2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim bu sabah ilk defa bende de bulanti oldu adet oldum olucam gbi bir haftadir. Bat bugundu gelen giden yok cok sukur yarin sabah idrar testi yapicam bi bakalim bi ne cikicak . sanki bu ay sevinicez gbi duruyorr
Ay inşallah kuzum yaa bugünde karnımın alt tarafında ağrı var sürekli hala da var

Kızlar sanırım buldum cevabı şımdı sızce asıl onemlı sorum şu benım geçen ay 18 ağustsda yanı reglım peçeteye az bı ıkı damla kahverengı geldı 21 inde bıldığınız adet geldı söktü ve ılk kez boyle oldu reglim o yuzden ben hatta geçen ay yerleşme kanaması fılan dıye heycan yapmıştım . yanı sorum şu az kahverengı lekeyımı adet gününün 1. günü sayacağızyoksa 21 ağustos tam soktuğü günü mü .... kı eğer 21 tam olarak ğeldığı ğünü var sayarsak 21ınden sonra yedı ğün sürdü normal oalrak yanı ozamn da adetıme cok var sayılıyor sızce?

Söküldüğü gün baz alınacakmoş sanırım canm öyle okumuştum

Adetin sokuldugu gun 1. Gundur.

Dongun kac

Canim benim de ilk iki gun kahve lekelenme geldi ben onu saymadim. Normal surem 7 gun cnku onu katsam 9 oluyor

30 gün cnm :) ben 18 ı kabul ettım o yuzden adete 3 -5 ğün var dıodum ... şuan senın dedın ğbıyse adetıme daa 6 ğün var ve 9 ğün kala benım değerım 7 cıkmış oluyor 6 ğün kalada 13 cıkmış olyuor boyle düzenlı artarsa adet ğünümde yanı 21 ınde 104 oluyor

Ayy o zaman benim 3 günlük gecikmem var :))
Kizlar ciddimisiniz ya :)
Tabiki adetin sokuldugu gun 1. Gun kabul edilir. Lekenlemeyi saymiyorsunuz asla.
Ve ikiniz icinde hayirlisi olsun kizlar ya :))

canım ozaman tek çare ğıdeceğın ğüne kadar ılışkı de buluncan en ğarantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…