Canım bak benim kanda çıktı merak ettim idrar yaptım. Gözükmüyor bile. Moral bozma sakın. Bu da uzun sürede belirginleşti. Senin de belki düşüktür değerin5 gun ama bat gunu kan negatifti
Adetinin geçmesini bekle bence canım garanti olsunKızlaaar iyi akşamlar. Bugün yumurtlamanın 10.günü. Kan versem çıkar mı??? Daha fazla dayanamıyorumm
İnşallah cok teşekkür ederim peki ac tok bisey farkeder mimumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah
mumkunse adetin ucuncu gunu gidin.bebek istiyorum ve hormon tahlili yapmak istiyorum diyin.hepsini bi arada cikarin bi sıkıntı yoktur insallah
Gecmis olsun canim bidahaki aya insallah..benim de gelcek heralde kramplar giriyor bugun yarin gelirben yedim kırmızı kartı canıminsallah sızın gelmz
Kızlaaar iyi akşamlar. Bugün yumurtlamanın 10.günü. Kan versem çıkar mı??? Daha fazla dayanamıyorumm
ben her gidişimde ultrasondan bakildi.yumurtalara bakiyo ordan kist iltihap filan varmi herseyi söylüyor doktorBana da böyle dedi dr. 3 . günü gel bakalım dedi. lan arkadaşlar bi anlata bilir mi nasıl muayne yapılıyor
hic hic fatketmez.rica ederimİnşallah cok teşekkür ederim peki ac tok bisey farkeder mi
Ama cuma erken cnm hem dha adet olmamışin inş hamilesindir yaCuma gecesi yaptim yoktu canim ondan umudum yok.olsa bitsede kasima baksak
Alttan mi bakiyorben her gidişimde ultrasondan bakildi.yumurtalara bakiyo ordan kist iltihap filan varmi herseyi söylüyor doktor
Nebileyim ya olunca hissediyolarmis ya ben hic hissedemiyrmAma cuma erken cnm hem dha adet olmamışin inş hamilesindir ya
Cok teşekkür ederim ilk defa gidicem o yuzden merak ediyorumhic hic fatketmez.rica ederim
Çalışın tabi yarını boş geçersiniz canımİyi akşamlar ovulasyon testinde dün ikinci çizgi çok netti bugün silinmeye başlamış dun çalıştık bugünde calisalimmi yarın aksamami erteleyelim kizlar
Calis canim bugunde yarinda..artik dr lar sık sik iliski oneriyorlar.esine balli süt icine bikdircin kir muz falan yedir.spermleri biraz destekle ve 3 gun araliksiz girin iliskiyeİyi akşamlar ovulasyon testinde dün ikinci çizgi çok netti bugün silinmeye başlamış dun çalıştık bugünde calisalimmi yarın aksamami erteleyelim kizlar
Ay canım ben kan tahlillerinden bıktım 33 aydır. Yoksa bileyim de artık tüp bebeğe hazırlanayım istiyorumBen bata 1 hafta kala kan verdim 0.1 cıktı :) inş senin yüzün güler:)
E e gunde 2 katini gecmis iste canim herkesin ayni olmuyor.2 karini gectigi surece yeterli..boyle davm ederse bi skinti yok yaniKızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
Nasıl yani?? Üç kattan fazla artmış canım. Anlayamadım ben?Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?