2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah
İnşallah cok teşekkür ederim peki ac tok bisey farkeder mi
mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah

İyi akşamlar ovulasyon testinde dün ikinci çizgi çok netti bugün silinmeye başlamış dun çalıştık bugünde calisalimmi yarın aksamami erteleyelim kizlar

Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil

İyi akşamlar ovulasyon testinde dün ikinci çizgi çok netti bugün silinmeye başlamış dun çalıştık bugünde calisalimmi yarın aksamami erteleyelim kizlar
Calis canim bugunde yarinda..artik dr lar sık sik iliski oneriyorlar.esine balli süt icine bikdircin kir muz falan yedir.spermleri biraz destekle ve 3 gun araliksiz girin iliskiye

Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
E e gunde 2 katini gecmis iste canim herkesin ayni olmuyor.2 karini gectigi surece yeterli..boyle davm ederse bi skinti yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…