Oo hesaplara bakma canım matematikle olmuyor..O otomatik bir sistem ama insan bünyesi aynı değil hava koşulları, yer degisimi ,stres herşey etkileyebilir...sen testlerin iyice siliklesiye devam et derim.5 eylül ---İlk bat 5 ekim 2 bat 30gunde oluyor hesaba göre 30-14 =16 gün yumurtlama olması lazım dün 12 gund erkenmi yumirtladim acaba iki gundur uykudan gozumu acamiyom bat bitince iki günde calistik devammi ?
İnşallah ben hic korunmadim gecen 2 ay öncede kimyasal gebelik yasadim doktora gittim hic bir problem yok ama bilmiyorum yahu .Canim bende 4 ay once kurtaj oldum daha bu ay korunmayi biraktik insallah bu ay aliriz mutlu haberi
Canim idrar yerindenmi kanli akinti geliyor.idrarinda kan olmasin yanmada enfeksiksiuondan olur bence bian omce git dktorakızlar çok garip şeyler yasıyorum sol arka tarafım çok ağrıo arada kasıklarımda baskı hissediyorm ve en önemlisi idrarımı yaparken bitmeye yakın çok yanmam oluyor ve ikidir peçeteye sildiğimde sanki kanı sulandırırlarda çok az kırmızılık olurya öyle bisiler gelio peçeteye bunun aynısı ovulosyon zamanı iliskiden sonrada olurdu
hayir ultrason ekranindan.gobektenAlttan mi bakiyor
idrarım temiz idrarda sıkıntı yok idrar yerinde yanma var kanda öyle kıpkırmızı değil sulandırılmıs gibi peçetede çok hafif ikidir öyle üçüncüde birsey çıkmadı simdi onu takip ediyorm bende idrar yolundan mı gelio normal genitalden mi dieCanim idrar yerindenmi kanli akinti geliyor.idrarinda kan olmasin yanmada enfeksiksiuondan olur bence bian omce git dktora
Ayy bu baslik biraz daha mi hareketli ne :) yalniz hamileler girmese olmuyo mu onlar icin bir suru ayri baslik var o takvimler sinirimi zıplatıyor kusura bakmayın
Buna bakarmisiniz ovealasyon testim
Ayyy iyi o zaman yaa rahatladim valla Teşekkürler devlet hastanesine gitsem de bakarlar mi sen ozele mi gidiyosun cnmhayir ultrason ekranindan.gobekten
Zten idrarda kan dedikleri sey o oluyor canim.direk kan gelmiyor.ve yanmada enfeksiyondan olur.oyuzden bence ihmal etmeidrarım temiz idrarda sıkıntı yok idrar yerinde yanma var kanda öyle kıpkırmızı değil sulandırılmıs gibi peçetede çok hafif ikidir öyle üçüncüde birsey çıkmadı simdi onu takip ediyorm bende idrar yolundan mı gelio normal genitalden mi die
Bugunu yarini ve sonraki gunu bos gecirme canim :)En sonuncusunu yeni yaptım ovulasyon testini
Amin canim sagolasin. Biliyorum bu ayeti. Okumak lazim bol bol. Hayirlisi olsun hakkimizda.Canım bir ayet paylaşmıştım yazayım tekrar Hz.ibrahim(a.s)'ın çocuk için ettiği duayı.. ayet ama bu Kur'an'da yazıyor o yüzden abdestli okumak gerek hatta namazlardan sonra daha makbul...
EUZÜBİLLÂHİMİNEŞŞEYTÂNİRRACÎM
BİSMİLLÂHİRRAHMÂNİRRAHÎM
"RABBİ HEBLÎÎÎ MİNESSÂLİHÎÎÎN."
Manası= "Rabbim bana salihlerden olan bir evlat armağan et."
Bol bol okuyalım.Rabbim bu mübarek ayetin hürmetine hepimizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?