; )
Bende bu ay gidiyim canim.. Yumurtalik takibi istedigimide belirtiyim. Telefndaki takvimlerden takip ediyorum aslinda ama pekde guvenemiyorum..bnm dr istedi.. o yüzden 4 gözle adet bekliyorum
Sana gecmis olsun gozun aydin canim.. Kayinbabanada Rabbim sifa versin tum hastalara sifa bekleyenlere insallah..Kızlar benim test sonuçlarım çıktı. Çok şükür bakteriden kurtuldum 6 ay sonra. Resmen ağlamam geldi.
Buarada herkezden kayınbabam için dua istiyorum. Yarın ameliyat olacak. Boğazında yara var . Dualarınızı eksik etmeyin.
Kizlarr.benim gibi kirmizlari görenler ne durumda, bitti.adetim.çalışmalara başladık biz..bu ay sıkı caliscaz insBugün akintim gelmeye basladi sanirim yumurtalamam başlıyor zaten takvime gore dogurgan donemdeyim,ben bugunden.itibaren 4,5gun her gun ilişki deniycem snra adet olana kadar gunasiri..bide böyle yapalım bakarsin yarari olur
mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah
Canim saglik ocagindanmi veriyosun kani. Bizim burda 10 gun gecikmeden olduktan sonra diyolar 2 defa gittim utaniyorum artik. 10 gun gecikmem olsa doktora giderim zaten.Bklyrm cnm insallah bi kacgun sonra kan vercm bidaha ama arada sancim oluyo baya
ben de ondan takip ediyorum . acaba olur mu diye bakalım hayırlısı yaaBende bu ay gidiyim canim.. Yumurtalik takibi istedigimide belirtiyim. Telefndaki takvimlerden takip ediyorum aslinda ama pekde guvenemiyorum..
Sana gecmis olsun gozun aydin canim.. Kayinbabanada Rabbim sifa versin tum hastalara sifa bekleyenlere insallah..
Kızlar benim test sonuçlarım çıktı. Çok şükür bakteriden kurtuldum 6 ay sonra. Resmen ağlamam geldi.
Buarada herkezden kayınbabam için dua istiyorum. Yarın ameliyat olacak. Boğazında yara var . Dualarınızı eksik etmeyin.
Hangi program senin adi ne?ben de ondan takip ediyorum . acaba olur mu diye bakalım hayırlısı yaa
takvimim diye bir uygulamaHangi program senin adi ne?
Cuma gecesi yaptim yoktu canim ondan umudum yok.olsa bitsede kasima baksakBelki hamilesindır cnm ıslak akıntı oluyomus hamileyken neden umudun yok testmi yaptin benm gbiben sabah test yaptm negatif adet olmadım hala akintim hiç yok adet olmayı bekliyorm bende cnm
ben yedim kırmızı kartı canım@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim kizlar gelen giden var mıiben bugun 2 dir adet oldum saniyrm gidiyrm islak akintim olmus.istemeye istemeye bekliyrm gelisimi
Benim de öyle oldu canım. Hala da oluyor aradaHic duymadm cnm keske oyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?