2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyi geceler kizlar.
Napiyorsunuz bakalim, 2 gundur giremiyorum cok yorgunum cooook.

Var mi yeni hamislerimiz varsa tebrik ederim. Allah bagislasin bebelerinizi .

Cok mesaj birikmis okumaya gozum kesmedi. Varsa kacirdigim birseyler yazin kizlar.
Sizleri seviyorum hemde coook.

Insallah tez vakitte hepiniz hayirli saglikli evlatlara sahip olursunuz. Opuldunuz

Hahahah tam da birebir anlatmissin ki. Tipatip dogru yani siralama boyle aynen bravo

Kızlar bence baska bı konu bulmamız lazım konu derken yanı konuşacak baska konu. Kendimizi dınlemekten ve ilişkiyi odev gıbı gormekten kafayı yıcez hadı bakalm patlatın bır konu
Ben zaten karar verdim bu ay yumurtlama gunu takip etmiyorum relax olucam

İyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkürler tatlımmm artık daha dikkatli olmam lazımmm :*

Ayyy iyi o zaman yaa rahatladim valla Teşekkürler devlet hastanesine gitsem de bakarlar mi sen ozele mi gidiyosun cnm
ne kadardır korunmadigini soyle uzun zaman olduysa devlet bakar.mesela genelde bi yildir evliyim diyor gidenler..bi defa devlete gittim kasigim agriyo diye ultrason dan bakti.bebek dusunuyorum deyince tmm dedi .ama hormon testi istiyorum dersen bakar ona da.iki defa da özele gittim onlar sen söylemeden ilgileniyo zaten.

Tamam canim cok yardimci oldun Sağol

Ben zaten karar verdim bu ay yumurtlama gunu takip etmiyorum relax olucam
Ay canısı bnde tam bu mesajı yazdım yolladım sonra tuvalete gittim bi baktım yapışkan bı akıntı gelmiş hemen yazayım dedım acaba yumurtlama donemıne mi gırdım dıye cok guldum az once ne dedım smdı ne yapıyorum diye

Kızlar bişey soracam benim durumumu biliyorsunuz zaten ben göbeğime felan bastırınca miğdem bulanıyor normaldede bulanıyor gibi oluyo geçiyor ben anlamadım bu işten yarın tekrar Dr gidecem randevu aldım 9 gün önce leke gelir 7 gün kala adet başlar bugün normalde adete 6 gün vardı ama bugün adetin 2 günü gittikçe kanama çoğaldı düzenim bozuldu hep

Olabilir cnmm degerlendir istersen

Kizlar merhaba ben birsey sormak istiyorum benim adetim normalde 28 gunde bir olurdu ama gectigimiz 2 ay 31 gunde bir oldum bebek istiyoruz ama kafama takilan adet döngüsü degisir mi yoksa 2 ay gecikme mi yasadim bundan sonraki yumurtlama donemlerimi 31 gune goremi hesaplamam lazim gecen ay19 unda adet oldum normalde bugunolmam lazim (28gunden hesaplarsak tabi)

31 gün gecikme değil zaten doktorlar 35 güne kadar normal diyorlar
2-3 gün kayabilir hava değişimi stres gibi faktörler etkiler
yumurtlama illa aynı günde olmaz her ay değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…