2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Mavi Boncugumm canim etiket yapmissin ama ne oldugunu anlamadim. Gormedim daha dogrusu tonlarca mesaj birikmis 500 e yakin kacirdim yani

Canım bir ayet paylaşmıştım yazayım tekrar Hz.ibrahim(a.s)'ın çocuk için ettiği duayı.. ayet ama bu Kur'an'da yazıyor o yüzden abdestli okumak gerek hatta namazlardan sonra daha makbul...

EUZÜBİLLÂHİMİNEŞŞEYTÂNİRRACÎM
BİSMİLLÂHİRRAHMÂNİRRAHÎM

"RABBİ HEBLÎÎÎ MİNESSÂLİHÎÎÎN."

Manası= "Rabbim bana salihlerden olan bir evlat armağan et."

Bol bol okuyalım.Rabbim bu mübarek ayetin hürmetine hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun amin

Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım. 101.09 çıkmış. Öncekini cumartesi yaptırmıştım 28.80 çıkmıştı. Düşük mü yaa sanki 2 katı değil
Canım değerin normal 2 günde bir 2 katı olmalı seninki fazlası ile artmış relax ol çarşamba günü de ver büyük bir ihtimalle 200 u geçer haftaya da keseyi gorursun Allah in izni ile

Bana da böyle dedi dr. 3 . günü gel bakalım dedi. lan arkadaşlar bi anlata bilir mi nasıl muayne yapılıyor

Doktora gidiyorsun

Bugün adetin 3. Günü hormonlarıma baktırmak istiyorum.diyorsun

Prolaktin unutuyorlar ona da bakabilir misiniz diyorsun

Tamam.diyor kan ver o zaman :)

Serbest t 3
fsh
Tsh
lh
Estradiol
Serbest t 4

Gibi hormonlara bakıyor

Sonra alttan muayene de edelim diyor

Biraz cekiniyorsun ama ben adetliyim nasil olacak ki diyorsun

O da alış alış bi şey yok bunda diyor

Burada 2 ihtimal var ya şu sacma sapan sandalyeye oturuyorsun ayaklarını sağ ve sola yerleştiriyorsun

Ya da sedyeye uzayıp ayaklarını karnına doğru cekiyorsun

Bi cubuk ucuna prezervatif takıyor

Bazen ışığı kapatıyor bazen kapatmiyor

Bazen jel sürüyor bazen sürmüyor adet olduğun için sürmez büyük ihtimalle

Sonra ekrandan bakıyor

Oo rahim güzel himm çok iyi kalınlık iyi Temiz görünüyor vs vs konuşuyor

Olur sizin bebeniz kafana takma stres yapma diyor

Gün aşırı deneyin diyor bir gün dur bir gün ilişki hatta bazı doktorlar 2 gün dur 1 gun ilişki diyor

Doktor hanim ben başka şeylere de baktırmak istiyorum Deliyim ben her şeye bakalım. Diyorsun

O zaten adetin ilk gününden say 21 günu gel yumurtan çatlıyor mu catlamiyor mu bakalım diyor yine kan testi

Başka başka diyorsun amh testi var diyor yumurta rezervleri ile ilgili

Başka başka diyorsun hsg çekerim. Tüpler tıkalı mi tıkalı değil mi diyor

Başka başka diyorsun yeter artık kocan da sperm testi yaptırsin diyor

BU KADARRRRRRR:)

Canım değerin normal 2 günde bir 2 katı olmalı seninki fazlası ile artmış relax ol çarşamba günü de ver büyük bir ihtimalle 200 u geçer haftaya da keseyi gorursun Allah in izni ile
Doktor 27 ekim de çağırdı zaten canım. Evet ya boşa endişe etmişim iyi ki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…