- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Hadi bakalim canim hayirlisi bat 6 yada 7 ekim :))aynen canım bizde baslamadık bende yıkandım sonra yine yıkanmak zorında kaldım falan dedrken kaldı öyle
kısmetse olur artık napalım anca bitti
Hadi bakalim canim hayirlisi bat 6 yada 7 ekim :))
Kiz pazartesi randevum var nolur guzel buyumus olsun yumlar ya 4 5 tane birden :))
Haber ver canim.hadi inşallah canımm
bende biarıcam hastaneyi bakim cıkmıs mı sonuclarım
Haber ver canim.
nerdesın sen nerde valla ozledık ya :)Selam kızlar giremedim kaç gündür beni merak ettmişsiniz Allah razı olsun ayy yazmayı bile özlemişimmm ee ne var ne yok kimler hamile
Tabi kii ederimm ben canim . bende heyecanla bekledim senn gbi kasiklarda agri falan oldu bugun bat gunu olmadim daha yarin test yapacagim sende bana dua ett
Bende aynıyım suanda inşallah güzel sonuclar alırız
Cikma olasiligi yuksek tabi canim. Bazen cikmayada biliyo amaAyın 20 sndede kadın doğuma randevum var bebek niye olmuyo diye kontrol için gidecektim bu belirtiler yokken almıştım şimdi bide hamilesin derse dünyalar benim olur vala adetime 3 gün kala varsa bile söyler dimi kan tahlili yapsa çıkarmı sizce?
Kızlar sizce nediirKızlar nasılsnz bayram dolayısıyla giremiyorum bayramdan sonra herkes aktifleşir :) benim üç gündür sabah az az bulantılarm oluyo kahvaltıdan önce sonra geçiyo.ama ilk gün ağzıma geldi neredeyse bulantı.bir gün olsa başka birseyden derimde ard arda olunca .bide karnımda şişlik var kocaman oldu göbeğim ya .bat 2bu arada
Bu sabah biara adet ağrısı gibi bi ağrıyla ve bulantıya uyandım inşallah bebişim vardır ama adet ağrısı gibi ağrılar oluyomu sizde
Aynen bende canım insan merak ediyor girmeyince ne olmuş ne bitmişSizsiz yapamaz hale geldim o degilde :) nasil bir cekim varsa sizde :)
Canim bu sabah ilk defa bende de bulanti oldu adet oldum olucam gbi bir haftadir. Bat bugundu gelen giden yok cok sukur yarin sabah idrar testi yapicam bi bakalim bi ne cikicak . sanki bu ay sevinicez gbi duruyorrKızlar sizce nediir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?