- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Ozelde yapmistm ama simdi saglik ocagina gitcm bzm burda o sikinti olmuyo sende gecti diyiverCanim saglik ocagindanmi veriyosun kani. Bizim burda 10 gun gecikmeden olduktan sonra diyolar 2 defa gittim utaniyorum artik. 10 gun gecikmem olsa doktora giderim zaten.
Canim insallah gebeliktendir ama biraz idrar yolu enfeksiyonunuda andırıyo soylediklerin.kızlar çok garip şeyler yasıyorum sol arka tarafım çok ağrıo arada kasıklarımda baskı hissediyorm ve en önemlisi idrarımı yaparken bitmeye yakın çok yanmam oluyor ve ikidir peçeteye sildiğimde sanki kanı sulandırırlarda çok az kırmızılık olurya öyle bisiler gelio peçeteye bunun aynısı ovulosyon zamanı iliskiden sonrada olurdu
evet bende enfeksiyondr dip dayanıyordum birkaç gündür ilaç filnda almadım belki hamile kalırım die ama hafif kırmızılık olunca bilemedim bata daha 6 gün filn varCanim insallah gebeliktendir ama biraz idrar yolu enfeksiyonunuda andırıyo soylediklerin.
kızlar çok garip şeyler yasıyorum sol arka tarafım çok ağrıo arada kasıklarımda baskı hissediyorm ve en önemlisi idrarımı yaparken bitmeye yakın çok yanmam oluyor ve ikidir peçeteye sildiğimde sanki kanı sulandırırlarda çok az kırmızılık olurya öyle bisiler gelio peçeteye bunun aynısı ovulosyon zamanı iliskiden sonrada olurdu
bu ay hsg çektirdim. gebelik için çok umutluyum sırf o yüzden bekliyrm bata 6 gün kaldı cmrteside kdr beklemek zorundayım o zamn gebilik varsa çıkar heraldeAynısını yaşadığım için söylüyorum bu belirtiler malesef enfeksiyon canım
İlk fırsatta idrar tahlili ve kültürü yaptır doktorlar kültürü unutuyolar ama çok önemli onu da söyle aynı zaten idrarını verirken kültür testi de yapıyolar onun sonucuna göre antibiyotik verecek
Sakın ihmal etme Allah korusun enfeksiyon böbreklerine ilerlerse daha kötü olur hele kan diyorsun tehlikeli durum... ben çektiğim için bilirim
Bol bol su iç en büyük ilacı su
Bide limonlu su iç hergün ki mesanen falan temizlensin
Tez zamanda iyi olursun İnşaaAllah
Huuu çift çizgiyi yakalamissin ...sen garanti olsun bugün birliktelik yarın siliklesir bir de o zaman .3 gün üst üste deneyin.haydi rastgele.Buna bakarmisiniz ovealasyon testim
İyi geceler tatlıımmm
Nasılsın?
Bende mide sorunları başladı.. Böyle bulanıyor gibi yediklerim yukarı geliyor sanki. Ama istifra etmiyorum.
Sanki etsem rahatlıyacağım....
Reflü gibi değişik ya böyle olur mu acaba offf
Insallah güzel gecer kuzum hamileliğin ilk zamanlar biraz zor oluyormus ama sonu güzel bi kavusma olacak insallah :)İyi olmaya çalışıyorum canım bende
Mide problemleri dışında çok derdim yok..
Kuzular iş çıkışı doktora gittim. Diyordum ya idrar yolu vs. diye. 2-3 gündür de kusuyordum. Ultrasonla baktı. Rahimde ödem varmış mens olabilirsin dedi. Yumurtalık yollarım ve idrar yollarım hepsi birden parazit ve enfeksiyon olmuş antibiyotik yazdıidrarda gebelik testi yaptı negatif dedi günün geçmeden kan testine gerek yok dedi. Zaten mens olursun rahimdeki şişlik onun göstergesi dedi offf offff ayaklarımı duvara dike dike üşüttüm galiba :)
Canim bende 4 ay once kurtaj oldum daha bu ay korunmayi biraktik insallah bu ay aliriz mutlu haberiKizlar merhaba benim adetine 1 hafta var goguslerimde agri bel AgrisI bacak agrisi çeki yorum ayrıca sol kasigima agri girip cikiyo anlik her agrida UF puf falan diyorum o derece 5 ay önce kürtaj oldum inşallah bu ay güzel haberler alirim sizce kayda değer belirtiler mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?