- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
120 civarı falan olur diye bekliyordum da. İnanamıyorum hala bişey olcak diye korkuyorum canımE e gunde 2 katini gecmis iste canim herkesin ayni olmuyor.2 karini gectigi surece yeterli..boyle davm ederse bi skinti yok yani
120 civarı falan olur diye bekliyordum da. İnanamıyorum hala bişey olcak diye korkuyorum canım
Her gün 2 kat artmalıya ondan dedim de doktorum da çok iyi dedi. 10 gün sonra keseyi görebilirmişizNasıl yani?? Üç kattan fazla artmış canım. Anlayamadım ben?
Sağol canım inşallah sağlıklıdır.Canim cumartesiden pazartesiye 2 gun gecmis sadece.2 gunde 2 kat artiyor.60 civari olmasi gerekirken 100 u gecmis gayet iyi icini ferah tut.dunyada rizki olana bisey olmaz merak etme
İki gün sonra iki kat artmalı canımHer gün 2 kat artmalıya ondan dedim de doktorum da çok iyi dedi. 10 gün sonra keseyi görebilirmişiz
Mavi Boncugumm canim etiket yapmissin ama ne oldugunu anlamadim. Gormedim daha dogrusu tonlarca mesaj birikmis 500 e yakin kacirdim yani
Evet canım yanlış biliyormuşumİki gün sonra iki kat artmalı canım
Hergun deil 2 gunde 2 kart artmasi lazim canim merak etmeSağol canım inşallah sağlıklıdır.
Canım değerin normal 2 günde bir 2 katı olmalı seninki fazlası ile artmış relax ol çarşamba günü de ver büyük bir ihtimalle 200 u geçer haftaya da keseyi gorursun Allah in izni ileKızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
Her gün 2 kat artmalıya ondan dedim de doktorum da çok iyi dedi. 10 gün sonra keseyi görebilirmişiz
Canim bence bugunde calisma olsunİyi akşamlar ovulasyon testinde dün ikinci çizgi çok netti bugün silinmeye başlamış dun çalıştık bugünde calisalimmi yarın aksamami erteleyelim kizlar
Bana da böyle dedi dr. 3 . günü gel bakalım dedi. lan arkadaşlar bi anlata bilir mi nasıl muayne yapılıyor
Doktor 27 ekim de çağırdı zaten canım. Evet ya boşa endişe etmişim iyi ki varsınız kızlarCanım değerin normal 2 günde bir 2 katı olmalı seninki fazlası ile artmış relax ol çarşamba günü de ver büyük bir ihtimalle 200 u geçer haftaya da keseyi gorursun Allah in izni ile
Al benden de okadar :) supriz olsa keşkeeNebileyim ya olunca hissediyolarmis ya ben hic hissedemiyrm
Ay keskeeAl benden de okadar :) supriz olsa keşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?