- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Trakyalimisin :)Gittimi erkez
Doktora gidiyorsun
Bugün adetin 3. Günü hormonlarıma baktırmak istiyorum.diyorsun
Prolaktin unutuyorlar ona da bakabilir misiniz diyorsun
Tamam.diyor kan ver o zaman :)
Serbest t 3
fsh
Tsh
lh
Estradiol
Serbest t 4
Gibi hormonlara bakıyor
Sonra alttan muayene de edelim diyor
Biraz cekiniyorsun ama ben adetliyim nasil olacak ki diyorsun
O da alış alış bi şey yok bunda diyor
Burada 2 ihtimal var ya şu sacma sapan sandalyeye oturuyorsun ayaklarını sağ ve sola yerleştiriyorsun
Ya da sedyeye uzayıp ayaklarını karnına doğru cekiyorsun
Bi cubuk ucuna prezervatif takıyor
Bazen ışığı kapatıyor bazen kapatmiyor
Bazen jel sürüyor bazen sürmüyor adet olduğun için sürmez büyük ihtimalle
Sonra ekrandan bakıyor
Oo rahim güzel himm çok iyi kalınlık iyi Temiz görünüyor vs vs konuşuyor
Olur sizin bebeniz kafana takma stres yapma diyor
Gün aşırı deneyin diyor bir gün dur bir gün ilişki hatta bazı doktorlar 2 gün dur 1 gun ilişki diyor
Doktor hanim ben başka şeylere de baktırmak istiyorum Deliyim ben her şeye bakalım. Diyorsun
O zaten adetin ilk gününden say 21 günu gel yumurtan çatlıyor mu catlamiyor mu bakalım diyor yine kan testi
Başka başka diyorsun amh testi var diyor yumurta rezervleri ile ilgili
Başka başka diyorsun hsg çekerim. Tüpler tıkalı mi tıkalı değil mi diyor
Başka başka diyorsun yeter artık kocan da sperm testi yaptırsin diyor
BU KADARRRRRRR:)
Ben zaten karar verdim bu ay yumurtlama gunu takip etmiyorum relax olucamKızlar bence baska bı konu bulmamız lazım konu derken yanı konuşacak baska konu. Kendimizi dınlemekten ve ilişkiyi odev gıbı gormekten kafayı yıcez hadı bakalm patlatın bır konu
Hahahah tam da birebir anlatmissin ki. Tipatip dogru yani siralama boyle aynen bravo
İyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkürler tatlımmm artık daha dikkatli olmam lazımmm :*Ah canım ALLAH şifa versin ya İnşaaAllah düzelir üzülme sadece iyileşmeni düşün kendine dikkat et ayakların daima sıcak dursun altlarına sıcak su torbası koy ama karnına koyma ayaklarına
Üstünde hep hırkan falan olsun
Bide bol bol su iç çok önemli
bol idrarla bakterileri dışarı atacaksın inşaAllah
Evet ya kesinlikle. Hep ayni muhabbet oluyor. :)Sağol canım benim :)
Gide gele ezberledim artık sıralamayı ağızlarindan çıkacak cümleleri :)
Harbi Açıktan doktor oldun yesaammm...Sağol canım benim :)
Gide gele ezberledim artık sıralamayı ağızlarindan çıkacak cümleleri :)
ne kadardır korunmadigini soyle uzun zaman olduysa devlet bakar.mesela genelde bi yildir evliyim diyor gidenler..bi defa devlete gittim kasigim agriyo diye ultrason dan bakti.bebek dusunuyorum deyince tmm dedi .ama hormon testi istiyorum dersen bakar ona da.iki defa da özele gittim onlar sen söylemeden ilgileniyo zaten.Ayyy iyi o zaman yaa rahatladim valla Teşekkürler devlet hastanesine gitsem de bakarlar mi sen ozele mi gidiyosun cnm
Tamam canim cok yardimci oldun Sağolne kadardır korunmadigini soyle uzun zaman olduysa devlet bakar.mesela genelde bi yildir evliyim diyor gidenler..bi defa devlete gittim kasigim agriyo diye ultrason dan bakti.bebek dusunuyorum deyince tmm dedi .ama hormon testi istiyorum dersen bakar ona da.iki defa da özele gittim onlar sen söylemeden ilgileniyo zaten.
Ay canısı bnde tam bu mesajı yazdım yolladım sonra tuvalete gittim bi baktım yapışkan bı akıntı gelmiş hemen yazayım dedım acaba yumurtlama donemıne mi gırdım dıye cok guldum az once ne dedım smdı ne yapıyorum diyeBen zaten karar verdim bu ay yumurtlama gunu takip etmiyorum relax olucam
Ay canısı bnde tam bu mesajı yazdım yolladım sonra tuvalete gittim bi baktım yapışkan bı akıntı gelmiş hemen yazayım dedım acaba yumurtlama donemıne mi gırdım dıye cok guldum az once ne dedım smdı ne yapıyorum diye
rica ederim canim..Allah gönlüne gore versinTamam canim cok yardimci oldun Sağol
Kociş çarşıda gelsin de Bakalım inşallah degerlendirebilirizOlabilir cnmm degerlendir istersen
Kizlar merhaba ben birsey sormak istiyorum benim adetim normalde 28 gunde bir olurdu ama gectigimiz 2 ay 31 gunde bir oldum bebek istiyoruz ama kafama takilan adet döngüsü degisir mi yoksa 2 ay gecikme mi yasadim bundan sonraki yumurtlama donemlerimi 31 gune goremi hesaplamam lazim gecen ay19 unda adet oldum normalde bugunolmam lazim (28gunden hesaplarsak tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?